Modern Talking - Comeback w 2010??
- you're my heart
- Peter
Re: Modern Talking - Comeback w 2010??
Jkris jak chcesz wiedzieć więcej to pytaj Labambino, ona zna Corleisa, Scholza i Wideckego i jak będzie chciał to Ci wszystko powie.jkris pisze:jak czytam te bzdury i informacje top secret to nie wiem smiac sie czy plakac i zastanawiam sie ile macie lat. zalamka
-
jkris
Peter, prosze Cie... ile Ty masz lat zeby wierzyc w te urojenia???Peter pisze:Jkris jak chcesz wiedzieć więcej to pytaj Labambino, ona zna Corleisa, Scholza i Wideckego i jak będzie chciał to Ci wszystko powie.
- Peter
Krzysiek, to Ty nie wierzysz w comeback w nowym składzie? Bo ja wierzę. A Dieter ma u mnie wielkiego PLUSA, że się pogodził wreszcie z chórzystami.jkris pisze:Peter, prosze Cie... ile Ty masz lat zeby wierzyc w te urojenia???
- justysia854
PLUSA??? Za co?? Za to ze raz zachowal sie jak czlowiek i przestal sie z kims klocic?? Zaraz popadniemy w paranoje i zaczniemy Dieterowi klaskać za to ze w ogole oddycha...Peter pisze:Krzysiek, to Ty nie wierzysz w comeback w nowym składzie? Bo ja wierzę. A Dieter ma u mnie wielkiego PLUSA, że się pogodził wreszcie z chórzystami.jkris pisze:Peter, prosze Cie... ile Ty masz lat zeby wierzyc w te urojenia???
'prawdziwy "pies" jest przede wszystkim wierny i zawsze walczy do końca'
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Bohlen, Anders, Scholz, Wiedeke, jeszcze brakuje tylko Kinga, Nino, Bendorffa i Corleisa... Mam nadzieję że to plotki tylko
Inaczej było by trochę jak Ich Troje w swoim drugim podejściu na Eurowizji 
Jak piszesz tak cię widzą.
- justysia854
tez mam nadzieje ze to plotki... nie chce patrzec jak sie kompromitują...
'prawdziwy "pies" jest przede wszystkim wierny i zawsze walczy do końca'
- Peter
Wielkiego Plusa, że się pogodził z Corleisem.justysia854 pisze:PLUSA??? Za co?? Za to ze raz zachowal sie jak czlowiek i przestal sie z kims klocic?? Zaraz popadniemy w paranoje i zaczniemy Dieterowi klaskać za to ze w ogole oddycha...
- phantomas
- Kontakt:
No to se dziadki pograją 
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami
- Adi
Wiesz co. Przestań już się ośmieszać z takimi gadkami.phantomas pisze:No to se dziadki pograją![]()
- phantomas
- Kontakt:
To mam się nie ośmieszać, czy pisać co chcę?
Zdecyduj się 
Już widzę jak Bohlen wyskakuje z gitarką na scenę, a z tyłu grono przystojnych i utalentowanych chórzystów
No bo przecież nie po to tyle lat się ukrywali, żeby znów schodzić do podziemia? 
Już widzę jak Bohlen wyskakuje z gitarką na scenę, a z tyłu grono przystojnych i utalentowanych chórzystów
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami
- Peter
Phantomas, to Twoje zdjęcie? Nareszcie się ujawniłeś. :p
- Adi
Pisz co chcesz a czy się ośmieszasz niech ocenią też inni. Dla mnie twoje argumenty w większości tematów są marne. Dobra ja już kończę na twój temat bo nie chcę być na dywaniku u admina.phantomas pisze:To mam się nie ośmieszać, czy pisać co chcę?Zdecyduj się
- Peter
Piszcie o comebacku MT, bo nas admin powiesi na suchej gałęzi, ja wierzę w comeback bez TA, tylko czy to będzie MT? Bo dla mnie NIE.
- art_system
Niezłe bzdety tu można wyczytać...
...R O M A N T I C W A R R I O R S...TWO-ModernTalking II...
- Adi
Ja nie wiem czy będzie. Trudno powiedzieć. Znane fakty wskazują na to, że nie będzie raczej "come-backu" ale cóż, jasnowidzem nie jestem
I naprawdę trudno tu teoretyzować czy nowy Modern by się sprawdził, czy zadowoliłby fanów? Trudno to ocenić. Właściwie nawet bym rozumiał Dietera że nie chciałby znów come-backu a Thomasowi on jest narazie niepotrzebny. Więcej trudno tu coś wywróżyć z fusów.
Jak już pisałem nie raz, źle by się stało gdyby w razie nieudanym powrotem nadszarpnęli swoją legendę. To musiałby być naprawdę przemyślany powrót i skonsultowany na wszystkie możliwe sposoby ze znawcami rynku muzycznego.