Madonna

Rozmowy na temat wykonawców nie współpracujących z Thomasem i Dieterem.
Awatar użytkownika
MODERN JEANNE

Re: Madonna

Post autor: MODERN JEANNE »

Madonna to raczej tego typu osoba której wciąż udaje się wzbudzić ciekawość, więc nie chodzi nawet o to że przy niej jakoś jestem tylko sama wciąż się wpycha przed ekran.

Jednak po ostatniej płycie raczej przestałam na nią liczyć, po prostu na tyle jej się głos postarzał że jest dość odpychający i nawet dobre kompozycje niewiele zmienią.
Jestem ciekawa czy córka pójdzie w jej ślady.A może już tylko nic o tym nie wiem.Bardzo podobna z urody do Madonny, tu można je porównać.
http://kobieta.fakt.pl/kobieta/madonna- ... 59750.html

Która ładniejsza?
I LOVE DB AND TA!
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

Lourdes, choć obie nie w moim guście. Ale są mężczyźni, którym się podoba właśnie Madonna jak George Michael czy Guy Ritcie, Guy znalazł sobowtóra Madonny nawet.
Nowa płyta beznadziejna na maxa, może z innymi aranżami te piosenki dałoby się odratować ale niektóre z nich są straszne. Do tego ten wokal, który przecież powinien zachęcać do kupna albumu a zniechęca przynajmniej mnie. Chyba im się płyty Madonny źle sprzedają, bo empik do nowego albumu dodaje za 9 zeta z hakiem "MDNA", oba albumy nie w moim guście, ja zostałem przy poprzednich.
Pamiętam co pisałem otwierając ten temat. Wtedy wchodziło "Hard Candy" bo wtedy Timbaland był na świeczniku, byłem rozczarowany że płyta nie była tak dobra jak poprzednia, ale na tle dwóch ostatnich to dobry album.
Awatar użytkownika
MODERN JEANNE

Może płyta nie sprzedaje się, bo Madonna to już jednak przemijająca gwiazda.Większość młodzieży która jest siłą napędową takich rynków sięgnie raczej po młodszych wokalistów bardziej zbliżonych rocznikiem do swojego.Dlatego pewnie dość zbliżona Gaga robi taką furrorę
Peter pisze:Lourdes, choć obie nie w moim guście. Ale są mężczyźni, którym się podoba właśnie Madonna jak George Michael czy Guy Ritcie, Guy znalazł sobowtóra Madonny nawet.
Jakiego sobowtóra pierwsze słyszę?
Madonna i George mogli się podobać raczej w młodości.Podczas gdy Madonna stara się jeszcze
jakoś rekonstruować pewnie dzięki operacją plastycznym to z Georga młodzieńczej urody niewiele już zostało.Wręcz straszny się jakiś zrobił
I LOVE DB AND TA!
Awatar użytkownika
Peter

George kiedyś powiedział, że Madonna mu się podoba jako kobieta, i nie było to tak dawno. A narzeczona Guya jest niemal identyczna jak Madonna.
Awatar użytkownika
MODERN JEANNE

Madonna i George?Ciekawe połączenie.Podobno ludzie o przeciwstawnej urodzie czyli blondyni i bruneci się przyciągają.Ma to na celu zniwelowanie przypadkowych wad genetycznych u potomstwa, bo podobno to najkorzystniejsze połączenie i natura jakoś o tym sama wie :D

A to widziałeś?Nie tylko kobiety mogą być sobowtórami kobiet.Jakiś pan odnosi sukcesy za Madonne
http://kobieta.dziennik.pl/twoje-emocje ... zyzna.html
I LOVE DB AND TA!
Awatar użytkownika
Peter

Dłuuugo czekałem na nowy album Madonny i mam ochotę po prostu wyrzucić go do kosza...takiej słabizny dawno nikt nie zrobił a boli dostać takie wydawnictwo od osoby która powinna gwarantować większą niż pozostali artyści jasność? Dlaczego? Ano dlatego że wciąż - niesłusznie - tytułuje się królową popu. Zawsze pisząc recenzję jakiegoś dzieła długo się osłuchuje z repertuarem, tu kilka razy wystarczyło by wyrobić sobie zdanie i po prostu... nie opiszę żadnej z piosenki bo ani jedna mi nie przypadła do gustu. Totalna woda, a jeszcze kilka lat temu na jej albumach były ze 2-3 fajne nagrania, Pharellu wróć.
ODPOWIEDZ