Nowy singiel "Dr. No", album "Out Of The Blue
- only love
- Kontakt:
dobrze napisane MODERNizacja bo muza brzmi jak MT ale jednak podoba mi się. co prawda wokal zbyt chropowaty w zwrotkach.
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.
Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
It's tearing me apart
Playing it's so hard
- flipper_69
- Blue Forever
- Kontakt:
Extra specjalne podziękowania dla PKModern'a za udostępnienie singielka.
Tak jak wspominałem wcześniej, już od dawna czekałem na tą produkcję bo na pana Bohlena można się nie doczekać (takiego klimatu).
Muza oczywiście pierwsza klasa! Teraz czekamy na albumik no i oczywiście na jakiś sklep w którym można by się było zaopatrzeć w najnowsze produkcje SIB, bo nie widzę żadnego polskiego sklep wystawiającego to.
Potem jeszcze BBB - In His Heart, In His Soul i singielek Still In Love (a potem kolejne) i inaczej człowiek dzień zaczyna
Pozdro
Tak jak wspominałem wcześniej, już od dawna czekałem na tą produkcję bo na pana Bohlena można się nie doczekać (takiego klimatu).
Muza oczywiście pierwsza klasa! Teraz czekamy na albumik no i oczywiście na jakiś sklep w którym można by się było zaopatrzeć w najnowsze produkcje SIB, bo nie widzę żadnego polskiego sklep wystawiającego to.
Potem jeszcze BBB - In His Heart, In His Soul i singielek Still In Love (a potem kolejne) i inaczej człowiek dzień zaczyna
Pozdro
- only love
- Kontakt:
na pewqno się kupi na allegro bo tam to raczej wszystko jest a jak nie to na zagranicznej stronce pewnie
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.
It's tearing me apart
Playing it's so hard
It's tearing me apart
Playing it's so hard
- RobinHood
-
steen
Dr. No jest mi znany i słuchany.
Premiera nowego singla SIB Dr. No 19 lutego. Jak będę na dniach w Bonn, muszę gdzieś tą płytkę przydybać, jako namacalne trofeum.
Dziwnym trafem nagranie w trzech fantastycznych wersjach znam od paru tygodni dzięki pewnemu miłemu koledze
z Gd (ukłony). W moim odczuciu singel jest fantastyczny, żartobliwy i wspaniały do tańca. Nie pamiętam dokładnie, co takiego ostatnio dało mi tyle energii, co ten sympatyczny utworek
. Można przytoczyć wiele innych superlatyw muzycznych, ale to jak myślę sami ocenicie. Teraz zżera mnie ciekawość jaki będze album i jaka kontynuacja teamu.
Także zżera mnie ciekawość co wyprodukuję Bohlen? Wydaje mi się, że facet nie może się pozbierać i potrzebuje natchnienia (Verony No. 2). Albo?
Dziwnym trafem nagranie w trzech fantastycznych wersjach znam od paru tygodni dzięki pewnemu miłemu koledze
Także zżera mnie ciekawość co wyprodukuję Bohlen? Wydaje mi się, że facet nie może się pozbierać i potrzebuje natchnienia (Verony No. 2). Albo?
- Pioetrek
- Kontakt:
Ja w tym singlu na plus w stosunku do dotychczasowego dorobku SIB-ów oceniam muzykę we wstępie (pierwsze skojarzenie - C.C. Catch). Refren (bez wysokich chórków) też brzmi dość przebojowo. Reszta...nie wiem jakie mieli możliwości więc nie oceniam.
Pozdrawiam
Piotrek
Pozdrawiam
Piotrek
"Dieter is unbending - in his soul he is a rock-n-roller"
- Skyliner89MT
Najlepiej jak by Pan Bohlen skończył współprace z Panem Medlockiem i stworzył swój własny album w stylu Dieter - Der Hits który ukazał się w 2006 roku. Dla mnie ten album jest bardzo udany. Jestem ciekaw jaki będzie album Andersa. Mam nadzieje, że będzie o wiele lepszy od tego z 2006 roku - Songs That Live Forever. Bo dla mnie był niestety klapą.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
- Robert73
Mnie również podoba się nowa propozycja panów z SIB! Nawet okładeczka z fajnym starym stylu.Płytę zakupię przy okazji, będąc w ojczyźnie pana Bohlena.Nie wyobrażam sobie nie mieć oryginału.Oczywiście nie mogę już doczekać sie na cały album,bo interesuje mnie w jakim poszli kierunku.Skoro od Dietera nie możemy mieć tego za co go pokochaliśmy,to chociaż mamy SIB.I chwała im za to !!!
- tanathos
dr no to świetna piosenka, nie moge się od niej uwolnic:)
najbardziej podoba mi sie zwrotka.. ale wzystko jest super
mam nadzieje że to będzie hit i zrobia koło pióra Bohlenowi, bo jego produkcje teraz są duzo słabsze.nie wiem czemu lansuje takie bezpłciowe posenki. pewnie siła przebicia zależy teraz od znajomości i układów, a nie od poziomu i magii utworu.
najbardziej podoba mi sie zwrotka.. ale wzystko jest super
mam nadzieje że to będzie hit i zrobia koło pióra Bohlenowi, bo jego produkcje teraz są duzo słabsze.nie wiem czemu lansuje takie bezpłciowe posenki. pewnie siła przebicia zależy teraz od znajomości i układów, a nie od poziomu i magii utworu.
A jak powiedział Wieczny Prezydent:
"w niezmiennej wojnie pomnażajcie treść"
"w niezmiennej wojnie pomnażajcie treść"
- only love
- Kontakt:
heh no co jak co ale jednak zostało nam coś z tamtych lat SIB tworzą fajna muzę nie ma co. im nowsza tym lepsza

It's tearing me apart
Playing it's so hard
It's tearing me apart
Playing it's so hard
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
- only love
- Kontakt:
oooo a kiedy sie ukaże bo ciekawią mnie te utworki ??? a może sa gdzieś kawałki do odsłuchania?
It's tearing me apart
Playing it's so hard
It's tearing me apart
Playing it's so hard
- Robert73
Witam!
To może jako pierwszy wypowiem się na temat okładki i tytułów utworów.Okładka jak dla mnie mało oryginalna.Już bardziej podobała mi się singlowa" Dr.No."Oczywiście wolę taką, niż te, które pojawiały się na albumach BS.(wyjątek 2 pierwsze)Co do tytułów utworów.Sztampowe.Wiele z nich nawiązuje do utworów Bohlena.Na koniec powiem jednak,że i tak bardzo cieszę się na nowy album SIB.Czego Dieter nie może nam już zaoferować, dostajemy od panów z SIB.I chwała im za to !!!
To może jako pierwszy wypowiem się na temat okładki i tytułów utworów.Okładka jak dla mnie mało oryginalna.Już bardziej podobała mi się singlowa" Dr.No."Oczywiście wolę taką, niż te, które pojawiały się na albumach BS.(wyjątek 2 pierwsze)Co do tytułów utworów.Sztampowe.Wiele z nich nawiązuje do utworów Bohlena.Na koniec powiem jednak,że i tak bardzo cieszę się na nowy album SIB.Czego Dieter nie może nam już zaoferować, dostajemy od panów z SIB.I chwała im za to !!!