26.05.2012 Thomas Anders w Szczecinie

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Re: 26.05.2012 Thomas Anders w Szczecinie

Post autor: ArCrack »

Popatrzcie co dziś będzie grane!
Why Do You Cry
You Can Win If You Want
You Are Not Alone
Soldier
Stay With Me
Give Me Peace On Earth
Ready For The Victory
No Face No Name No Number
Jet Airliner / Atlantis Is Calling
Modern Talking Medley
- Diamonds Never Made A Lady
- Just We Two (Mona Lisa)
- Keep Love Alive
- With A Little Love
- Heaven Will Know
- Do You Wanna
Last Exit To Brooklyn
Sexy Sexy Lover
Brother Louie
You're My Heart, You're My Soul
Cheri Cheri Lady
Jak piszesz tak cię widzą.
DanielG

Post autor: DanielG »

Że też mnie tam nie ma :) Nie pamiętam, kiedy ostatni raz można było usłyszeć Live "Do you wanna" :D Pozdrowienia dla uczestników koncertu - czekamy na zdjęcia i filmiki! :)
Awatar użytkownika
Adrian77
Kontakt:

Post autor: Adrian77 »

Świetny repertuar. Mam nadzieję, że we Wrocławiu w listopadzie również będzie taki sam repertuar. Moim marzeniem jest właśnie usłyszeć m.in. na żywo RFTV oraz piosenki z zaprezentowanego MT-Medley.
Awatar użytkownika
maaateusz

Post autor: maaateusz »

Jaka szkoda, że nie ma mnie na tym koncercie :( . Bardzo chciałbym usłyszeć live właśnie MT Medelley i "Ready For The victory", bo Thomas niestety (wg. moich obliczeń) bodajże jeden raz po rozpadzie MT śpiewał ten utwór -w 2009r. na FCP
Obrazek
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Ready For The Victory (podobnie jak inny koncertowy rarytas Win The Race) pojawił się we Wrześni w roku 2010, co mnie osobiście bardzo wówczas ucieszyło. Ale MT Medley to prawdziwa bomba i fantastyczna niespodzianka, oby wszedł do koncertowego repertuaru na stałe :)
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

Pozdrowienia ze Szczecina! Koncert był cudny, oby medley można było jeszcze usłyszeć u nas nie raz. Goście-fani z Niemiec zachwyceni także tym, jak potrafi bawić się polska publiczność. To był niezapomniany dzień :-)
ilciaB

Post autor: ilciaB »

wciąż jestem pod wrażeniem koncertu! uczta dla moich uszu. oczywiście jakieś barany musiały rzucać balonami w Thomasa, bo bez tego by nie przeżyli i trochę to dziwne z tymi miejscami, tu miejsca numerowane, a tu wszyscy pod sceną i Ci którzy mieli miejscówki w pierwszym rzędzie pewnie psinco widzieli, ale mnie się podobało- zawsze jest super. dobranoc!
thomas1100
Członek TAFC Polska

Post autor: thomas1100 »

Ja też jestem pod wielkim wrażeniem koncertu.Był naprawdę śliczny a Thomasik jak zwykle pięknie ubrany i w niesamowitej formie.
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Pierwsze relacje z koncertu i fotki dla tych,którzy jak ja nie mogli z różnych przyczyn uczestniczyć w koncercie:

http://szczecin.gazeta.pl/szczecin/1,34 ... ECIA_.html
http://szczecin.gazeta.pl/szczecin/51,3 ... 2.html?i=0
Awatar użytkownika
Thomas A
Członek TAFC Polska

Post autor: Thomas A »

Koncert był super mimo że byłem z Córką po raz pierwszy , która też była zachwycona .Taki koncert już się nigdy nie powtórzy. Wielkie podziękowania dla Pana PATRYKA za prośbę podpisania przez Thomasa książki w RADIU SZCZECIN S1.Nigdy nie myślałem o tak bliskim spotkaniu Thomasa .niesamowite wrażenie. Jeszcze raz dziękuje za autograf i pozdrawiam
tatiana
Członek TAFC Polska

Post autor: tatiana »

Wiązanka sześciu piosenek Modern Talking z lat 80 była bombowa!!!!!!! Koncert był porywający do świetnej zabawy! BRAWO TOMASOWI! I nie kończące się podziękowania organizatorom koncertu i konferencji prasowej dla fan klubu :D
Awatar użytkownika
Agata

Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Post autor: michal.czeslaw »

Jak zwykle koncert bardzo udany.Nowy repertuar odświeżył klimat.Thomas w znakomitej formie,świetnie wyglądał.Publiczność szalała,bawiliśmy się świetnie.Wielkie podziękowania dla zarządu fan-clubu,napracowaliście się jak zawsze solidnie.Fani nie zawiedli i fan akcja była udana.Również spotkanie w radiu Thomasa z członkami fan-clubu było ciekawym przeżyciem.Duże wrażenie zrobił na mnie niezwykły bukiet z białych róż otoczonych płytami,na których składaliśmy swoje podpisy.Bardzo dobry pomysł! No i pamiątkowa fotka z Thomasem,która niebawem pewnie się ukarze.Tradycyjnie na koniec powędrowały na scenę róże od fanów.Tym razem na zakończenie wielki bukiet białych róż wręczała Thomasowi nasza Agatka!Dziękuję Wam kochani,że mogłam Was spotkać i wspaniale się z Wami bawić! :D
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

Wspaniałe, cudowne przeżycia i niesamowite emocje!!! Thomas rewelacyjny, wulkan energii! Porwał do wspólnej zabawy cały amfiteatr! Akcja FAN udana, pomimo prób gry w piłkę z Thomasem i....tych stringów, rzuconych przez kogoś... :/ Na szczęście Thomas tego nie zauważył ;) Cieszę się też, że udało mi się podać Mu upominek - parę słów wypalonych w drewnie (tym razem bawiłam się pirografią ;p )
Piękne chwile, niezwykle "ładujące człowiekowi akumulatory". Mimo zmęczenia podróżą - czuję się pełna pozytywnej energii, jak zawsze po koncercie Thomasa :)

I dzięki Wam za wspólną zabawę na afterparty, poprzedzone pełnym śmiechu spacerem przez nocny Szczecin!!! ;) Oby do następnego razu!!!!!! :D :D :D
Awatar użytkownika
Paradise
Kontakt:

Post autor: Paradise »

szczerze wam zazdraszczam i czekam na relacje :)) Thomasik jaki zarośnięty!!!
"You can win if You want..."
Awatar użytkownika
Agata

michal.czeslaw pisze:Tym razem na zakończenie wielki bukiet białych róż wręczała Thomasowi nasza Agatka!
Było mi bardzo miło :D . To chyba taki prezent urodzinowy dla mnie. Super niespodzianka!

Video i zdjęcia z Radia Szczecin:
http://www.radioszczecin.pl/index.php?idp=1&idx=87190

I jeszcze z Kuriera Szczecińskiego:
http://24kurier.pl/Aktualnosci/Kultura/ ... I.facebook

I Głosu Szczecińskiego:
http://www.gs24.pl/apps/pbcs.dll/articl ... /120529676
ODPOWIEDZ