Komórkowy Modern Talking
- Peter
Re: Komórkowy Modern Talking
Nokia robi chyba w tej chwili najlepszy sprzęt - cała seria N. Dobra bateria, dobry wyświetlacz, jedynym minusem jest mała pojemność ale od czego jest miejsce na kartę pamięci? Ja muszę sobie kupić jakąś, a przepadam za serią E, sam mam E 50 i uważam, że to bardzo dobry telefon, jeżeli ktoś nie lubi małych liter przy pisaniu wiadomności to nie polecam tylko z tego jedynego powodu, wielkim plusem jest szybki dostęp do google'a i do poczty, sam sprawdzam tak pocztę, jak akurat nie mam ze sobą laptopa, gdyż jego gabaryty stanowią problem by go zawsze ze sobą zabierać. Ja sam zastanawiam się nad ładowaniem do mojej Nokii wielu utworów dlatego, że Nokia robi dośc specyficzne słuchawki (problem w tym że pojedyncze) i muszę słuchać loud.
Przez co często promuję muzykę TA, ostatnio Love of my own.
Bo ostatnio MT słucham wyjątkowo rzadko, a przerzuciłem się na słuchanie dokonań TA. Pewnie do MT kiedyś znowu wrócę.Nokia jest warta polecenia (nie wiem jak jest z serią N), ale seria E ma bardzo dobry odtwarzacz mp3 z korektorem, a jak sobie sprawię lepsza karte to właduje tam więcej utworów, może nową płytkę TA.
- Gasolina91
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Jak juz sie chwalicie swoimi tel to ja mam taki:

i jestem z niego całkiem zadowolona.
W sieci GSM jestem od 7 lat i zawsze mam jakiś Sony Ericsson,łatwy w obsłudze i nigdy żaden mi się nie zepsuł
i jestem z niego całkiem zadowolona.
W sieci GSM jestem od 7 lat i zawsze mam jakiś Sony Ericsson,łatwy w obsłudze i nigdy żaden mi się nie zepsuł
- bibigmbh
psi, a ja mam Omnie (tez Samsung) 8GB + 2 GB na karcie i razem ok. 6GB piosenek MT, BS itp wpakowane i odsluchiwane w drodze do pracy, a jako dzwonek mam Brother Louie
nie wspomne juz o tapetach 
http://www.bibigmbh.cba.pl
e-mail: bibigmbh@wp.pl
@BibiGmbH
http://www.bezdomnechrupki.flog.pl
---
You Can Win If You Want
e-mail: bibigmbh@wp.pl
@BibiGmbH
http://www.bezdomnechrupki.flog.pl
---
You Can Win If You Want
- marian123
No ja akurat mam Sonny Ericsson k800 i 4 GB piosenek MT na nim.
- krystian395
nigdy Sony Ericssona nie chciałem zawsze najlepsza była Nokia ale z k800i jestem zadowolonyPeter pisze:Ja jestem uczulony na produkty Sony Ericssona, odrzuca mnie od nich, bo sam kiedyś miałem T68i i już nigdy więcej nie kupie produktu tej firmy, a co do kart to zamierzam sobie jakąś kupić tylko czy jest sens ładowania muzy do telefonu jak jest odtwarzacz mp3? Parę utworów zawsze można tam jednak wrzucić.
You are not alone - I'll be there for you........
-
piciasty
Ja mam szajsung E900 i trasznie mnie wyprowadzaja z rownowagi te dotykowe klawisze a w dzwonkach sam MT że rzygać sie chce ale nigdy nie rzygam.
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Chyba jestem z innej planety... Jedyne co mam w telefonie związane z MT to dzwonek, który Dieter wypuścił parę lat temu w związku z kampanią reklamową perfumów Provocation 
Jak piszesz tak cię widzą.
- Mateusz
A ja jestem od zawsze wierny Sony Ericssonowi i żadna Nokia z serii N nie dorówna modelowi k850i 
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
T. Prachett
- justysia854
Ja zawsze miałam nokie:) teraz mam Nokie 6650 czarną i jestem nia zachwycona;) Poza tym uważam, że nokie maja najlepsze głośniki (ale to tylko moje zdanie) i są najbardziej wytrzymałe. Moja kumpela swoja w furii rzucila o sciane po czym spadla na ziemie i nawet z niej obudowa nie spadla
a ona wciąz żywa i działa (nawet sie nie zawiesza).
A co do MT w komówrce, to na tapecie mam oczywiście zdjecie Thomasa;) a z muzyczki wgrałam sobie na razie albumy Back for Good, Alone i Songs Forever.
A co do MT w komówrce, to na tapecie mam oczywiście zdjecie Thomasa;) a z muzyczki wgrałam sobie na razie albumy Back for Good, Alone i Songs Forever.
'prawdziwy "pies" jest przede wszystkim wierny i zawsze walczy do końca'
- you're my heart
Ja to żadnej tapety z MT nie mam bo jest mi to zbędne.Wolę zdecydowanie piosenki 

- justysia854
no cóż to sie nazywa różnica płci
Ja tam lubie jak otwieram klapke telefonu i widze usmiechniętego, przystojnego bruneta o ciemnych oczach ![Dobre :] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
'prawdziwy "pies" jest przede wszystkim wierny i zawsze walczy do końca'
- Gasolina91
Ja mam 2 tapetki
ale od czego ma się mp4? tam to mam multum piosenek i tapety MT czy BS
ale od czego ma się mp4? tam to mam multum piosenek i tapety MT czy BS
Point Of No Return
-
Pointrox
Ja mam taki telefon:

(Luksus nie jest, ale daje rady
)
I wrzuciłem albumy America, Universe i Back for Good.
I dodatkowo jeszcze singiel MBITB

(Luksus nie jest, ale daje rady
I wrzuciłem albumy America, Universe i Back for Good.
I dodatkowo jeszcze singiel MBITB
- Peter
A ja ostatnio żadziej słucham MT, choć ostatnio u mnie leci non stop Oh she's back oh she's good. A do telefonu władowałem sobie ostatnio największe przeboje Sandry Cretu i bardzo chętnie teraz tego słucham.

Ostatnio zmieniony sob lut 14, 2009 16:50 przez Peter, łącznie zmieniany 1 raz.
- you're my heart
A kto wie skąd można pobrać/kupić jakiś dzwonki MT bo Brother Louie mi się już znudził ?