Duet - Mark Medlock & Dieter Bohlen - You Can Get It
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Re: Duet - Mark Medlock & Dieter Bohlen - You Can Get It
Medlock przeżywa obecnie kiepskie dni, ostatnio znowu ktoś się skarżył że został przez niego pobity. Jeśli dotrwa do wiosny z jako taką reputacją, coś ma się wtedy ukazać.
Jak piszesz tak cię widzą.
- Gasolina91
Zgadzam się. Piosenka bardzo fajna:) To jest ten ''styl Dietera''. Fajne zwroteczki i refren:)MichałT pisze:Bardzo lubię, tę piosenkę, gdyż jest bardzo melodyjna, wakacyjna i łatwo wpadająca w ucho - taka "Bohlenowska"![]()
No i jeszcze ten chórek na końcu...
A co do Medlocka to wydaje mi się że raczej nie da rady...bo jak z większoscią młodych i nowych gwiazd to tylko jakiś czas pośpiewa i się o nim zapomni.
Point Of No Return
- MichałT
Godny polecenia jest też Modern Mix, gdzie po zwykłym refrenie śpiewanym przez Medlocka, od razu następują chórki..... tak jak w Modern TalkingGasolina91 pisze:Zgadzam się. Piosenka bardzo fajna:) To jest ten ''styl Dietera''. Fajne zwroteczki i refren:)

Zresztą na tym singlu wszystko jest dobre. Zarówno mixy You Can Get It, jak i Love Is A Game i Why The Kiss
Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
Muzyczne noble dla Dietera:
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
-
banka1986
Wielkie dzięki za info
pozdrawiam
-
Karna
To świetnie, że Dieter dalej śpiewa (choć czasem bardziej udaje, niż robi to naprawdę
). Nie daje o sobie zapomnieć także dzisiejszemu widzowi.
- Peter
To zdecyduj się, czy takie jest twoje zdanie, czy jak mówi podpis, za tą twórczość po MT powinien dostać złotą malinę.MichałT pisze:Godny polecenia jest też Modern Mix, gdzie po zwykłym refrenie śpiewanym przez Medlocka, od razu następują chórki..... tak jak w Modern TalkingGasolina91 pisze:Zgadzam się. Piosenka bardzo fajna:) To jest ten ''styl Dietera''. Fajne zwroteczki i refren:)![]()
![]()
Zresztą na tym singlu wszystko jest dobre. Zarówno mixy You Can Get It, jak i Love Is A Game i Why The Kiss![]()
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
- MODERN JEANNE
Wybrałam "super" bo ogólnie cieszy mnie to gdy widzę Dietera znów na scenie a nie przesiadującego na stołku w DSDS.
Choć z drugiej strony cieszy mnie też to że chociaż go widać w tym DSDS niż by miał całkiem zejść nam z oczu i zająć się wyłącznie komponowaniem dla innych
Choć z drugiej strony cieszy mnie też to że chociaż go widać w tym DSDS niż by miał całkiem zejść nam z oczu i zająć się wyłącznie komponowaniem dla innych
I LOVE DB AND TA!
- MichałT
Widzisz, wszystko zawiera się w powiedzeniu "Jedna jaskółka wiosny nie czyni". Nie można tego odnosić do wszystkich produkcji w przedziale 2003 - 2010. Zarówno w tym przedziale, jak i w tamtym (1978 - 2003) znajdują się pewne wyjątki. Tu jest nim na przykład ten singiel, tam Major TPeter pisze:To zdecyduj się, czy takie jest twoje zdanie, czy jak mówi podpis, za tą twórczość po MT powinien dostać złotą malinę.
[quote="Peter 6 lutego 2010 "Strong" - nowy album "]Piosenka "Morning after dark" jest okropna jak każda inna od Nelly Furtado robiona przez Timbalanda.Peter 31 października 2008 Czego Obecnie Słuchamy pisze:Timbalanda cenię jako twórcę 4 minutes i albumu Loose. Timberlake'a nienawidzę.
To jak jest PeterzePeter 17 marca 2010 Utwory ku pokrzepieniu w dobie kryzysu pisze:Tu ma lepszy aranż:
http://www.youtube.com/watch?v=hVDlKg0dSoQ
Tak, głos Justina jest świetny, szkoda tylko, ze pracuje z Timbalandem.
Mam nadzieję, iż w przyszłości będę mógł swój podpis zmienić ponownie, oczywiście pod warunkiem, że Dieter wróci do pisania prawdziwych piosenek, tak jak robił to kiedyś
Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
- Peter
Chyba dokładnie tak jak z Tobą, przez dwa lata można zmienić zdanie, zrobiłem dokładnie to samo co Ty. Timberlake'a niektóre piosenki posłucham (marnuje się pracując z Mosleyem), ale nie żebym lubi Mosleya. Nie rajcuje mnie taka muzyka i tyle. Nie lubię nowych piosenek Timbalanda zwłaszcza tej z nelly i Soshy, z Madonną miał lepsze. Ale wróćmy do tematu o YCGI. 
-
nado
Fajna niewymuszona piosenka, fajny niewymuszony duet. Co za kombinacja ! 
-
jkris
faktycznie, kombinacja rewelacyjna, bo to chyba jedyny na swiecie duet, w ktorym jedna ze stron (Bohlen) nie spiewa ani sekundynado pisze:Fajna niewymuszona piosenka, fajny niewymuszony duet. Co za kombinacja !
- Jasmine
Dosłownie przed chwilą posłuchałam tej piosenki- nawet super
Mi w sumie się tak bardzo nie podoba, ale fajnie by było gdyby to wydali w Polsce albo puszczali na Vivie
Bo ta piosenka jest bardzo melodyjna i dobra na to lato. Pierwszy raz usłyszałam głos Medlocka
Bo wcześniej nie czułam jakiejś potrzeby posłuchania jakiejś piosenki- głos ma fajny, spodziewałam się jakiegoś piskliwego xD
Podsumowując- piosenka mi się podoba ale nie na tyle żebym natychmiast klikała w Aresa i z szeroko otwartymi oczami obserwowała ściąganie
Mam nadzieję że ta piosenka dużo zwojuje na rynku :3 Muszę jeszcze posłuchać tych remixów które tak zachwalacie.
Mi w sumie się tak bardzo nie podoba, ale fajnie by było gdyby to wydali w Polsce albo puszczali na Vivie
Podsumowując- piosenka mi się podoba ale nie na tyle żebym natychmiast klikała w Aresa i z szeroko otwartymi oczami obserwowała ściąganie
- Peter
Powiedz, ze piszesz to na poważnie? Przecież YCGI to rok 2007 i już nic nie zwojuje na rynku, bo swoje zrobiła na niemieckiej liście w 2007. Trudno, zeby światowym przebojem roku 2010 był utwór wydany w 2007.Jasmine pisze: Mam nadzieję że ta piosenka dużo zwojuje na rynku :3 Muszę jeszcze posłuchać tych remixów które tak zachwalacie.
- Jasmine
A to przepraszam, nie wiedziałam nic o tym 
- Peter
Nic nie szkodzi, każdy kto zaczyna się zapoznawać z twórczośćią jakieś grupy ma braki, szczególnie, ze Dieter tyle tego wyprodukował. Jak dla mnie piosenka mogła spokojnie wejść na album MT, oczywiście z wokalem Andersa. I mogłaby wyjść jako summer hit, którego ta grupa tak naprawdę nigdy nie miała.
- Jasmine
O tak, on tyle naprodukował że się w głowie nie mieści 
Ale miałam za to okazję posłuchać jak Mark śpiewa
Ołaaaa, to by był hit....
Ale miałam za to okazję posłuchać jak Mark śpiewa
Ołaaaa, to by był hit....