Afterparty po koncercie Thomasa w Katowicach

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Re: Afterparty po koncercie Thomasa w Katowicach

Post autor: michal.czeslaw »

Dr Mabuse pisze:Mirek, chyba nie ma potrzeby, aby jedna osoba brała ciężar tylko na swe barki. Tym bardziej, że i tak zrobiłeś już wystarczająco dużo.Myślę, że nikomu nie zrobi różnicy dołożyć jeszcze jednej złotówki, gdyby brakowało
Zgadzam się z tym co napisałeś.Jestem pełna podziwu dla ciebie Mirek,że w tak krótkim czasie potrafiłeś załatwić sprawę.Większość osób jest przyjezdna i to z daleka i było by niemożliwe spotkać się w tak dużym gronie bez rezerwacji.Wielkie dzięki i do zobaczenia :!: :D
Awatar użytkownika
betiq_
Członek TAFC Polska

Post autor: betiq_ »

Witam,wczoraj wieczorem puściłam przelew,pewnie dzisiaj już są na koncie,bardzo się cieszę na to spotkanie,oczywiście na nikogo się nie gniewam,pozdrawiam i do zobaczenia.
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

Mam pytanie - czy ktoś z Was, obecnych na Afterparty będzie wracał do domu jakimś nocnym pociągiem? Bo my mamy pociąg o 1.53; może ktoś też w zbliżonej godzinie, to wzięlibyśmy taksówkę na dworzec razem ;)
Awatar użytkownika
edmund1974
Członek TAFC Polska

Post autor: edmund1974 »

JoannaIzabella pisze:Mam pytanie - czy ktoś z Was, obecnych na Afterparty będzie wracał do domu jakimś nocnym pociągiem? Bo my mamy pociąg o 1.53; może ktoś też w zbliżonej godzinie, to wzięlibyśmy taksówkę na dworzec razem ;)
Witam.

Dobrze, ze zadalas te pytanie. Ja wlasnie glowkuje, co zrobic po afterparty bo wczoraj dzwonilem do 2 hoteli, ale ceny jak dla mnie zaporowe (120 PLN a w drugim 190 PLN od osoby). Rozwazam opcje powrotu nocnym pociagiem z Katowic do Wroclawia, ale do tego musze w odpowiednim czasie dostac sie na dworzec w Katowicach (pociag mam o 01:29) i Twoje pytanie idealnie sie wpasowuje w opcje powrotu do domu nocnym pociagiem.

Pytanie nieco z innej beczki: czy ktos ma moze wolne miejsce w samochodzie po koncercie w drodze do Siemianowic Slaskich? Z gory dziekuje za odpowiedz! Pozdrawiam.
You Can Win, If You Want.
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

edmund1974 pisze:
JoannaIzabella pisze:Mam pytanie - czy ktoś z Was, obecnych na Afterparty będzie wracał do domu jakimś nocnym pociągiem? Bo my mamy pociąg o 1.53; może ktoś też w zbliżonej godzinie, to wzięlibyśmy taksówkę na dworzec razem ;)
Witam.

Dobrze, ze zadalas te pytanie. Ja wlasnie glowkuje, co zrobic po afterparty bo wczoraj dzwonilem do 2 hoteli, ale ceny jak dla mnie zaporowe (120 PLN a w drugim 190 PLN od osoby). Rozwazam opcje powrotu nocnym pociagiem z Katowic do Wroclawia, ale do tego musze w odpowiednim czasie dostac sie na dworzec w Katowicach (pociag mam o 01:29) i Twoje pytanie idealnie sie wpasowuje w opcje powrotu do domu nocnym pociagiem.

Pytanie nieco z innej beczki: czy ktos ma moze wolne miejsce w samochodzie po koncercie w drodze do Siemianowic Slaskich? Z gory dziekuje za odpowiedz! Pozdrawiam.

Club 80 ma pokoje po 50zł/os Pytaj Roberta Lato.
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
edmund1974
Członek TAFC Polska

33ccd pisze: Club 80 ma pokoje po 50zł/os Pytaj Roberta Lato.
Dziéki Patryk za info. Naprawde cena za nocleg to tylko 50 PLN? A czy to jest cena regularna tzn. dla kazdego klienta, czy moze jakas oferta specjalna dla fanclubu Thomasa? Wczoraj dzwonilem do dwoch polecanych przez moderntalking.pl hoteli spytac o ceny noclegow (euroHOTEL w katowicach i hotelu sieci Stylehotels czyli Vacanza w Siemianowicach Slaskich). W tym pierwszym podano mi cene 120 PLN a w w Vacanzie 190 PLN ze sniadaniem)…
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

Eurohotel miał przynajmniej na stronie cenę około 70-80zł bez śniadania w wekendy.
Cena w C80 to jest chyba oficialna. Dzwoń i pytaj.
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
edmund1974
Członek TAFC Polska

33ccd pisze:Eurohotel miał przynajmniej na stronie cenę około 70-80zł bez śniadania w wekendy.
Cena w C80 to jest chyba oficialna. Dzwoń i pytaj.
Wiem sam widzialem te ceny weekendowe na stronie, ale gdy sie spytalem o nocleg na ten konkretny termin (11.02.2012) to odpowiedziano mi, ze pokoj dla jednej osoby to 120 PLN a pokoj dwuosobowy to 140 PLN. Najwidoczniej ktos robi nas w konia: albo strona albo osoba odbierajaca telefony w recepcji hotelu...

W kazdym badz razie, jesli uda mi sie zalatwic ten tani nocleg to z checia zostane na noc po tych dwoch imprezach (koncert+afterparty), by sie przespac i odpoczac. Jesli nie to trzeba bedzie wracac nocnym pociagiem do domu...

Pozdrawiam!
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

33ccd pisze:Club 80 ma pokoje po 50zł/os Pytaj Roberta Lato.
Dzięki, Patryk, za info :D Ale my i tak będziemy wracały pociągiem, tym o 1.53....
edmund1974 pisze:Twoje pytanie idealnie sie wpasowuje w opcje powrotu do domu nocnym pociagiem.
Jeśli zdecydujesz się wracać jednak pociągiem - to może taxi na dworzec weźmiemy na pół ;) A może jeszcze ktoś dobije,jeszcze jedna osoba do taryfy by weszła ;)
Awatar użytkownika
Paradise
Kontakt:

Post autor: Paradise »

Ale się impreza szykuje,szkoda,że nie będę mogła zostać ,ale życzę Wam dobrej zabawy :))
"You can win if You want..."
Awatar użytkownika
weidung
Członek TAFC Polska

Post autor: weidung »

jeżeli ktoś szuka noclegu to dysponuję jednym pokojem 2 osobowym w Hotelu Etap w Katowicach
cena pokoju to 110 zl
rezerwacji dokonalem w imieniu kolezanki lecz jednak nie moze jechac a anulowac nie mozna, wiec jesli ktos jest zainteresowany prosze o kontakt
Awatar użytkownika
rut

Post autor: rut »

Ja zarezerwowałam nocleg w miejscowości BĘDZIN jest blisko SIEMIANOWIC ŚLĄSKICH i nie ma potrzeby wracać się do Katowic oto tel.32-761 78 51 tam za pokój 2 osobowy powiedzieli tylko 50 zł. Można przedzwonić i spytać na pewno jeszcze coś mają wolnego...to nie jest hotel lux,tylko kwatera prywatna .
Pozdrawiam rut
Awatar użytkownika
AT-omka
Kontakt:

Post autor: AT-omka »

no nie wiem czy się orientujesz że z Siemianowic do Będzina to prawie tak daleko jak do Katowic lub nawet dalej ..
myślę że w trakcie imprezy idzie dogadać co i jak :-)
ja nadal szukam kogoś kto mnie weźmie do Siemianowic ;-))) po koncercie ..
można wziąść taksówkę na 4 osoby bo to taniej wychodzi :-)
obojętnie tam czy spowrotem po :-)

tylko czemu na stronie Clubu jest napisane After party po koncercie : Gliwice ??
chyba się pomylili ? : http://www.club80.com.pl/siemianowice/

chyba że to główna siedziba klubu ..
Awatar użytkownika
MiReK
Członek TAFC Polska

Post autor: MiReK »

Już pisałem o tym na poprzedniej stronie,wystarczy uważnie czytać:
jedyna pisze:Na jednej ze stron znalazłem informacje o afterparty:
http://www.dziejesie.net/index.php?opti ... &Itemid=29

Równocześnie w Clubie80 w Gliwicach będzie się również odbywać Afterparty.Kto ma konto na Facebooku może podglądnąć:
http://www.facebook.com/club80.eu
Choć z drugiej strony"oficjalne afterparty"wg programu imprez jest właśnie w klubie w Gliwicach.
Awatar użytkownika
MiReK
Członek TAFC Polska

Post autor: MiReK »

Właśnie wróciłem z Clubu80 w Siemianowicach,zapłaciłem za rezerwację (500 zł).Z pieniędzy które od Was otrzymałem,uzbierało się 424 zł,w sumie za 53 osoby,różnicę oczywiście dopłaciłem,ma mi jeszcze zapłacić 8 osób,z których tylko 1 jest pewna,ale to już okaże się wszystko jutro na miejscu.
Wszystkie loże na III poziome są zarezerwowane dla nas,kilka"stolików"które tam są dla innych gości.
Po koncercie możecie prosto kierować się do Clubu,przy wejściu,po zapłaceniu wejściówki (25 zł) należy powiedzieć że jest się z TAFCP i kierować się na III poziom (schodkami w dół).

Ważna informacja co do ubioru:możemy być w koszulkach FanClubowych,jeansach,koszulach,kreacjach wieczorowych itp.
Co z ubioru jest kategorycznie zabronione i skutkuje nie wpuszczeniem lub wyproszeniem z lokalu: spodnie"bojówki",moro,bluzy z kapturem,czapki bejsbolówki oraz wszelkie emblematy,nadruki klubów sportowych.Oczywiście obowiązuje absolutny zakaz wnoszenia swoich napojów (tych"kalorycznych"również).

Do zobaczenia jutro :D
Awatar użytkownika
betiq_
Członek TAFC Polska

Post autor: betiq_ »

Witaj,przekazałeś nam bardzo cenne informacje,dzięki za wspaniałą organizację,do zobaczenia
ODPOWIEDZ