Thomas w lipcu 2008 w Polsce!

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
Awatar użytkownika
Skyliner89MT

Post autor: Skyliner89MT »

Dziękuje Ci Antlantydo za informacje :D Pozdrawiam :D
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
Awatar użytkownika
lollo3

Re: MT w kwietniu w Polsce!

Post autor: lollo3 »

kwiecień minoł i MT nie było.
Obrazek
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

No właśnie. Nie wiem, kto takie plotki puszcza :evil: Nawet osobno się nie pojawili :evil:
Awatar użytkownika
arsau6

Post autor: arsau6 »

Tak tylko ten koncert jest 26 lipca wiec jeszcze nie wiadomo jak bedzie.
Muzyka, muzyka, to jest wszystko, wszystko, co mam.
arsau6 pozdrawiam
Awatar użytkownika
only love
Kontakt:

Post autor: only love »

jeśli w ogóle będzie :-P
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.

Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

Mało w to wierzę, jeśliby już mieliby przyjechać do Polski to wybrali by duże miasto np: Kraków.
Awatar użytkownika
Kudlaty

Post autor: Kudlaty »

sie zaśmieję jak skrzecząca, w czasie godów, ropucha, jeśli na ten koncert przyjedzie Modern Talking RELOADED :lol:
I need a woman. A woman to run to.

Someone who cares in the night.
Awatar użytkownika
Adi

Post autor: Adi »

Kudlaty pisze:sie zaśmieję jak skrzecząca, w czasie godów, ropucha, jeśli na ten koncert przyjedzie Modern Talking RELOADED :lol:
Dopiero by było. Wszyscy wybuliliby kasę na drogie bilety na Modern a tu nagle patrzą a na scenę wybiegają sobowtóry z alternatywnego zespołu. :lol: Ale by wszyscy byli zadowoleni jak cholera :shock: :twisted: Byłaby niezła afera po koncercie a prawdopodobnie w jego trakcie ludzie mogliby ostentacyjnie opuścić halę czy tam plac koncertowy. :D
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Obrazek
Awatar użytkownika
Maro_D

Post autor: Maro_D »

Ciekawe...26 lipca w Ostródzie, a 27 lipca w Płocku...zresztą sami zobaczcie: http://www.plock.eu/main.php?cid=skroty&iid=imprezy2008
27 lipca
Koncert zespołu Modern Talking – plaża nad Wisłą
Gwiazda wieczoru: słynny niemiecki zespół MODERN TALKING; koncert w ramach cyklu imprez "Biesiady Kasztelańskie".
Wstęp wolny.
www.plock.eu
Nawet fotka jest...co tu się dzieje?
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań
Awatar użytkownika
Mateusz

Post autor: Mateusz »

:shock: Haha Ciekwe gdzie jest haczyk?
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
michaelweidung

Post autor: michaelweidung »

No właśnie! Ciekawe o co chodzi?? Wiadomo na bank, że to nie MT wystąpi. Nie ma takiej możliwości po prostu. Obaj panowie nie mają kontaktu i w ogóle już raczej na scenie razem nie wystąpią a co dopiero na koncercie. :( Nie rozumiem tylko dlaczego organizatorzy informują o koncercie MT :( Przypominają mi się lata sprzed '98, kiedy na platakach informujących o koncertach Thomasa (solo) widniały napisy MODERN TALKING. Moim zdaniem będzie do koncert Thomasa Andersa, który ostatnio trochę koncertuje po wschodniej części Europy.
Awatar użytkownika
only love
Kontakt:

Post autor: only love »

jasny gwint ja już nie wiem co myśleć ... a swoją drogą wszystkim nam by szczęki opadły gdyby tam naprawdę sie pokazali thomas i dieter jako jeden zespół
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.

It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
Awatar użytkownika
flipper_69

Post autor: flipper_69 »

Krótko i na temat: wielka bzdura i tyle. Ludzi chcą ściągnąć, nic więcej.
Mefistofeles

Post autor: Mefistofeles »

Proszę nie piszście takich bzdur.Demoralizujecie forum <młotek> Disco polo to jest upokorzenie.MT stoją wyżej.Wole określenie typu Euro dance :).Chociaż MT to królowie popu :D jak mówił Ibisz
Awatar użytkownika
Maro_D

Post autor: Maro_D »

Ciekawe, że o tym Płocku piszą w wielu miejscach:

http://www.tp.com.pl/article7339.html
http://warszawa.dlastudenta.pl/muzyka/? ... &idi=23077

Na tej pierwszej pokazali fotkę Thomasa z "Songs Forever"...
Szczerze to nie wiem co o tym myśleć. W Płocku bywały różne koncerty gwiazd wielkiego formatu jak: Alphaville, Kim Wilde czy Sandra więc to mnie nie dziwi. Ale z drugiej strony wspominają o darmowym koncercie Theriona, co wydaje mi się podejrzane.

Thomas przyjedzie sam:
Tygodnik Płocki pisze: 27 lipca w Płocku odbędzie się kolejna edycja Biesiad Kasztelańskich. W tym roku przeniesie się na plażę nad Wisłą. Gwiazdą będzie Modern Talking (a w zasadzie pół tego zespołu, bo w Płocku zobaczymy Tomasa Andersa, który występuje często jako Ex Modern Tolking). To koncert dla tych, którzy lubią muzykę lat 80. Na pewno takich fanów w Płocku nie brakuje.
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Kontaktowałem się w tej sprawie z Urzędem Miasta w Płocku, oni chyba wiedzą jeszcze mniej niż my. Pani z biura prasowego odesłała do drugiej pani, druga radośnie obwieściła że "widocznie znów się zeszli" i odsyłała do... organizatora, na którego nie była jednak w stanie podać namiarów. Będę próbował jeszcze jutro, pani zapowiedziała, że namiary się znajdą, bo jutro będzie pan, który jest w tym bardziej zorientowany. Chaos, chaos, chaos. Oby tylko nie zgubili gdzieś na mieście Thomasa gdy już przyjedzie (lokalna prasa pewnie bardziej zorientowana) ;)

Organizatora próbowałem też namierzyć bez pośrednictwa urzędu, ale pan z Carlberga (właściciel marki Kasztelan) też konkretnie nie był w stanie dać namiarów na niego. Obiecał, że w ciągu 2-3 dni roboczych skontaktuje się z nami ktoś związany z organizacją żeby sprawę wyjaśnić.

Wysłałem też zapytanie w tej sprawie do koncertowego managementu Thomasa. Zostaje teraz czekać czy ktoś powie nam, kto wpadł na pomysł reklamowania koncertu Modern Talking :)
Jak piszesz tak cię widzą.
ODPOWIEDZ