Anders | Fahrenkrog - singiel Gigolo, album Two

Tutaj rozmawiamy o muzyce Thomasa.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Agata

Re: Anders | Fahrenkrog - singiel Gigolo, album Two

Post autor: Agata »

sebciu1974 pisze: Oby tylko zmęczenie fizyczne spowodowane tym całym zamieszaniem nie wzięło góry.
No właśnie. Przykładowo, z trzech planowanych na najbliższe trzy dni koncertów, dwa zostały odwołane. Jednak nie wiem, czy z powodów promocji czy z innych przyczyn. Ale Thomas to profesjonalista, da radę. Jestem ciekawa, co będzie z planowanym na 28 maja koncertem w Ivanovie, bo Thomas musi zdążyć do Mainz na niedzielny program.
BTW, dzięki za udostępnienie pierwszego występu. Przypomniało mi się, jak na party Thomas żartował, ze tak wcześnie to występował tylko w Fernsehgarten. Okazuje się, że można jeszcze wcześniej - o 7 rano we Frühstücksfernsehen 8)
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

Napewno jest to spowodowane promocją w TV.
Co do pytań to proszę o listę.
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

Oto pierwszy wystep Thomasa i singlem Gigolohttp://www.sat1.de/ratgeber_magazine/ff ... ve_183425/
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

Nie mogę nic powiedzieć. A gdyby przez "przypadek" nie powiedział to był bym obgadany. Poczekajcie tydzień.
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

Podobno w piosence "Maria" udziela się wokalnie Sandra Menges... Na razie jeszcze nie potwierdzone.
Awatar użytkownika
Skyliner89MT

Post autor: Skyliner89MT »

Tutaj w jakości HD :D :):

Thomas super zaśpiewał na żywo (od 9:33). Będzie sukces :D. To będzie pierwsza płyta Thomasa jaką kupie.
Ostatnio zmieniony wt maja 24, 2011 16:45 przez Skyliner89MT, łącznie zmieniany 1 raz.
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Post autor: Ann »

Wczorajszy występ Thomasa i Uwe był bardzo udany.Thomas świetnie zaśpiewał na żywo piosenkę Gigolo :)
MY DREAMS COME TRUE :D
Awatar użytkownika
Emil45677

Post autor: Emil45677 »

Oglądałem dzisiaj program Leute heute z Thomasem i Uwe na ZDF i myślę że fajnie wypadli. Był oczywiście pokazywany teledysk oraz ujęcia z robienia sesji zdjęciowej gdzieś w jakimś fajnym parku czy coś w tym rodzaju. Niemieckiego mało rozumiem ale i tak mniej więcej wiadomo o czym rozmowa się mogła toczyć.

Poza tym natknąłem się na pewien artykuł na jednym z niemieckich portali ( długo szukać nie musiałem bo to jeden z pierwszych otworzonych po wpisaniu frazy Anders Fahrenkrog) i jest tam napisane coś takiego:

Thomas Anders überlegt am Eurovision Song Contest 2012 teilzunehmen

Selbst eine Teilnahme am Eurovision Song Contest (ESC), für den Anders als Solo-Künstler beim Vorentscheid 2006 angetreten war, hält das Duo für denkbar: "Uwe ist europaweit bekannt, ich bin es auch. Von den Ländern, die dabei sind, gibt es eigentlich keines, das uns nicht kennt", sagt Anders. "Aber schauen wir mal."

Hmm...czy tutaj chodzi o to że rozważają start na Eurowizji 2012? Tłumacz Google jet bardzo nieprecyzyjny i ktoś ze znajomością języka niemieckiego byłby wskazany :D. Prosiłbym o dokładne przetłumaczenie :).
Awatar użytkownika
sebciu1974
Kontakt:

Post autor: sebciu1974 »

Zapraszam ponownie na http://www.moderntalking.co
Znajdziecie tam na stronie startowej wyemitowany dzisiaj reportaż na kanale ZDF
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

Thomas & Uwe w "Leute heute":

Szkoda, że w programie "Brisant" Thomasa nie pokazano, mimo zapowiedzi. Może jutro...
Ostatnio zmieniony wt maja 24, 2011 19:49 przez Agata, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
edmund1974
Członek TAFC Polska

Post autor: edmund1974 »

Emil45677 pisze:Thomas Anders überlegt am Eurovision Song Contest 2012 teilzunehmen

Selbst eine Teilnahme am Eurovision Song Contest (ESC), für den Anders als Solo-Künstler beim Vorentscheid 2006 angetreten war, hält das Duo für denkbar: "Uwe ist europaweit bekannt, ich bin es auch. Von den Ländern, die dabei sind, gibt es eigentlich keines, das uns nicht kennt", sagt Anders. "Aber schauen wir mal."
Prosze bardzo :-)

Thomas Anders zastanawia sie nad wzieciem udzialu w konkursie Eurowizji w 2012 roku.

Thomas Anders, ktory jako wykonawca solowy bral udzial w eliminacjach do Eurowizji w 2006 roku, uwaza wystep duetu w Eurowizji za mozliwy: "Uwe jest znany w calej Europie ja rowniez. Wsrod krajow, ktore biora udzial w konkursie wlasciwie nie ma takich, w ktorych bysmy nie byli znani" - twierdzi Anders. "Ale zobaczymy".

Pozdrawiam!
You Can Win, If You Want.
Awatar użytkownika
Emil45677

Post autor: Emil45677 »

Dzięki Edmund za to tłumaczenie :D. Swoją drogą fajnie by było gdyby spróbowali swoich sił na Eurowizji...no ale na razie poczekajmy jak zostanie przyjęty ich aktualny projekt w Niemczech i jak zareagują listy przebojów po wejściu singla "Gigolo" :D. Na pewno dużo by dała obecność duetu w niemieckiej Vivie co pozwoliłoby dotrzeć do młodych odbiorców. Swoją drogą...fajnie że mimo swoich 48 lat Thomas ciągle znajduje motywację do pracy i pozostaje w muzyce, nie wyobrażam sobie takiej możliwości że mógłby zakończyć karierę muzyczną :).
luzak564

Post autor: luzak564 »

posłuchałem tych próbek dzisiaj pare razy i doszedłem do wniosku że przebojem to nie będzie,jakieś takie mdłe to jest,miałem nadzieje że jak na sezon wakacyjny ma się ukazać płyta to będzie bardziej wesoła,taneczna a tu klapa,jak dla mnie osobiście to dno i wodorosty-z całym szacunkiem dla Andersa
Awatar użytkownika
edmund1974
Członek TAFC Polska

Post autor: edmund1974 »

luzak564 pisze:posłuchałem tych próbek dzisiaj pare razy i doszedłem do wniosku że przebojem to nie będzie,jakieś takie mdłe to jest,miałem nadzieje że jak na sezon wakacyjny ma się ukazać płyta to będzie bardziej wesoła,taneczna a tu klapa,jak dla mnie osobiście to dno i wodorosty-z całym szacunkiem dla Andersa
No coz jak najbardziej nasz prawo do swojej opini, nawet az tak bardzo negatywnej.

Na szczescie zdecydowana wiekszosc forumowiczow pozytywnie odnosi sie do nowego albumu Thomasa a to stwarza nadzieje, ze jednak ta plytka - wbrew temu co mowisz - nie bedzie klapa...

Pozdrawiam!
You Can Win, If You Want.
Awatar użytkownika
MTalkingusia28

Post autor: MTalkingusia28 »

Emil45677 pisze:fajnie że mimo swoich 48 lat Thomas ciągle znajduje motywację do pracy i pozostaje w muzyce, nie wyobrażam sobie takiej możliwości że mógłby zakończyć karierę muzyczną :).
Ja też sobie tego nie wyobrażam, bo dla mnie byłaby to totalna tragedia. Nie dość, że Modern Talking nie istnieje to do tego Thomas miałby zaprzestać kariery? Dla mnie to niewyobrażalne. Poza tym 2 stronki do tyłu obejrzałam występ Thomasa do nowej piosenki i bardzo mi się ów występ spodobał. Super. :)
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *

ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR

POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Ja im częściej odsłuchuję fragmentów albumu tym bardziej jestem przekonana,że będzie wysoko w sprzedaży.Na pewno Thomas i Uwe odniosą sukces tym albumem.Jeszcze nie było premiery singla a w TV już są występy z Gigolo.
Nie zapomnijcie w niedzielę oglądać ZDF o 11:00 :)
ODPOWIEDZ