Thomas Anders zaprasza na Fanclub Party 2008

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
Awatar użytkownika
Soldier

Post autor: Soldier »

Skyliner89MT pisze:Bo ostatni album Andersa z 2006 roku był niestety dla mnie klapą.
:> ...Skyliner89MT jak mozesz... :>
Awatar użytkownika
Skyliner89MT

Post autor: Skyliner89MT »

Mówię prawde. Nie będe owijał w bawełne. Jedynie ostatnia piosenka mi się podoba Songs That Live Forever (Special Grand Prix Version). Według mnie Thomas Anders nie potrzebnie zmieniał styl. Płyta z 2004 roku bardzo mi się podoba.
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
Awatar użytkownika
Soldier

Mona Lisa pisze:Dziękuję za wsparcie Solidera-wiem ,że to kobieta i licze na Ciebia za rok
Ciesze sie,ze ci sie udala wyprawa,a skoro za rok taka rocznica to postaram sie pojechac,a moze uda sie spotkac wczesniej na jakims koncercie Thomasa -z tego co widze to on sporo koncertuje.Do lata nie obiecuje ,ale gdyby byl jakis koncert w wakacje,kiedy jestem troche wolniejsza, to chetnie pojade.
jkris

Post autor: jkris »

oto filmik z Ibiza Me Felicidad- nowa piosenka Thomasa

http://pl.youtube.com/watch?v=tqQLBFhMH1A
Awatar użytkownika
Elltoja

Post autor: Elltoja »

Jakoś nie przypadła mi ta piosenka do gustu :/ melodia mi się nie podoba, jakaś taka...sama nie wiem...mało melodyjna? Tak jakby cała melodia składała się z 3-4 dźwięków. No cóż, jakość nie za ciekawa tutaj, zobaczę jak wyjdzie na płycie (jeśli wyjdzie) i przesłucham w dobrej jakości. Rytmy też nie moje, ciut za szybko.
Pieniądze szczęścia nie dają, ale jakże ułatwiają życie !!!

http://www.thomasanders.fora.pl/
Awatar użytkownika
Soldier

Calkiem fajny kawalek,szczegolnie podoba mi sie ten przerywnik miedzy refrenem a zwrotka-tapapparara... :lol:
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Jak dla mnie "Ibiza..." ma bardzo słaby refren :/ Ale ciekawe brzmienie reszty daje nadzieje na przyjemny album i oby nie trzeba było na niego czekać za długo ;)
Jak piszesz tak cię widzą.
jkris

Post autor: jkris »

ArCrack pisze:Jak dla mnie "Ibiza..." ma bardzo słaby refren :/
słaby? ja mysle, ze zwrotki moga byc ewentaulanie takie sobie za to refren jest swietny, szczegolnie wspominane papaparara ;-)
steen

Post autor: steen »

Kto ma orientację co robi w przyszłym tygodniu Thomas? W jakim miejscu jest on do "uchwycenia"? Czy Koblencja jest dla niego domem (dobrze pamietam, źle pamiętam, rozmijam sie z prawdą - niepotrzebne skreślić)? W przyszłym tugodniu jestem na swoim Tourne: Bonn. Frankfurt, Koblenz, Trier, Aachen i Koeln, więc tak przy okazji.... mógłbym dołączyc sie dojego Tourne.

Tak z ciekaowści (ja daleko nie w temacie), gdzie się podziewa Nora i komu teraz życie zatruwa (czytaj kto dźwiga breloczek NORA)?
Awatar użytkownika
Soldier

steen pisze:Tak z ciekaowści (ja daleko nie w temacie), gdzie się podziewa Nora i komu teraz życie zatruwa (czytaj kto dźwiga breloczek NORA)?
Nie mam pojecia skad to przekonanie,ze Nora zatruwala zycie Thomasowi- bylo chyba raczej wrecz przeciwnie- oni byli ze soba bardzo szczesliwi i nigdy nie slyszalam do dzis,zeby Thomas zle sie wyrazil o Norze. Jezeli ktos mogl nie lubic Nory,to jedynie moze Dieter,gdyz ta jak lwica walczyla z nim o interesy meza. Nora podobno wyszla drugi raz za maz i mieszka w Hamburgu,ale nie ma zadnych wiadomosci na ten temat-widocznie nie dba o to,aby byc na swieczniku.
A Thomas mieszka z druga zona i synkiem w Koblenz i nie wiadomo jak jeszcze dlugo ,bo podobno planuja kupic nowy dom.
Teraz chyba ma krotka przerwe po wielu koncertach i swietach,bo nic nie widze,zreszta zobacz sam http://www.thomasanders-fan.de/live.htm Wiec jesli bedziesz w Koblenz,to masz szanse go spotkac :D
steen

Post autor: steen »

Jacy ludzie sa madrzy i warto sie zapytac! Nie maz to jak badanie opini publicznej. :) Dzieki :)
Dzs poniedzialek,jestem w Bonn. Jutro mam transport do Koblenz, wiec moze bede mial troche szczescia. Ewentualnie jeszcze w piatek bede przejazdem z Frankfurtu.
Fajne widoki maja tutaj w Nadrenii i pozdro z tego miejsca :)
radtok

Post autor: radtok »

wiec... ja też byłem na tegorocznym zlocie w Koblencji... Szkoda, ze ekipa z Polski nie zainteresowała sie kto krzyczy z drugiego konca sali, iż ktoś równiez przyjechał z Polski. Być może miałbym znow powtorke z historii, jak przed 8 laty, gdy spytalem pewną Polkę na spotkaniu fanów, od kiedy jest fanką Thomasa... Usłyszałem wówczas: "Seit 10 Jahren schon... "
Awatar użytkownika
Soldier

steen-ciekawi mnie jak tam polowanie na Thomasa :lol: wypadlo?
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Post autor: Ann »

Ja może w przyszłym roku wybiorę się na Fan party.Gdyby nie moja choroba to pojechałabym w tym roku :(
ODPOWIEDZ