edmund1974 pisze:Gdy już będziecie wiedzieli, co to za "niespodzianka" to dajcie proszę znać - na PW lub na forum.
Nie wiem na jaką Wy niespodziankę czekacie,bo ja zrozumiałem że niespodzianką jest to że EMPIK przygotował specjalną cenę i konkurs,tak jak to opisał wcześniej Arek:
ArCrack pisze:Bardzo miła informacja nadeszła od wydawcy albumu.
Sony Music i Salony Empik przygotowały miłą niespodziankę dla fanów Modern Talking. Z okazji trzydziestolecia grupy oraz premiery nowej kompilacji "30” w salonach Empiku album ten sprzedawany będzie w specjalnej cenie 49,99 zł. Czas promocji ograniczony (od 7 do 21 października), więc z zakupem płyty radzimy się spieszyć. Fanów zespołu odwiedzających Salony Empik już na wejściu przywita miła niespodzianka.
Mamy też specjalny konkurs związany z jubileuszem 30-lecia zespołu. Trzy osoby, które zakupią nową kompilację Modern Talking "30” i wyślą swoje zdjęcie (zrobione w domu, parku czy w jakimkolwiek ciekawym miejscu) na adres PR_PL[małpa]SONYMUSIC.COM (w temacie proszę wpisać MODERN TALKING) będą miały szansę otrzymać box ze studyjnymi albumami grupy. Liczy się Wasza kreatywność i pomysłowość! Czekamy na Wasze zdjęcia i zapraszamy do Salonów Empik.
O rety, tego jubileuszowego megamixu nie da się słuchać!
Co to jest, robione na zasadzie pauzy w magnetofonie? To ja takie same mixy robiłem w latach 80tych na dwu-kaseciaku
Dla porównania jubileuszowy megamix Fancy'ego.
Tak to powinno wyglądać!
Przy okazji autorem megamixu jest znajomy/kolega niektórych forumowiczów.
Mirek - poniższe zdanie zdawałoby się świadczyć o tym, że oprócz niższej ceny i konkursu na nabywców składanki Modern Talking czeka w salonach Empiku jakaś niespodzianka:
"Fanów zespołu odwiedzających Salony Empik już na wejściu przywita miła niespodzianka"
Nie wiem, może mam po prostu problem z czytaniem ze zrozumieniem?
No właśnie to jest dobry pomysł. Ja bym poszedł dalej, może są chętni na zakup DVD i tej wersji CD ale 3-płytowej.
Może ktoś mógłby kupić to w Niemczech?
Praktyka - Jest wtedy gdy wszystko działa, ale nie wiemy dlaczego.
Teoria - Jest wtedy gdy wiemy wszystko, a nic nie działa.
Ja łączę teorię z praktyką; nic nie działa i nie wiem dlaczego.
RobinHood pisze:No właśnie to jest dobry pomysł. Ja bym poszedł dalej, może są chętni na zakup DVD i tej wersji CD ale 3-płytowej.
Może ktoś mógłby kupić to w Niemczech?
Zorganizowanie zbiorowego zakup 3-płytowego CD to bardzo dobry pomysł. DVD można bez problemu nabyć w sklepach online, ale CD w wersji 3 dyskowej nie namierzyłem nigdzie. Nawet na niemieckim ebayu tej wersji nikt nie sprzedaje.