Płyty winylowe, CD i co się dzieje z Sony BMG?
- Peter
Re: Płyty winylowe, CD i co się dzieje z Sony BMG?
Ano można ale nie wiadomo jak z wysyłką do Polski, Amazon.de raczej nie chce wysyłać do Polski angebotów, mimo, że jest możliwość międzynarodowego wysyłania.
- you're my heart
Znalazłem akurat 6 album w odpowiedniej dla mnie cenie!http://cgi.ebay.pl/Modern-Talking-IN-TH ... 240%3A1318
Mam teraz tylko pytanie do Petera bo on jest chyba w tym najlepiej zorientowany.
facet ma instrucke dotyczące płatności ale że nie znam niemieckiego to nie kapuje.Jeśli ktoś wie o co w tym chodzi niech mi przetł€maczy na PW z góry dzięki
Ware wird spätestens 3 Tage nach Geldeingang versand.
Den Artikel beschreibe ich so gut wie möglich, und weise auf vorhandene Mängel hin. Sollte ich doch mal einen Mängel übersehen, war es nicht aus böser Absicht, dann mailen Sie mir bitte. Sicherlich werden wir gemeinsam eine Lösung finden. Negative Bewertungen können durch Kommunikation und Klärung des Sachverhaltes vermieden werden. Dankeschön
I teraz to pytanie.Wystarczy że pójdzie ktoś z rodziny do banku,kupi euro i wpłaci na ten numer konto i on mi wyśle czy jeszcze coś?Aha i to jest licytacje ile byście mi doradzili wpisać euro tak żebym był pewien że album trafi w moje ręce??
Mam teraz tylko pytanie do Petera bo on jest chyba w tym najlepiej zorientowany.
facet ma instrucke dotyczące płatności ale że nie znam niemieckiego to nie kapuje.Jeśli ktoś wie o co w tym chodzi niech mi przetł€maczy na PW z góry dzięki
Ware wird spätestens 3 Tage nach Geldeingang versand.
Den Artikel beschreibe ich so gut wie möglich, und weise auf vorhandene Mängel hin. Sollte ich doch mal einen Mängel übersehen, war es nicht aus böser Absicht, dann mailen Sie mir bitte. Sicherlich werden wir gemeinsam eine Lösung finden. Negative Bewertungen können durch Kommunikation und Klärung des Sachverhaltes vermieden werden. Dankeschön
I teraz to pytanie.Wystarczy że pójdzie ktoś z rodziny do banku,kupi euro i wpłaci na ten numer konto i on mi wyśle czy jeszcze coś?Aha i to jest licytacje ile byście mi doradzili wpisać euro tak żebym był pewien że album trafi w moje ręce??

- Peter
Myślę, że około 20 Euro i album powinien być Twój, sam kupowałem w podobnej cenie tyle, ze w opcji kup teraz, z tłumaczeniem najlepiej zwróć się do Arcracka, Edmunda 1974 albo do Pkmoderna bo to osoby biegłe w języku niemieckim. Nie wiem ile możesz za niego dać, daj tyle ile możesz a płytę naprawdę warto mieć w swojej kolekcji, może nie ma tam jakiegoś bookletu, ale to zdjęcie jest boskie. Najlepiej wybierać takie coś w opcji kup teraz, wtedy wiesz ile zapłacisz. I lepiej u nie niemieckich sprzedawców, bo wtedy oni mówią np: po angielsku.you're my heart pisze:Aha i to jest licytacje ile byście mi doradzili wpisać euro tak żebym był pewien że album trafi w moje ręce??
Lepiej kup sobie to:
http://cgi.ebay.pl/MODERN-TALKING-IN-TH ... .m63.l1177
Bardzo dobry sprzedający, niedroga płyta.
-
jacekss2
Cześć Wam. 6 właśnie wygrałem na ebayu z przesyłką za około 7 funciaków,więc nie drogo,bo niedawno 5 ukazała się na allegro naszym i poszła uwaga za ponad 150zyla!!!To chyba przesada,bo była to używka niesądzicie?
- you're my heart
Sam tą płytę licytowałem,niestety na pare sekund przed końcem zostałem przebityjacekss2 pisze:Cześć Wam. 6 właśnie wygrałem na ebayu z przesyłką za około 7 funciaków,więc nie drogo,bo niedawno 5 ukazała się na allegro naszym i poszła uwaga za ponad 150zyla!!!To chyba przesada,bo była to używka niesądzicie?

-
jacekss2
Nie martw się-niewarto za tyle.jeszcze będzie zobaczysz,a 6 lepsza jest od 5!
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Jak sami zauważyliście są to trudno dostępne CD w Polsce więc nie dziwcie się cenom.
Wątpię,że ukażą się one do kupienia w sklepach muzycznych.W chwili obecnej można je zdobyć tylko na aukcjach zagranicznych,chociaż na Allegro też się pojawiają.
Sama nie dawno wystawiłam album Romantic Warriors oto jego cena końcowa w licytacji:
http://www.allegro.pl/item579247431_mod ... ohlen.html
Jeżeli kupicie za nawet 50 zł na ebayu to trzeba przynajmniej 20 za przesyłkę doliczyć.
Choć są tacy sprzedawcy,którzy chcą nawet 11 euro za przesyłkę co daje jakieś 40 zł,wszystko oczywiście zależy od aktualnego kursu walut zagranicznych.
Wątpię,że ukażą się one do kupienia w sklepach muzycznych.W chwili obecnej można je zdobyć tylko na aukcjach zagranicznych,chociaż na Allegro też się pojawiają.
Sama nie dawno wystawiłam album Romantic Warriors oto jego cena końcowa w licytacji:
http://www.allegro.pl/item579247431_mod ... ohlen.html
Jeżeli kupicie za nawet 50 zł na ebayu to trzeba przynajmniej 20 za przesyłkę doliczyć.
Choć są tacy sprzedawcy,którzy chcą nawet 11 euro za przesyłkę co daje jakieś 40 zł,wszystko oczywiście zależy od aktualnego kursu walut zagranicznych.