Thomas w lipcu 2008 w Polsce!
- Skyliner89MT
- lollo3
- Peter
Re: MT w kwietniu w Polsce!
No właśnie. Nie wiem, kto takie plotki puszcza
Nawet osobno się nie pojawili 
- arsau6
Tak tylko ten koncert jest 26 lipca wiec jeszcze nie wiadomo jak bedzie.
Muzyka, muzyka, to jest wszystko, wszystko, co mam.
arsau6 pozdrawiam
arsau6 pozdrawiam
- only love
- Kontakt:
jeśli w ogóle będzie 
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.
Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
It's tearing me apart
Playing it's so hard
- Peter
Mało w to wierzę, jeśliby już mieliby przyjechać do Polski to wybrali by duże miasto np: Kraków.
- Kudlaty
sie zaśmieję jak skrzecząca, w czasie godów, ropucha, jeśli na ten koncert przyjedzie Modern Talking RELOADED 
I need a woman. A woman to run to.
Someone who cares in the night.
Someone who cares in the night.
- Adi
Dopiero by było. Wszyscy wybuliliby kasę na drogie bilety na Modern a tu nagle patrzą a na scenę wybiegają sobowtóry z alternatywnego zespołu.Kudlaty pisze:sie zaśmieję jak skrzecząca, w czasie godów, ropucha, jeśli na ten koncert przyjedzie Modern Talking RELOADED![]()
- Maro_D
Ciekawe...26 lipca w Ostródzie, a 27 lipca w Płocku...zresztą sami zobaczcie: http://www.plock.eu/main.php?cid=skroty&iid=imprezy2008
Nawet fotka jest...co tu się dzieje?27 lipca
Koncert zespołu Modern Talking – plaża nad Wisłą
Gwiazda wieczoru: słynny niemiecki zespół MODERN TALKING; koncert w ramach cyklu imprez "Biesiady Kasztelańskie".
Wstęp wolny.
www.plock.eu
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań
- Mateusz
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
T. Prachett
-
michaelweidung
No właśnie! Ciekawe o co chodzi?? Wiadomo na bank, że to nie MT wystąpi. Nie ma takiej możliwości po prostu. Obaj panowie nie mają kontaktu i w ogóle już raczej na scenie razem nie wystąpią a co dopiero na koncercie.
Nie rozumiem tylko dlaczego organizatorzy informują o koncercie MT
Przypominają mi się lata sprzed '98, kiedy na platakach informujących o koncertach Thomasa (solo) widniały napisy MODERN TALKING. Moim zdaniem będzie do koncert Thomasa Andersa, który ostatnio trochę koncertuje po wschodniej części Europy.
- only love
- Kontakt:
jasny gwint ja już nie wiem co myśleć ... a swoją drogą wszystkim nam by szczęki opadły gdyby tam naprawdę sie pokazali thomas i dieter jako jeden zespół
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.
It's tearing me apart
Playing it's so hard
It's tearing me apart
Playing it's so hard
- flipper_69
Krótko i na temat: wielka bzdura i tyle. Ludzi chcą ściągnąć, nic więcej.
-
Mefistofeles
Proszę nie piszście takich bzdur.Demoralizujecie forum
Disco polo to jest upokorzenie.MT stoją wyżej.Wole określenie typu Euro dance
.Chociaż MT to królowie popu
jak mówił Ibisz
- Maro_D
Ciekawe, że o tym Płocku piszą w wielu miejscach:
http://www.tp.com.pl/article7339.html
http://warszawa.dlastudenta.pl/muzyka/? ... &idi=23077
Na tej pierwszej pokazali fotkę Thomasa z "Songs Forever"...
Szczerze to nie wiem co o tym myśleć. W Płocku bywały różne koncerty gwiazd wielkiego formatu jak: Alphaville, Kim Wilde czy Sandra więc to mnie nie dziwi. Ale z drugiej strony wspominają o darmowym koncercie Theriona, co wydaje mi się podejrzane.
Thomas przyjedzie sam:
http://www.tp.com.pl/article7339.html
http://warszawa.dlastudenta.pl/muzyka/? ... &idi=23077
Na tej pierwszej pokazali fotkę Thomasa z "Songs Forever"...
Szczerze to nie wiem co o tym myśleć. W Płocku bywały różne koncerty gwiazd wielkiego formatu jak: Alphaville, Kim Wilde czy Sandra więc to mnie nie dziwi. Ale z drugiej strony wspominają o darmowym koncercie Theriona, co wydaje mi się podejrzane.
Thomas przyjedzie sam:
Tygodnik Płocki pisze: 27 lipca w Płocku odbędzie się kolejna edycja Biesiad Kasztelańskich. W tym roku przeniesie się na plażę nad Wisłą. Gwiazdą będzie Modern Talking (a w zasadzie pół tego zespołu, bo w Płocku zobaczymy Tomasa Andersa, który występuje często jako Ex Modern Tolking). To koncert dla tych, którzy lubią muzykę lat 80. Na pewno takich fanów w Płocku nie brakuje.
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Kontaktowałem się w tej sprawie z Urzędem Miasta w Płocku, oni chyba wiedzą jeszcze mniej niż my. Pani z biura prasowego odesłała do drugiej pani, druga radośnie obwieściła że "widocznie znów się zeszli" i odsyłała do... organizatora, na którego nie była jednak w stanie podać namiarów. Będę próbował jeszcze jutro, pani zapowiedziała, że namiary się znajdą, bo jutro będzie pan, który jest w tym bardziej zorientowany. Chaos, chaos, chaos. Oby tylko nie zgubili gdzieś na mieście Thomasa gdy już przyjedzie (lokalna prasa pewnie bardziej zorientowana) 
Organizatora próbowałem też namierzyć bez pośrednictwa urzędu, ale pan z Carlberga (właściciel marki Kasztelan) też konkretnie nie był w stanie dać namiarów na niego. Obiecał, że w ciągu 2-3 dni roboczych skontaktuje się z nami ktoś związany z organizacją żeby sprawę wyjaśnić.
Wysłałem też zapytanie w tej sprawie do koncertowego managementu Thomasa. Zostaje teraz czekać czy ktoś powie nam, kto wpadł na pomysł reklamowania koncertu Modern Talking
Organizatora próbowałem też namierzyć bez pośrednictwa urzędu, ale pan z Carlberga (właściciel marki Kasztelan) też konkretnie nie był w stanie dać namiarów na niego. Obiecał, że w ciągu 2-3 dni roboczych skontaktuje się z nami ktoś związany z organizacją żeby sprawę wyjaśnić.
Wysłałem też zapytanie w tej sprawie do koncertowego managementu Thomasa. Zostaje teraz czekać czy ktoś powie nam, kto wpadł na pomysł reklamowania koncertu Modern Talking
Jak piszesz tak cię widzą.