Ogólnopolski Zlot Fanów Thomasa Andersa

Tutaj umieszczamy wszystkie newsy dotyczące Thomasa i jego muzyki.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Re: Ogólnopolski Zlot Fanów Thomasa Andersa

Post autor: JoannaIzabella »

aldona pisze:Mam nadzieję ,że teraz wszyscy Ci którzy nie wierzyli w możliwość zorganizowania ZLOTU -przejrzeli na oczy .
Aśka zapięła wszystko na ostatni guzik - wielki szacunek i chwała dla Niej.
A to ,że choroba pokrzyżowała plany - to tylko na moment :roll:
Wierzę ,że teraz zapisze się jeszcze więcej fanów i będziemy się świetnie bawić :lol:
Dzięki....! Kochani, to prawda!!!! Zlot nie jest anulowany... Jest jedynie przesunięty w czasie!!!! Jeśli macie propozycje terminu - podawajcie! Na pewno się spotkamy i to będzie SUPER CZAS!
RobSach

Post autor: RobSach »

Witam wszystkich,
Z różnych względów nie jestem aktywnym uczestnikiem forum, ale jakoś wpadłem na ten wątek.
Widzę, że ominęłaby mnie spora rzecz - spotkać tylu ludzi, którzy w dalszym ciągu widzą w twórczości obu panów coś pięknego.
Jestem z Łodzi i chętnie wezmę udział w zlocie (jak uda się ustalić gdzie i kiedy).
Dysponuję też samochodem, więc mogę kogoś ze sobą zabrać (z tego co doczytałem to zlot miał się odbyć w Kutnie). Czy wiadomo coś więcej na jego temat?
Czy są jakieś osoby z Łodzi, które chciałyby się ot tak, po prostu, spotkać przy kawie i pogadać o chłopakach z MT? Ja mam 42 lata, więc najchętniej spotkałbym się z osobami, które wspomnieniami sięgają lat 80tych. Gdyby był ktoś chętny - jestem po komórką 502 301 362.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
Robert
RobSach
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

RobSach pisze:Witam wszystkich,
Z różnych względów nie jestem aktywnym uczestnikiem forum, ale jakoś wpadłem na ten wątek.
Widzę, że ominęłaby mnie spora rzecz - spotkać tylu ludzi, którzy w dalszym ciągu widzą w twórczości obu panów coś pięknego.
Jestem z Łodzi i chętnie wezmę udział w zlocie (jak uda się ustalić gdzie i kiedy).
Dysponuję też samochodem, więc mogę kogoś ze sobą zabrać (z tego co doczytałem to zlot miał się odbyć w Kutnie). Czy wiadomo coś więcej na jego temat?
Czy są jakieś osoby z Łodzi, które chciałyby się ot tak, po prostu, spotkać przy kawie i pogadać o chłopakach z MT? Ja mam 42 lata, więc najchętniej spotkałbym się z osobami, które wspomnieniami sięgają lat 80tych.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
RobSach - miło Cię widzieć i......tak czy inaczej do zobaczenia w Kutnie na Zlocie! ON BĘDZIE!!!! :D
RobSach

cieszę się.
a ile osób się zapowiedziało?
RobSach
Awatar użytkownika
aldona
Członek TAFC Polska

Post autor: aldona »

Jak na razie ok 30 osób .Ale mamy nadzieję ,że Nasza lista się powiększy :D
Husku
Członek TAFC Polska

Post autor: Husku »

Nie można się raczej powołać na starą listę, bo wszystko zależy od terminu.
RobSach

ja tak czy inaczej zapraszam kogoś na kawkę gdzieś na mieście, żeby pogadać.
w sumie to z nikim z Łodzi nie utrzymuję "muzycznych" kontaktów, a żonka moja (pozdrawiam Cię, kochanie) zdecydowanie nie lubi tych klimatów.
więc jeśli ktoś ma ochotę pogadać - jestem do dyspozycji :-)
RobSach
Awatar użytkownika
Fanka MT

Post autor: Fanka MT »

he he, robi się ciekawie - nawet padają zaproszenia na kawkę ;) swoją drogą, jestem ciekawa, co będzie z tym Zlotem, fajnie jakby ten projekt wypalił w innym terminie :)
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"

Dziękuję...

Thomas Anders Fan-Club Polska! ;)
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Post autor: Monia82 »

Przydałby się Zlot jeszcze w tym roku, by przedyskutować wiele spraw, szczególnie temat róż i reszty Fan Action.
I lost my HEART AND SOUL in your eyes and smile...
Obrazek
Awatar użytkownika
DorkaWawa
Członek TAFC Polska

Post autor: DorkaWawa »

Monia82 pisze:Przydałby się Zlot jeszcze w tym roku, by przedyskutować wiele spraw, szczególnie temat róż i reszty Fan Action.
Ja jestem za. A w październiku nie ma żadnego koncertu, to może Zlocik? Co Wy na to? :)
Don’t Give Up!
Awatar użytkownika
dees
Członek TAFC Polska

Post autor: dees »

Jestem jak najbardziej za. Byleby śniegi nam do tego czasu dróg nie zasypały :-)
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Wszystko zależy od Asi, nie musi być, ale fajnie by było, gdyby w tym roku udało się zrobić.
Obrazek
Awatar użytkownika
danielk
Członek TAFC Polska

Post autor: danielk »

Monia82 pisze:Wszystko zależy od Asi, nie musi być, ale fajnie by było, gdyby w tym roku udało się zrobić.
Moja propozycja jest taka, że I ZLOT TA można zrobic w Czestochowie 29 listopada po koncercie albo w sobote 30 listopdada, wiele osób będzie na miejscu. Co wy na to ????
Danielk
Awatar użytkownika
Fanka MT

Post autor: Fanka MT »

Na moje to średni pomysł, w tym dniu wszyscy będą zaobsorbowani samym koncertem Thomasa i każdy będzie wolał jak najszybciej przyjechać na miejsce koncertu, z kolei po owym show ludzie pewnie będą woleli jakieś After-Party i zabawę, niż dyskusje na potrzebne tematy.
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"

Dziękuję...

Thomas Anders Fan-Club Polska! ;)
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Ale przecież Zlot to nie jest samo omawianie pewnych spraw, ale głównie zabawa, tak jak i After :!: Skoro znów wypowiada się garstka ludzi, to na Zlocie/After można podyskutować na jakiś temat, szczególnie jeśli jest on ważnym tematem, ogólną bolączką, a także można zapytać osoby spoza TAFC, jak one to widzą! Zapisać podane propozycje i wyłożyć je na forum do dyskusji dla osób, których nie było na zlocie/Afterparty/danym koncercie. Nie pojmuję, na koncerty jeździć nie chcą, na forum wypowiadają się w tej kwestii głównie osoby, które na koncertach są niemal zawsze, lub bywają 2-3 razy w roku. A gdzie jest reszta, FC ponoć zrzesza niemal 200 osób! Może warto byłoby podyskutować w większym gronie, także o tym jak uatrakcyjnić koncerty dla "znudzonych"?
Obrazek
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Jeśli wyrazicie chęć spotkania się na Zlocie w październiku w Kutnie - nie ma sprawy! :D Bardzo chętnie, tym bardziej, że w sumie organizacyjnie wszystko było dograne i trzeba jedynie "odświeżyć". Może 12 lub 19 października? :)
ODPOWIEDZ