11.02.2012 Katowice - Thomas na Walentynki (przed koncertem)

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
DaddyCool

Re: 11.02.2012 Katowice - Thomas na Walentynki!!!

Post autor: DaddyCool »

Podsumuję to w ten sposób, że zostali zaproszeni do studio przedstawiciele Thomas Anders Fan-Club Polska, więc można było się spodziewać, że większy nacisk położą na samego Thomasa.
Awatar użytkownika
MiReK
Członek TAFC Polska

Post autor: MiReK »

33ccd pisze:Witajcie.
Liczyłem na większe zainteresowanie. Na maile odpowiadała garstka "naszych" ludzi. Ta stacja nadaje on -line, więc moża było jej słuchać wszędzie. Nie potrzebne jest do tego radio nadające w całym Naszym pięknym kraju.
Niestety niektórzy pracują też w soboty i to bez dostępu do internetu i komputera.
Dlatego pytanie:
33ccd pisze:Hej. Mamy audycję nagraną, trzeba ją okroić z reklam i gdzieś załadować. Ale czy jest sens? Boje się tego odsłuchiwać :oops:
Oczywiście że jest sens,z niecierpliwością czekam na wstawkę,jak dla mnie audycja może zostać nawet z reklamami.
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

DaddyCool pisze:Podsumuję to w ten sposób, że zostali zaproszeni do studio przedstawiciele Thomas Anders Fan-Club Polska, więc można było się spodziewać, że większy nacisk położą na samego Thomasa.
Daddy podzielam Twoje zdanie. Ja sie tylko przez przypadek dowiedzialam, bo ktorko popatrzyslam na forum gdzies miedzy 12.15a 13.00 godzina. Jak by sie wczesniej wiedzialo, to mozna by bylo znajomym i kolegom powiedziec. Ja mam wielu takich znajomych, ktorzy sa Mt fanami od 84 roku.
jedyna pisze:
33ccd pisze: Witajcie.
Liczyłem na większe zainteresowanie. Na maile odpowiadała garstka "naszych" ludzi. Ta stacja nadaje on -line, więc moża było jej słuchać wszędzie. Nie potrzebne jest do tego radio nadające w całym Naszym pięknym kraju.
Niestety niektórzy pracują też w soboty i to bez dostępu do internetu i komputera.
Dlatego pytanie:.
Jedyna daje Tobie tez racje. Wielu fanow prracuje w soboty. Jak byscie powiedzieli wystarczajaco wczesnie mogly by takie osoby moze powiedziec komus z rodzyny zeby sluchal i nagral.
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

jedyna pisze:33ccd napisał(a):
Hej. Mamy audycję nagraną, trzeba ją okroić z reklam i gdzieś załadować. Ale czy jest sens? Boje się tego odsłuchiwać :oops:

Oczywiście że jest sens,z niecierpliwością czekam na wstawkę,jak dla mnie audycja może zostać nawet z reklamami.
Nie miałam możliwości słuchać audycji.Jak najbardziej jestem za udostępnieniem nagrania.
Awatar użytkownika
Dr Mabuse

Post autor: Dr Mabuse »

33ccd pisze:Liczyłem na większe zainteresowanie.
A ja byłem napalony na wysłuchanie tej audycji jak szczerbaty na suchary ... wszystko przygotowane: cola, paluszki, nawet jakiś browar by się znalazł ;), że o profesjonalnych materiałach do wygrywania konkursów nie wspomnę i ... złośliwość przedmiotów martwych - ok 11:00 padł mi internet (pierwszy raz od jakichś 5 lat :/ - grubsza sprawa - przecięty światłowód). Sygnał ponownie u mnie zawitał ok 23:00, a więc było już po wszystkiemu ...
33ccd pisze:Hej. Mamy audycję nagraną, trzeba ją okroić z reklam i gdzieś załadować. Ale czy jest sens?
Patryk, jest sens, jak widzisz :) I bardzo Cię proszę o jej udostępnienie :wink:
Obrazek
piotras1272

Radio Alfa 17.12.2011

Post autor: piotras1272 »

I jak wam się podobał program w Radio Alfa. Audycja czterogodzinna z muzyką MT i Thomasa?? ;)
Awatar użytkownika
Evaalex

piotras1272 pisze:I jak wam się podobał program w Radio Alfa. Audycja czterogodzinna z muzyką MT i Thomasa?? ;)
Program byl przepiekny i bardzio infotmatyczny , ale niestety za puzno siew o nim dowiedzialam i z tego powodu mialam mozliwosc tylko czesc programu sluchac :mrgreen: :cry:
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

Witajcie.
Oto komunikat Menagmentu Thomasa.

„Management Thomasa Andersa pilnie poszukuje 10 osób do pracy podczas SYLWESTRA telewizyjnego 31.12.2011r. w Katowicach pod Spodkiem. Chodzi o działania promujące koncert Thomasa Andersa w Spodku dnia 11.02.2012r. Całość zajmie 4 godziny. Koniec przewidziany jest na godz. około 22:00. W zamian Management gwarantuje pamiątkowe spotkanie i zdjęcie z Thomasem Andersem, oraz płytę z autografem”
Kontakt do mnie na PW
Ostatnio zmieniony wt gru 20, 2011 17:57 przez 33ccd, łącznie zmieniany 1 raz.
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
agnieszka12345
Kontakt:

Post autor: agnieszka12345 »

O chętnie bym się zgłosiła ale niestety mnie nie będzie na koncercie :( Ale świetną pamiątkę można mieć z Thomasem i nie tylko :wink: No cóż z ogromną satysfakcją bym pomogła :(
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

Kurczę ale oferta :D
Ja w sumie nie mam żadnych planów na Sylwestra. Musze pogadać z rodzicami i z moim Rafałem :wink:
Point Of No Return
Awatar użytkownika
Mona Lisa

Post autor: Mona Lisa »

Ja też chętnie się zgłaszam,bo i tak wybierałam się pod Spodek w Sylwka,tylko czy tam nie ma jakiś wymagań wiekowych itp?
Awatar użytkownika
Fanka MT

Post autor: Fanka MT »

Kurczę, szkoda że mam tak daleko, bo z chęcią bym pomogła... Trzeba przyznać, że oferta bardzo kusząca :)
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"

Dziękuję...

Thomas Anders Fan-Club Polska! ;)
Awatar użytkownika
Evaalex

Mam pytanie . Czy zglosilo sie wystarczajaco wielu chetynych zeby ten program z radia alfa unodtepniony mogl byc?
Awatar użytkownika
Pkmodern

Post autor: Pkmodern »

Evaalex pisze:Mam pytanie . Czy zglosilo sie wystarczajaco wielu chetynych zeby ten program z radia alfa unodtepniony mogl byc?
Program ten będzie dostępny we właściwym czasie. Proszę o cierpliwość.
MODERN TALKING FOREVER!!!
Awatar użytkownika
Evaalex

Piotrku, domyslam sie ze wyciecie wszystkich raklam jest nie latwa i czasochlonna praca. Mi tylko oto chodzilo czy wogole ten material udostepniony. Jal wiem ze napewno bedzie udostepniony to bez problemu poczekam.
Awatar użytkownika
33ccd
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

Witajcie.
Oto komunikat Menagmentu Thomasa.

„Management Thomasa Andersa pilnie poszukuje 10 osób do pracy podczas SYLWESTRA na Rynku Głównym w Krakowie 31.12.2011r. Chodzi o działania promujące koncert Thomasa Andersa w Spodku dnia 11.02.2012r polegające na rozdawaniu ulotek. Całość zajmie 3 godziny. Koniec przewidziany jest na godz. około 23:00. W zamian Management gwarantuje pamiątkowe spotkanie i zdjęcie z Thomasem Andersem, oraz płytę z autografem”
Kontakt do mnie na PW
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
ODPOWIEDZ