This Time
- użytkownik #1463
Re: This Time
''This Time'' jest wg mnie najlepszym albumem Thomasa po II rozpadzie MT. Trzyma wysoki poziom pod względem melodyjności, jak i aranżacji, czy tekstu? tego nie wiem, ponieważ nie znam zbytnio angielskiego
Album ten moim zdaniem pozostawia daleko w tyle takie albumy jak ''Strong'', czy niestety ''Two'' , które za bardzo na siłę (szczególnie ten drugi) robione są pod styl MT, co troszkę niestety panu Uwe nie wyszło, bo albumy MT są od niego lepsze (nie jestem krytykiem, i nie znam się aż tak na muzyce, pisząc ''lepsze'' mam na myśli to, że bardziej mi się podobają) wiadomo przecież, że kompozycji Dietera nikt nie jest w stanie podrobić
Jestem zdania, że Thomas powinien iść właśnie w kierunku takiego popu jak w ''This Time'' w którym były też co prawda nawiązania do Modersów (chórki w 'Live Your Dream'), ale brzmiało to jakoś tak ambitniej i było w nim więcej dobrych melodii niż w ''Strongu'' czy ''Two''.
- maaateusz
Re: This Time
wg. mnie też(jak do tej pory). Ten album jest wyrazem mistrzowskiego kunsztu muzycznego Thomasa. Ostatni jego album wydany w Sony BMG. Równie dobrze wypromowany jak TWO.ruiczyn pisze:''This Time'' jest wg mnie najlepszym albumem Thomasa po II rozpadzie MT.