Niektórym podoba się co innego niż chodząca reklama makijażu..Daja pisze:Przecież on wyglądał prześlicznie:)
Sopot Festiwal 2008
- shizonek
Re: Sopot Festiwal 2008
- Daja
Ja mówie w swoim imieniushizonek pisze:Niektórym podoba się co innego niż chodząca reklama makijażu..Daja pisze:Przecież on wyglądał prześlicznie:)Co kto lubi (o gustach się nie dyskutuje)..
-
fankaMT
Tak, ale zmiana wyglądu u Thomasa jest bardzo duża. W porównaniu np. do Ditera, który tylko zmienia długość włosów. Twarz jest prawie taka sama. Może jestem zbyt drobiazgowa, ale chciałam zwrócić na to uwagę i bardzo proszę nie zagłębiajmy się już w ten temat. Oczywiście uważam, że Thomas był i jest "piękny".Pkmodern pisze:Czytając co niektóre wpisy zawierające zdziwienie zmianą wyglądu Thomasa, sam wyrażam zdziwienie na tego typu reakcje.
Proszę zobaczyć swoje zdjęcia z przed lat i obecne - zmiany napewno nastąpiły!
Na szczęście Thomas to nie Cher czy Michael Jackson, którzy średnio co 2 - 3 lata robią sobie operacje plastyczne!!!
Czas jest nieubłagany i tego rodzaju wpisy wyrażające zdziwienie związane z wyglądem Thomasa powodują u mnie uśmiech politowania dla piszącego (zobaczymy jak będziecie wyglądać ok. 50-tki!!!)
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Nie do Ciebie te słowa kieruję tylko ogólnie do tych w których ten fakt (wyglądu Thomasa) wywołuje pewne reakcje.shizonek pisze:Jeśli to do mnie pite, to całkiem nie na miejscu.
Nieco mnie zasmuciło takie sformuowanie odnośne wyglądu Thomasa, bo jako że w ten sposób podały po występie Thomasa media jako najistotniejszą wiadomość fakt iż On "strasznie" wygląda, przy czym żadne nie zająknęło się (prawie) o formie Jego występu i że miał najlepszy występ ze wszystkich w tegorocznym Sopocie. Ja mogę zrozumieć złośliwość tego rodzaju "brukowców" ale nie uważam że tego rodzaju reakcje są odpowiednie na Naszym Forum.
No niestety muszę Cię rozczarować, Dieter w przeciwieństwie od Thomasa ma za sobą dwie operacje plastyczne i dlatego wygląda tak jak wygląda...fankaMT pisze:Tak, ale zmiana wyglądu u Thomasa jest bardzo duża. W porównaniu np. do Ditera, który tylko zmienia długość włosów. Twarz jest prawie taka sama.
MODERN TALKING FOREVER!!!
- Agata
Zgadza się (i wielu artystów-mężczyzn się malowało), choć muszę przyznać, że mnie "tamten" Thomas też się bardzo podobałphantomas pisze:Chociaż wtedy był inny styl
No ale wszyscy się starzejemy i raczej z wiekiem się nie pięknieje. Sam Thomas podczas wizyty w Polsce w 1998 r. zauważył, ze przecież nikt nie wygląda teraz tak samo jak 11 czy 12 lat temu, a dziś minęło już przecież ponad 20 lat od tego wizerunku "z makijażem":
http://pl.youtube.com/watch?v=ekyj5qXrPCk
(ok. 1:20 min.)
- shizonek
Rzeczywiście, tak pisano. Gwoli sprawiedliwości - nie tylko Thomasa tak objechali, ale i pozostałe gwiazdy. Tacy już są dzienikarze..Pkmodern pisze:Nieco mnie zasmuciło takie sformuowanie odnośne wyglądu Thomasa, bo jako że w ten sposób podały po występie Thomasa media jako najistotniejszą wiadomość fakt iż On "strasznie" wygląda, przy czym żadne nie zająknęło się (prawie) o formie Jego występu i że miał najlepszy występ ze wszystkich w tegorocznym Sopocie.
Na pociechę - wystarczyło poczytać komentarze internautów pod artykułami - prawie wszyscy zgodnie przyznawali, że Thomas wypadł najlepiej, i mało kto się skupiał na wyglądzie. Kto by się przejmował opinią jakichś gryzipiórków, ważne, że widzom się podobało.
- MichałT
W tej chwili powtarzają Sopot Festiwal na TVNie. Tylko czekam na Thomasa
Dobrze jest tak sobie przypomnieć to co się wydarzyło w sierpniu, szkoda jedynie, że Anders zaśpiewał tylko kilka piosenek
Powinien mieć zdecydowanie więcej czasu. Mam też dziwnie wrażenie, jakby to wykonawcy śpiewający przed Thomasem, byli jego supportem...... a może tylko mi się wydaję
Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
Muzyczne noble dla Dietera:
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
- Gasolina91
- Dr Mabuse
Dobre. I jakże prawdziweMichałT pisze:Mam też dziwnie wrażenie, jakby to wykonawcy śpiewający przed Thomasem, byli jego supportem...... a może tylko mi się wydaję![]()

- Gasolina91
- MichałT
W Sopocie to był raczej pseudochórekGasolina91 w innym temacie pisze:Mi nie podobał sie chórek z jakim Thomas wystąpił w Sopocie. Tak śpiewali jakby im sie nie chciało...
Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
- Blue Forever
- Kontakt:
A ten basista (w czapce) to akurat (jeśli się jest na koncercie na żywo) gościu jest najlepszy, utrzymuje najbliższy kontakt z publicznością, cały czas puszcza oczka, pokazuje tym najgłośniejszym, że się podobają, a po koncercie to właśnie on nawiązuje kontakt słowny. Mile rozmawia i jest przesympatyczny.MichałT pisze:Gasolina91 w innym temacie pisze: Gitarzyści też byli kiepscy. Szczególnie ten w czapce, co powtarzał słowa po Thomasie (w Brother Louie).
Wielki Fan MichałT
Gościu dla mnie THE BEST. No ale dla niektórych jest "kiepski" bo (świetnie moim zdaniem) wtrącał "..Easy... so easy!!!"
- Gasolina91
A ten drugi gitarzysta to wyglądał jakby był nawalony:)
Mi przypadł klawiszowiec
Mi przypadł klawiszowiec
Point Of No Return
- Adi
Ja właśnie wczoraj na You Tube oglądałem ten występ Thomasa w Sopocie apropo dzisiejszego i też jestem bardzo ciekawy czym nas Thomas dzisiaj zaskoczy

- MichałT
Możliwe, że gość jest sympatyczny, ale jeśli nie potrafi śpiewać, to niech się nie rwie ze swoimi okrzykamiBlue Forever pisze:A ten basista (w czapce) to akurat (jeśli się jest na koncercie na żywo) gościu jest najlepszy, utrzymuje najbliższy kontakt z publicznością, cały czas puszcza oczka, pokazuje tym najgłośniejszym, że się podobają, a po koncercie to właśnie on nawiązuje kontakt słowny. Mile rozmawia i jest przesympatyczny.
Gościu dla mnie THE BEST. No ale dla niektórych jest "kiepski" bo (świetnie moim zdaniem) wtrącał "..Easy... so easy!!!"
Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
A mnie w tym występie wszyscy i wszystko się podobało...począwszy od chórków poprzez muzyków,którzy nie każdemu przypadli do gustu.
Odmładzają zespół Modern Talking,już lepszy facio w hip hopowej czapeczce niż w spódniczce jak Ci goście z Limahla i Kim Wilde to dopiero obciach....mieli się czym pochwalić...fuuuujjjj takie nogi
Odmładzają zespół Modern Talking,już lepszy facio w hip hopowej czapeczce niż w spódniczce jak Ci goście z Limahla i Kim Wilde to dopiero obciach....mieli się czym pochwalić...fuuuujjjj takie nogi