Modern Talking w mediach

Thomas i Dieter w mediach oraz najciekawsze klipy z YouTube i pokrewnych serwisów.
ODPOWIEDZ
Justyna

Re: Modern Talking w mediach

Post autor: Justyna »

Uciekinier z Modern Talking, ale tekst :roll:
Awatar użytkownika
Skyliner89MT

Post autor: Skyliner89MT »

Oglądałem to :D Akurat miałem wychodzić :D. A tu słysze You're My Heart, You're My Soul 98 :D Jakie to piękne usłyszeć Modern Talking...:D. Ja wiem, że Wojewódzki nie przepada za Modern Talking od jego programu w TVN w którym wystąpił Marcin Miller i Ivan Komarenko :D. Nie każdy zna się na dobrej muzyce :D. Jak ktoś woli słuchać tandety to jego lub jej sprawa. Ten co śpiewał, rzeczywiście podobny trochę do Dieter Bohlen z lat 80tych :D Może on też lubi Modern Talking :D Kto wie...

Pozdrawiam :D
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
Awatar użytkownika
shizonek

Post autor: shizonek »

Też to oglądałam.. Hmm.. podobieństwo nikłe, chyba że chodziło o fryz, to może trochę.. :twisted:
A wiecie, że tak czułam, że w tym odcinku poleci MT? Może ukryte talenty jasnowidza? :lol:
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

Kuba Wojewódzki nie pierwszy raz żartuje sobie z MT. Ciekawe, czy zdaje sobie sprawę z tego, że podobnie jak Dieter, występuje - najpierw jako juror Idola (DSDS), a teraz jako członek jury "Mam Talent" (Das Supertalent). Paradoks?
Awatar użytkownika
MichałT

Post autor: MichałT »

Justyna pisze:Uciekinier z Modern Talking, ale tekst :roll:
Jaki człowiek, taki tekst :lol:
Widocznie nie było go stać na nic lepszego, niech nadal lansuje "Dwa gołębie" - Frytki :lol: :lol: :lol:

Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
Muzyczne noble dla Dietera:
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
Justyna

Post autor: Justyna »

Wojewódzki potrafi dowalać... Nie oglądłam tego programu do tej pory, wczorajszego odcinka też nie (może mi się kiedyś odmieni :> ), ale znam Kubę Wojewódzkiego poniekąd z "Idola" czy troszkę z tego jego programu... Ogółem za nim nie przepadam. :?
Awatar użytkownika
shizonek

Agata pisze:Kuba Wojewódzki nie pierwszy raz żartuje sobie z MT. Ciekawe, czy zdaje sobie sprawę z tego, że podobnie jak Dieter, występuje - najpierw jako juror Idola (DSDS)
Raczej o tym to wie.. było kiedyś takie jakieś międzynarodowe wydanie Idola, na którym byli obecni jurorzy z wszystkich krajów. Oczywiście Wojewódzki tez był, a czy Dieter, to nie wiem (no chyba tak?), bo jakoś wtedy nie zainteresowałam sie tym. :oops: Także pewnie się obaj nawet spotkali.. :twisted:

Co zaś do samego Kuby.. ja mam mieszane uczucia. Potrafi facet czasem inteligentnie coś powiedzieć, a za chwilę jakieś głupoty. Ale on tak już ma, musi robić z siebie głupka (w tym międzynarodowym Idolu zrobił niezłą wiochę, aż inni się na niego patrzeli zdziwieni).. :lol:
Awatar użytkownika
Mateusz

Post autor: Mateusz »

shizonek pisze:Raczej o tym to wie.. było kiedyś takie jakieś międzynarodowe wydanie Idola, na którym byli obecni jurorzy z wszystkich krajów. Oczywiście Wojewódzki tez był, a czy Dieter, to nie wiem (no chyba tak?)
Wtedy była tylko Shona Fraser. Dietera niestety nie było. szkoda bo chętnie zobaczyłbym jego konfrontacje z Wojewódzkim :) A co do samego Kuby to rzeczywiście czasami powie coś zupełnie nie na miejscu i idiotycznego ale często tez potrafi bardzo trafnie skomentować wiele rzeczy. Ja "uciekiniera z Modern Talking" nie wziałem jakoś bardzo do siebie , bo chodziło tylko o długie blond włosy, żart był niezły w sumie ;) ;P
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
Awatar użytkownika
shizonek

Mateusz pisze:Wtedy była tylko Shona Fraser. Dietera niestety nie było.
Aha.. myślałam, że Dieter był od początku.
Mateusz pisze:szkoda bo chętnie zobaczyłbym jego konfrontacje z Wojewódzkim :)
Hmm.. tylko w jakim języku? Wojewódzki zna jakiś oprócz polskiego? Wtedy w tym programie gadał po polsku, reszta jurorów po ang. :twisted:
Mateusz pisze: Ja "uciekiniera z Modern Talking" nie wziałem jakoś bardzo do siebie , bo chodziło tylko o długie blond włosy, żart był niezły w sumie ;) ;P
No, taki żart typowo 'Kubowy', raz mnie takie dowcipy śmieszą, innym razem nie. Ten był taki sobie, niespecjalnie wysokich lotów. Ale czasem można się nieźle ubawić podczas wypowiedzi Wojewódzkiego. W sumie to lepiej, że jest ktoś taki, ubarwia trochę tv swoimi wygłupami. :]
Awatar użytkownika
MichałT

Post autor: MichałT »

shizonek pisze:Ale czasem można się nieźle ubawić podczas wypowiedzi Wojewódzkiego. W sumie to lepiej, że jest ktoś taki, ubarwia trochę tv swoimi wygłupami. :]
Dobrze, tylko niech te "wygłupy" będą na jakimś poziomie :wink:
Moim zdaniem są one na poziomie 5-letniego dziecka :lol:

Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
Muzyczne noble dla Dietera:
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
Awatar użytkownika
punky linsky

Re: Nasi ulubieńcy w Mediach

Post autor: punky linsky »

Pkmodern pisze:W dzisiejszym "Życiu na gorąco" na str. 25 jest artykuł o Dieterze na całą stronę: "Dieter Bohlen Został producentem".
Polecam!
Jeszcze nie czytałem, ale wnioskuję że w ŻnG mają świetny research, skoro już doszli do tego, że Dieter został producentem... :D
think for yourself - question authority
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

W przyszłym odcinku "Jak oni śpiewają" (18.10.2008) Anna Mucha zaśpiewa "Cheri Cheri Lady" :wink:
Awatar użytkownika
Daja

Post autor: Daja »

Chcę to usłyszeć :]
riccardo1989

Post autor: riccardo1989 »

Czy mógłby ktoś z Was pokazać skan tego artykułu z Życia na gorąco? :)
Awatar użytkownika
Dr Mabuse

Post autor: Dr Mabuse »

Agata pisze:W przyszłym odcinku "Jak oni śpiewają" (18.10.2008) Anna Mucha zaśpiewa "Cheri Cheri Lady" :wink:
Cieńko to widzę. Mucha za chwilę ma się zmierzyć z legendą, a nawet papilotów nie zdjęła <młotek> Żenada. No chyba, że jeszcze zdąży coś ze swym wizerunkiem zrobić zanim wyleci na scenę.
Obrazek
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

No szkoda, że dostała takiego klasyka, do tego trzeba mieć głos jak Thomas, a ona nie ma takich możliwości. Kiedyś z tą legendą próbowała się zmierzyć Natasza Urbańska i wyszło to fatalnie.
ODPOWIEDZ