M.Medlock - "Summer Love" oraz 3 album
-
DySkietkaDS
Nooo... Nareszcie coś nowego od Medlocka ;D
Bardzo się cieszę, że to bd jakaś szybsza piosenka x]
i jush nie mogę się doczekać... i fajny tytuł
(Justin Timberlake ma piosenkę o takim samym tytule, ale wątpię czy Bohlen by się na nim wzorował)
I wrote a song about your eyes
Ate a slice of cherry pie
Cried all night
On a bench inside the park
I'll kiss you slowly in the dark
I'll never stop...
Cried all night
I'll never stop...
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Bohlen wzorował się tu na You Can Get It, przynajmniej w kwestii podkładu
Zwrotka bardzo fajna, refren jakoś na razie mnie nie kręci, ale może się to zmienić gdy pojawi się całość - z tych chórków może coś będzie 
http://www.wrzuta.pl/audio/3Rkwm6AOu3/
http://www.wrzuta.pl/audio/3Rkwm6AOu3/
Jak piszesz tak cię widzą.
-
DySkietkaDS
I to ma być lepsze od YCGI?? No nie wiem... Narazie to do mnie jakoś nie za bardzo przemawia... Chociaż zwrotka jest bosska
Ale refren jakiś taki hm....
Właściwie to jak tak słucham tego fragmenciku to coraz bardziej mie się to "Summer Love" podoba 
I wrote a song about your eyes
Cried all night
I'll never stop...
Cried all night
I'll never stop...
- Mateusz
- sellimi
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
-
jkris
poki co z tej minutowej wstawki moge stwierdzic, ze jak dla mnie piosenka ma bardzo fajny wstep, pozniej wraz z pojawieniem sie wokalu Medlocka robi sie juz YCGT 2, refren tez nie jest porywajacy... przypuszczam, ze podobnie jak poprzednio Bohlena udzial ograniczy sie do udawania spiewania chorkow...
reasumujac- nie trawie glosu Medlocka, drazni mnie jego angielski wiec pewnie to ma najwiekszy wplyw na to jak odbieram jego piosenki... pewnie gdybym w tym kawalku uslyszal wokal Andersa, piosenka podobalaby mi sie bardzo
reasumujac- nie trawie glosu Medlocka, drazni mnie jego angielski wiec pewnie to ma najwiekszy wplyw na to jak odbieram jego piosenki... pewnie gdybym w tym kawalku uslyszal wokal Andersa, piosenka podobalaby mi sie bardzo
-
jkris
- Peter
- Atlantis
Cóż, osobiście również nie lubie głosu Medlocka, ale już od kilku osób, które ze mną miały go okazje posłuchać, usłyszałem, że "ma ładny, męski głos", natomiast że Thomas spiewa jak "kobieta albo ciota i ten cukier jest nie do zniesienia". Myślę, że Dieter też nie sygnowałby żadnych płyt Marka swoim nazwiskiem gdyby nie widział w nim jakiegoś talentu/potencjału.
See the stars, they're shining bright Everything's alright tonight
-
jkris
to popros te osoby, zeby na niego spojrzaly a czar prysnie- bo klejacy sie wiecznie do Bohlena ze zwichnietymi nadgarstkami jest kwintesencja ciotyAtlantis pisze:...już od kilku osób, które ze mną miały go okazje posłuchać, usłyszałem, że "ma ładny, męski głos", natomiast że Thomas spiewa jak "kobieta albo ciota i ten cukier jest nie do zniesienia".
Glos Andersa jest w niektorych piosenkach komputerowo podlukrowany -szczegolnie na Alone...
Medlock niezaprzeczalnie spiewac potrafi, to bez 2 zdan... ale mowienie o jakims wyjatkowym glosie jest gruba przesada wg mnie. pelno takich Medlokow w obecnej edycji DSDS- ale nie kazdy jest gejem, nie kazdy jest kontrowersyjny a przez to interesujacy dla mediow i gwarantujacy duzo darmowej reklamy... Bohlen to swietny biznesmen...Atlantis pisze:Myślę, że Dieter też nie sygnowałby żadnych płyt Marka swoim nazwiskiem gdyby nie widział w nim jakiegoś talentu/potencjału.
- Atlantis
O nic takiego prosić nie zamierzam, byłoby to przecież żenujące. Faktem jest natomiast, że nie to ładne co ładne, a to co sie komu podoba. Gdyby wygląd artysty lub jego zachowanie były najważniejsze, to gdzie byliby Rolling Stonesi, Depeche Mode, George Michael, Queen, Elton John...
Thomas jest dobrym wokalistą, ale Dieter współpracował z lepszymi, choćby z Nino.
Daniel z pierwszej edycji też jest gejem, może jeszcze bardziej kontrowersyjnym niż Medlock. Po zaprzestaniu współpracy z Bohlenem niczego już nie osiągnął.
Thomas jest dobrym wokalistą, ale Dieter współpracował z lepszymi, choćby z Nino.
Daniel z pierwszej edycji też jest gejem, może jeszcze bardziej kontrowersyjnym niż Medlock. Po zaprzestaniu współpracy z Bohlenem niczego już nie osiągnął.
See the stars, they're shining bright Everything's alright tonight