Majowe koncerty Thomasa - Nędza, Września

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
ODPOWIEDZ
alunia13

Re: Majowe koncerty Thomasa - Nędza, Września

Post autor: alunia13 »

No to wszyscy byliśmy blisko siebie ale a takim ścisku to trudno kogokolwiek dojrzeć.
Mnie rozbawiło pytanie Thomasa : " Will You Marry Me? " xD
Ostatnio zmieniony wt maja 04, 2010 15:38 przez alunia13, łącznie zmieniany 1 raz.
"You can win, If You want..."
Awatar użytkownika
Joanna91

Post autor: Joanna91 »

alunia13 pisze:Mnie rozbawiło pytanie Thomasa : " Will You Marrie Me? " xD
A do kogo on tak powiedział?? Jeżeli oczywiście miałaś na myśli "marry" :P
"Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty."
alunia13

Mój błąd, poprawiłam :D
No bo mówi, że ma takie pytanie do nas i się pyta a potem takim piskliwym głosem dodał "Oh,no". :roll:
Awatar użytkownika
IndependentGirl

Post autor: IndependentGirl »

warcnet pisze: Po Twojej lewej na plecach kamerzysty pokazującego scenę na telebimach :)

Cały koncert tam stałem...
No niestety nie widziałam. Było tak ciasno, że niedługo nadzienie by mi wypłynęło :lol:

Jest już co nieco informacji na stronie:
http://www.wrzesnia.info.pl/index.php?p ... nego-video

A tak na marginesie, jest ktoś kto nagrał w całości ten koncert? Chętnie bym taką płytkę nabyła ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Joanna91

Post autor: Joanna91 »

alunia13 pisze:No bo mówi, że ma takie pytanie do nas i się pyta a potem takim piskliwym głosem dodał "Oh,no". :roll:
Aha... bo już się zastanawiałam, która to taka szczęściara... :P he he ;)
No to widzę, że impreza we Wrześni się udała, mam nadzieję, że było tak świetnie jak w Nędzy i żałuję, że nie mogłam być na drugim koncercie... ale może jeszcze w tym roku będzie jakaś okazja, kto wie ;)
"Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty."
Awatar użytkownika
skoti2003
Członek TAFC Polska

Post autor: skoti2003 »

Witam
Było super aż zal było odjezdzac,podziekowania dla calego Fan Clubu,Arka i wszystkich z ktorymi bawilem sie na koncercie,aby bylo takich wiecej imprez w tak swietnym gronie,Pozdrawiam wszystkich :D
Awatar użytkownika
rut

Post autor: rut »

To czego doświadczyłam przez te dwa dni przeszło moje najśmielsze oczekiwania . To dzięki FAN- CLUBOWI POLSKA przeżyłam jedne z najcudowniejszych chwil w życiu.Wszystko to było jak najpiękniejszy sen .Sen który zostawił moim sercu ślad już na zawsze!
Pozdrawiam rut
Awatar użytkownika
MiReK
Członek TAFC Polska

Post autor: MiReK »

IndependentGirl pisze:Jest już co nieco informacji na stronie:
http://www.wrzesnia.info.pl/index.php?p ... nego-video
Widnieje tam taka informacja:"za kulisy dostali się członkowie dwóch fanklubów Modern Talking"
co to za drugi fanklub?
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Co tu dużo mówić, koncert świetny - 19 piosenek, w tym Ready For The Victory i Win The Race, których w Płocku i Bełchatowie szczególnie mi brakowało (z tego co wiem w Nędzy też nie zostały zagrane - tam mnie akurat nie było). Dialogi Thomasa z publicznością momentami przednie :)
Szkoda, że Thomas nie pokusił się o choć krótkie wyjście do fanów, dziewczyny które miały dla niego przygotowane prezenty mogłyby to przynajmniej bez problemu przekazać. Na otarcie łez członkowie zespołu jeszcze z pół godziny po koncercie pozowali do fotek i podpisywali wszystko co się im podłożyło. Z drugiej jednak strony za sceną było tak ciasno, że i tak pewnie ciężko by było zorganizować jakieś sensowne spotkanie z Thomasem - to już ograniczenia lokalizacji, które we Wrześni były nie do przeskoczenia.
Tym niemniej po raz kolejny podziękowania dla Solaris Music za fajną współpracę i organizację - żałuję, że nie mogłem być w Nędzy, gdzie było więcej czasu i miejsca na wszystko ;)
Jak piszesz tak cię widzą.
Tiger27

Post autor: Tiger27 »

Witam wszystkich fanów Thomasa jak wam się koncert podobał ja byłem we wrześni akurat nalezę do Fanklubu i bylem przy samej scenie coś wspaniałego,wrażenia niesamowite tego nie da się zapomnieć Thomas dał ciekawy koncert i na dodatek jego super gitarzyści,perkusista i keyboardzista dali czad:):):):)
alunia13

Mi się bardzo szczególnie podobało Why Do You Cry?, które / aż wstyd się przyznać / słyszałam po raz pierwszy. Zresztą uważam, że repertuar idealnie trafiony i Thomas ładnie wplutł mniędzy piosenki, odpowiednie dialogi z publicznością.
Awatar użytkownika
Dj.JG

Post autor: Dj.JG »

Witam Wszystkich.
Zarejestrowałem cztery utwory na koncercie we Wrześni (1."Why Do You Cry", 2."Cheri Cheri Lady", 3."Geronimo's Cadillac", 4."You're My Heart, You Ar My Soul").
Oto linki do nich.

http://www.youtube.com/watch?v=eJwe8pxJ ... re=channel

http://www.youtube.com/watch?v=fccVdCP0 ... re=channel

http://www.youtube.com/watch?v=n-BF0Tmn ... re=channel

http://www.youtube.com/watch?v=c4ppUI_g ... re=channel

Pozdrawiam i życzę dobrego odbioru.
Wżyciu piękne są tylko chwile...
Awatar użytkownika
Magdalena_92
Członek TAFC Polska

Post autor: Magdalena_92 »

http://www.nowiny.rybnik.pl/artykul,171 ... olski.html

Koncerty super, po prostu rewelacyjne!!! W Nędzy i we Wrześni zabawa była niesamowita.
Thomas jak zawsze elegancki. Miał super humor. Świetnie dogadywał się z publicznością, z którą bardzo szybko nawiązał kontakt.
Emocje pozostaną na zawsze!

Bardzo dziękuję mojej wspaniałej ekipie. Pozdrawiam Was kochani! :)
Pozdrawiam M.
Awatar użytkownika
Magdalena_92
Członek TAFC Polska

Post autor: Magdalena_92 »

Pozdrawiam M.
Awatar użytkownika
rut

Post autor: rut »

Jakby człowiek wiedział że się przewróci to by się położył,jakby było wiadomo że Thomas zaraz po koncercie odjedzie to BYĆ MOŻE dziewczyny (które serdecznie pozdrawiam ) :wink: ten prezent dały by mu podczas koncertu jak był na scenie i był do niego łatwiejszy dostęp. Lepsze już takie coś jak wcale i też bardzo nad tym ubolewam. :( że odjechał bez podarunku.
Pozdrawiam rut
night auditor
Członek TAFC Polska

Post autor: night auditor »

Witam

Ostatnie dwa dni były naprawdę wyjątkowe dla wszystkich Fanów Thomasa Andersa w Polsce.
Należę do szczęśliwców którzy spędzili "bite" dwa dni w atmosferze tego pozytywnego napięcia a których punktem kulminacyjnym były koncerty live Thomasa i zespołu.

Na początku ogromne podziękowania dla 33ccd i PKmodern. Dziękujemy Rafałowi :D .Jesteście Wielcy :D . Zrobiliście naprawdę wszystko aby Fan clubowicze poczuli się WYJĄTKOWO w tych dniach!!!. Dziękuję także skorpionek 1975 za wsparcie :) .

Dzięki Waszym staraniom udało się zorganizować w Nędzy krótkie spotkanie z Thomasem. Szybkie zdjęcia sam na sam z Thomasem; oraz uścisk dłoni są czymś co będziemy pamiętać naprawdę dłuuuuugo. Odległość z jakiej można było oglądać show Thomasa była zniewalająca.

Koncerty rewelacja. Thomas trzyma wysoką klasę z roku na rok. Znakomity kontakt z publicznością. Mnóstwo żartów z widzami szczególnie przed prezentacją wybranych utworów, nawiązując stylistką żartu do tytułów.

Wspaniałe przeboje Modern Talking i Thomasa Andersa w świetnych aranżacjach. Wyjątkowa wersja SOLDIER.

Ci co byli wiedzą że było super, Ci co nie byli mogą tylko żałować oraz wierzyć w To że może jeszcze kiedyś przyjdzie taki dzień że jeszcze zobaczą Thomasa w naszym kraju :D

Ps. Pozdrawiam Wszystkich Forumowiczów których osobiście poznałem:)

Pozdrawiam
ODPOWIEDZ