No wiesz...najbardziej beznadziejna z tego co wyszło to byla SzwajcariaLouie, Louie, Louie pisze: Akurat Finlandia i Rosja beznadziejni byli... a Finlandia wygrała, nie ma sprawiedliwości na tym świecie.
A my całkiem nie zle.
4 miejsce,nie tak żle
No wiesz...najbardziej beznadziejna z tego co wyszło to byla SzwajcariaLouie, Louie, Louie pisze: Akurat Finlandia i Rosja beznadziejni byli... a Finlandia wygrała, nie ma sprawiedliwości na tym świecie.
Ciekawe dlaczego ty go tak nie lubisz, Nory zreszta tez ? Ty chyba zapomnialas,ze to jest forum fanow,a nie antyfanowAlunia96 pisze:Ja mu życzę życiowej porażki!!
Jeden temat oraz kilka postów użytkownika Alunia96 zostało skasowanych. Dodatkowo, jeśli pojawią się kolejne posty o treści jak wyżej cytowany, konto zostanie zawieszone. Proszę dbać, aby wypowiedzi na forum miały sens i jakąś konkretniejszą treść niż jedno zdanie nie odnoszące się do tematu.Alunia96 pisze:Ja mu życzę życiowej porażki!! Laughing Nie mu to Młotek z głowy!! Młotek Laughing
Tak, szkoda, że ten filmik znikł, też chętnie zobaczyłabym, o czym jest mowa.Husku pisze:Podłączam się do prośby, bo szukałam na youtube i nie natrafiłam na takowy.
Heh, Pkmodern - sądząc po tym, co Thomas wyczynia na koncertach, wątpię, aby miał problemy z kondycją i ze stawamiPkmodern pisze:Mam nadzieję że tomkowi stawy nie wysiądą...
W to nie wątpię Saruniu Thomas zawsze był rewelacyjny szkoda tylko że nie mogę go zobaczyć jak tańczy.sara_cieszko pisze: Ale z tego co widziałam i pamiętam, Thomas był rewelacyjny