Majowe koncerty Thomasa - Nędza, Września
-
alunia13
Re: Majowe koncerty Thomasa - Nędza, Września
No to wszyscy byliśmy blisko siebie ale a takim ścisku to trudno kogokolwiek dojrzeć.
Mnie rozbawiło pytanie Thomasa : " Will You Marry Me? " xD
Mnie rozbawiło pytanie Thomasa : " Will You Marry Me? " xD
Ostatnio zmieniony wt maja 04, 2010 15:38 przez alunia13, łącznie zmieniany 1 raz.
"You can win, If You want..."
- Joanna91
A do kogo on tak powiedział?? Jeżeli oczywiście miałaś na myśli "marry"alunia13 pisze:Mnie rozbawiło pytanie Thomasa : " Will You Marrie Me? " xD
"Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty."
-
alunia13
Mój błąd, poprawiłam 
No bo mówi, że ma takie pytanie do nas i się pyta a potem takim piskliwym głosem dodał "Oh,no".
No bo mówi, że ma takie pytanie do nas i się pyta a potem takim piskliwym głosem dodał "Oh,no".
- IndependentGirl
No niestety nie widziałam. Było tak ciasno, że niedługo nadzienie by mi wypłynęłowarcnet pisze: Po Twojej lewej na plecach kamerzysty pokazującego scenę na telebimach
Cały koncert tam stałem...
Jest już co nieco informacji na stronie:
http://www.wrzesnia.info.pl/index.php?p ... nego-video
A tak na marginesie, jest ktoś kto nagrał w całości ten koncert? Chętnie bym taką płytkę nabyła

- Joanna91
Aha... bo już się zastanawiałam, która to taka szczęściara...alunia13 pisze:No bo mówi, że ma takie pytanie do nas i się pyta a potem takim piskliwym głosem dodał "Oh,no".
No to widzę, że impreza we Wrześni się udała, mam nadzieję, że było tak świetnie jak w Nędzy i żałuję, że nie mogłam być na drugim koncercie... ale może jeszcze w tym roku będzie jakaś okazja, kto wie
"Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty."
- skoti2003
- Członek TAFC Polska
Witam
Było super aż zal było odjezdzac,podziekowania dla calego Fan Clubu,Arka i wszystkich z ktorymi bawilem sie na koncercie,aby bylo takich wiecej imprez w tak swietnym gronie,Pozdrawiam wszystkich
Było super aż zal było odjezdzac,podziekowania dla calego Fan Clubu,Arka i wszystkich z ktorymi bawilem sie na koncercie,aby bylo takich wiecej imprez w tak swietnym gronie,Pozdrawiam wszystkich
- rut
To czego doświadczyłam przez te dwa dni przeszło moje najśmielsze oczekiwania . To dzięki FAN- CLUBOWI POLSKA przeżyłam jedne z najcudowniejszych chwil w życiu.Wszystko to było jak najpiękniejszy sen .Sen który zostawił moim sercu ślad już na zawsze!
Pozdrawiam rut
- MiReK
- Członek TAFC Polska
Widnieje tam taka informacja:"za kulisy dostali się członkowie dwóch fanklubów Modern Talking"IndependentGirl pisze:Jest już co nieco informacji na stronie:
http://www.wrzesnia.info.pl/index.php?p ... nego-video
co to za drugi fanklub?
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Co tu dużo mówić, koncert świetny - 19 piosenek, w tym Ready For The Victory i Win The Race, których w Płocku i Bełchatowie szczególnie mi brakowało (z tego co wiem w Nędzy też nie zostały zagrane - tam mnie akurat nie było). Dialogi Thomasa z publicznością momentami przednie 
Szkoda, że Thomas nie pokusił się o choć krótkie wyjście do fanów, dziewczyny które miały dla niego przygotowane prezenty mogłyby to przynajmniej bez problemu przekazać. Na otarcie łez członkowie zespołu jeszcze z pół godziny po koncercie pozowali do fotek i podpisywali wszystko co się im podłożyło. Z drugiej jednak strony za sceną było tak ciasno, że i tak pewnie ciężko by było zorganizować jakieś sensowne spotkanie z Thomasem - to już ograniczenia lokalizacji, które we Wrześni były nie do przeskoczenia.
Tym niemniej po raz kolejny podziękowania dla Solaris Music za fajną współpracę i organizację - żałuję, że nie mogłem być w Nędzy, gdzie było więcej czasu i miejsca na wszystko
Szkoda, że Thomas nie pokusił się o choć krótkie wyjście do fanów, dziewczyny które miały dla niego przygotowane prezenty mogłyby to przynajmniej bez problemu przekazać. Na otarcie łez członkowie zespołu jeszcze z pół godziny po koncercie pozowali do fotek i podpisywali wszystko co się im podłożyło. Z drugiej jednak strony za sceną było tak ciasno, że i tak pewnie ciężko by było zorganizować jakieś sensowne spotkanie z Thomasem - to już ograniczenia lokalizacji, które we Wrześni były nie do przeskoczenia.
Tym niemniej po raz kolejny podziękowania dla Solaris Music za fajną współpracę i organizację - żałuję, że nie mogłem być w Nędzy, gdzie było więcej czasu i miejsca na wszystko
Jak piszesz tak cię widzą.
-
Tiger27
Witam wszystkich fanów Thomasa jak wam się koncert podobał ja byłem we wrześni akurat nalezę do Fanklubu i bylem przy samej scenie coś wspaniałego,wrażenia niesamowite tego nie da się zapomnieć Thomas dał ciekawy koncert i na dodatek jego super gitarzyści,perkusista i keyboardzista dali czad:):):):)
-
alunia13
Mi się bardzo szczególnie podobało Why Do You Cry?, które / aż wstyd się przyznać / słyszałam po raz pierwszy. Zresztą uważam, że repertuar idealnie trafiony i Thomas ładnie wplutł mniędzy piosenki, odpowiednie dialogi z publicznością.
- Dj.JG
Witam Wszystkich.
Zarejestrowałem cztery utwory na koncercie we Wrześni (1."Why Do You Cry", 2."Cheri Cheri Lady", 3."Geronimo's Cadillac", 4."You're My Heart, You Ar My Soul").
Oto linki do nich.
http://www.youtube.com/watch?v=eJwe8pxJ ... re=channel
http://www.youtube.com/watch?v=fccVdCP0 ... re=channel
http://www.youtube.com/watch?v=n-BF0Tmn ... re=channel
http://www.youtube.com/watch?v=c4ppUI_g ... re=channel
Pozdrawiam i życzę dobrego odbioru.
Zarejestrowałem cztery utwory na koncercie we Wrześni (1."Why Do You Cry", 2."Cheri Cheri Lady", 3."Geronimo's Cadillac", 4."You're My Heart, You Ar My Soul").
Oto linki do nich.
http://www.youtube.com/watch?v=eJwe8pxJ ... re=channel
http://www.youtube.com/watch?v=fccVdCP0 ... re=channel
http://www.youtube.com/watch?v=n-BF0Tmn ... re=channel
http://www.youtube.com/watch?v=c4ppUI_g ... re=channel
Pozdrawiam i życzę dobrego odbioru.
Wżyciu piękne są tylko chwile...
- Magdalena_92
- Członek TAFC Polska
http://www.nowiny.rybnik.pl/artykul,171 ... olski.html
Koncerty super, po prostu rewelacyjne!!! W Nędzy i we Wrześni zabawa była niesamowita.
Thomas jak zawsze elegancki. Miał super humor. Świetnie dogadywał się z publicznością, z którą bardzo szybko nawiązał kontakt.
Emocje pozostaną na zawsze!
Bardzo dziękuję mojej wspaniałej ekipie. Pozdrawiam Was kochani!
Koncerty super, po prostu rewelacyjne!!! W Nędzy i we Wrześni zabawa była niesamowita.
Thomas jak zawsze elegancki. Miał super humor. Świetnie dogadywał się z publicznością, z którą bardzo szybko nawiązał kontakt.
Emocje pozostaną na zawsze!
Bardzo dziękuję mojej wspaniałej ekipie. Pozdrawiam Was kochani!
Pozdrawiam M.
- Magdalena_92
- Członek TAFC Polska
- rut
Jakby człowiek wiedział że się przewróci to by się położył,jakby było wiadomo że Thomas zaraz po koncercie odjedzie to BYĆ MOŻE dziewczyny (które serdecznie pozdrawiam )
ten prezent dały by mu podczas koncertu jak był na scenie i był do niego łatwiejszy dostęp. Lepsze już takie coś jak wcale i też bardzo nad tym ubolewam.
że odjechał bez podarunku.
Pozdrawiam rut
-
night auditor
- Członek TAFC Polska
Witam
Ostatnie dwa dni były naprawdę wyjątkowe dla wszystkich Fanów Thomasa Andersa w Polsce.
Należę do szczęśliwców którzy spędzili "bite" dwa dni w atmosferze tego pozytywnego napięcia a których punktem kulminacyjnym były koncerty live Thomasa i zespołu.
Na początku ogromne podziękowania dla 33ccd i PKmodern. Dziękujemy Rafałowi
.Jesteście Wielcy
. Zrobiliście naprawdę wszystko aby Fan clubowicze poczuli się WYJĄTKOWO w tych dniach!!!. Dziękuję także skorpionek 1975 za wsparcie
.
Dzięki Waszym staraniom udało się zorganizować w Nędzy krótkie spotkanie z Thomasem. Szybkie zdjęcia sam na sam z Thomasem; oraz uścisk dłoni są czymś co będziemy pamiętać naprawdę dłuuuuugo. Odległość z jakiej można było oglądać show Thomasa była zniewalająca.
Koncerty rewelacja. Thomas trzyma wysoką klasę z roku na rok. Znakomity kontakt z publicznością. Mnóstwo żartów z widzami szczególnie przed prezentacją wybranych utworów, nawiązując stylistką żartu do tytułów.
Wspaniałe przeboje Modern Talking i Thomasa Andersa w świetnych aranżacjach. Wyjątkowa wersja SOLDIER.
Ci co byli wiedzą że było super, Ci co nie byli mogą tylko żałować oraz wierzyć w To że może jeszcze kiedyś przyjdzie taki dzień że jeszcze zobaczą Thomasa w naszym kraju
Ps. Pozdrawiam Wszystkich Forumowiczów których osobiście poznałem:)
Pozdrawiam
Ostatnie dwa dni były naprawdę wyjątkowe dla wszystkich Fanów Thomasa Andersa w Polsce.
Należę do szczęśliwców którzy spędzili "bite" dwa dni w atmosferze tego pozytywnego napięcia a których punktem kulminacyjnym były koncerty live Thomasa i zespołu.
Na początku ogromne podziękowania dla 33ccd i PKmodern. Dziękujemy Rafałowi
Dzięki Waszym staraniom udało się zorganizować w Nędzy krótkie spotkanie z Thomasem. Szybkie zdjęcia sam na sam z Thomasem; oraz uścisk dłoni są czymś co będziemy pamiętać naprawdę dłuuuuugo. Odległość z jakiej można było oglądać show Thomasa była zniewalająca.
Koncerty rewelacja. Thomas trzyma wysoką klasę z roku na rok. Znakomity kontakt z publicznością. Mnóstwo żartów z widzami szczególnie przed prezentacją wybranych utworów, nawiązując stylistką żartu do tytułów.
Wspaniałe przeboje Modern Talking i Thomasa Andersa w świetnych aranżacjach. Wyjątkowa wersja SOLDIER.
Ci co byli wiedzą że było super, Ci co nie byli mogą tylko żałować oraz wierzyć w To że może jeszcze kiedyś przyjdzie taki dzień że jeszcze zobaczą Thomasa w naszym kraju
Ps. Pozdrawiam Wszystkich Forumowiczów których osobiście poznałem:)
Pozdrawiam