I co na to Zarząd? Zaczynamy od Koszalina, czy już za późno?
20.07.2013 - Thomas Anders w Koszalinie.
- DorkaWawa
- Członek TAFC Polska
Re: 20.07.2013 - Thomas Anders w Koszalinie.
Pomysł z księgą uważam za fantastyczny
Faktycznie dobrze by było, gdyby księgę miał ktoś, kto jest obecny na każdym koncercie. Wtedy mogłyby się wpisywać kolejno osoby, które nie mają możliwości uczestniczenia w każdej imprezie
Don’t Give Up!
- michal.czeslaw
Tak sobie myślę,że może nie jest za pózno,może to również być jakimś motywem do uczestniczenia na koncercie.Tym bardziej,że następny fanday jest jubileuszowy i byłby to miły akcent z naszej strony.DorkaWawa pisze:I co na to Zarząd? Zaczynamy od Koszalina, czy już za późno?
-
Meg
- Członek TAFC Polska
Cieszę się, że pomysł się spodobał
)) Wiem, że realizacja prosta nie jest, ale dla chcącego nic trudnego. Myślę, że Thomas to doceni bo pewnie nie dostał jeszcze takiego albumu
Będzie miał świetną pamiątkę 
- aragorn
- Członek TAFC Polska
jestem na tak....... 
That's the only thing i really know.......
- aleksandra227
- Członek TAFC Polska
No to od Koszalina moglibyśmy by zacząć;) Tylko kto tę księgę zorganizuje? Może Patryk mógłby albo ktoś inny z zarządu Fan Clubu?To ja wezmę bym zdjęcie do Koszalina.Tylko,żeby nikt nie zapomniał i wziąłby pomysł na serio i żeby była zrealizowane było by miło 
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
- anna 22.10
23, Anna 22.10grendel pisze:21.maksia21Treadstone71 pisze:Wyjątkowo po tym koncercie zostaję na miejscu, dlatego chciałbym dołączyć. Będę z dziewczyną.
1. DorkaWawa
2. siara1971
3. hanoczka36
4. Monia82
5. Maringo18 + 4 os.
6. Lancja + 1 os.
7. Aleksandra227
8 . aldona 213
9. Moi.Anne
10.KarinaMaria
11.JoannaIzabella
12.michalczeslaw+5 osób
13.torciktola+2os.
14. pysia20
15. Meg
16. aragorn
17. Martajm12 + 1 os.
18. weidung
19. Edmund1974
20. Treadstone71 - Adam + 1 os.
22.grendel
- Fanka MT
Świetna sprawa z tą księgą, tylko rzeczywiście musiałaby trafić w posiadanie Patryka, alb kogoś z Zarządu
inaczej będzie klapa, krótko mówiąc 
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
- Monia82
- Członek TAFC Polska
A ja tak się zastanawiam nad jedną rzeczą.
Czy przy wyborze miejsca na Afterparty, została wzięta pod uwagę jedna z naszych użytkowniczek forum? Rozmawiałam swego czasu z Asią odnośnie tego, że jedna z naszych użytkowniczek (należąca również do TAFC) będzie na Afterparty ze swoją niepełnosprawną córką (poruszającą się tylko i wyłącznie na wózku), która prosiła, żeby wybór padł na miejsce przystosowane dla osób na wózkach i podobno było przekazane Naddel.
Podobno "Fregata" ma jeden podstawowy problem: nie ma wind, podjazdów, tylko schody! To nie jest zwykły wózek, tylko ważący 70 kg, sam w sobie, plus osoba ważący niecałe 60 kg.
Czy przy wyborze miejsca na Afterparty, została wzięta pod uwagę jedna z naszych użytkowniczek forum? Rozmawiałam swego czasu z Asią odnośnie tego, że jedna z naszych użytkowniczek (należąca również do TAFC) będzie na Afterparty ze swoją niepełnosprawną córką (poruszającą się tylko i wyłącznie na wózku), która prosiła, żeby wybór padł na miejsce przystosowane dla osób na wózkach i podobno było przekazane Naddel.
Podobno "Fregata" ma jeden podstawowy problem: nie ma wind, podjazdów, tylko schody! To nie jest zwykły wózek, tylko ważący 70 kg, sam w sobie, plus osoba ważący niecałe 60 kg.
- aragorn
- Członek TAFC Polska
hejjjj fanowicze Thomasowcy ----z wielkim bólem piszę te słowa to niewiarygodne ale niestety ...samo życie....właśnie wróciłem ze szpitala i mam kolejny uraz ortopedyczny wyjazd stoi pod wielkim znakiem zapytania to już czwarty koncert opuszczony się szykuje
,,jutro powinienem wszystko wiedzieć) .
That's the only thing i really know.......
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
Naddel pisze:Kochani, mam już dla was pierwsze wieści z koszalińskiego frontu![]()
Otóż plan jest taki, że afterparty odbędzie się tradycyjnie, nie robimy żadnego zlotu w Koszalinie.
Za to po koncercie spotykamy się w klubie Fregata, o tu http://www.fregataclub.pl/
Klub na ten wieczór może nam zapewnić muzykę w naszym klimacie oraz loże. Wstępnie wg listy, która tu kursuje wynika mi ok.30 osób. Jeśli ktoś jeszcze planuje przybyć, to bardzo proszę, podejmujcie decyzję jak najszybciej!!!! . Jest to o tyle ważne, że musimy zarezerwować odpowiednią ilość miejsc dla fan klubu, ponieważ planowane jest "oficjalne" afterparty, czyli zapowiedziane ze sceny. Jeśli chcemy być wszyscy razem w jednym miejscu, muszę mieć pewną listę osób. Gdyby komuś coś uniemożliwiło dotarcie na imprezę, również proszę o info!
Kolejna ważna rzecz - aby osoby z FC bez problemu weszły do strefy zarezerwowanej koniecznie musicie mieć widoczne identyfikatory i kto ma, to koszulki. Osoby towarzyszące trzymają się fanklubowiczówDlatego bardzo was proszę, do czasu koncertu nie zgubcie identyfikatorów oraz nie wystawiajcie fan klubowych koszulek na Allegro
;-p
Rezerwacja naszych loży jest teoretycznie bezpłatna, w lokalu przyjmuje się, że ceną za rezerwacje jest cena zakupionego na miejscu alkoholu.
Następna jest kwestia dojazdu do Fregaty od hali. Ilu z was będzie w Koszalinie własnymi samochodami? Z hali do Fregaty nie jest daleko, no ale jednak nawigacja samochodowa może się przydać![]()
I wreszcie - noclegi! Wiem, ze kilka osób tu już zaplanowało sobie noclegi w Hotelu Sport. Jednakże z tego, co wiem, nie będzie tam miejsca na 30 osób, więc jest możliwość załatwienia noclegów dla większej grupy uczestników afterparty w jednym miejscu, przy czym byłby podstawiony bus, który by nas przewiózł z lokalu do noclegowniBylibyście zainteresowani? Jeśli tak, to ile osób? Moim zdaniem nie byłoby to głupie, bo odpada w tym momencie problem szukania po nocy swoich hoteli, łapania taksówek i innych kombinacji. Piszcie, co o tym sądzicie, a jeśli ten pomysł się wam podoba, to proszę o wstępną listę zainteresowanych do piątku, bo w przyszły weekend będę chciała już dogrywać temat noclegów. Za chwilę zaczną się rezerwacje hoteli na urlopy i wtedy może być z tym problem, więc im szybciej,tym lepiej
Chyba to tyleAczkolwiek na pewno na bieżąco będą aktualizacje
Czekam na wasze głosy!
Dzieki za info o organizacji, tylko jeśli ani jednym pytaniem nie konsultujesz tego z TAFCPL to nie nazywaj tego zjazdem FAN CLUBU!!! Dajemy Wam wolną rękę w organizacji wszędzie ze względu na to ze my jesteśmy zajęci przygotowywaniem koncertu itp, ale osoby które w innych miastach organizowały cos takiego, to konsultowały z nami taką impreze. Nie chodzi tu o jakieś moje urazy czy pominiecie mnie w tej kwestii, a tylko o dobre zaplanowanie imprezy z " atrakcjami " jak choćby w Lublinie czy Łodzi.
Czasami potrzeba trochę więcej niz loża w dudniącej dyskotece, wiem że chciały isć na to spotkanie osoby niepełnosprawne i co w tej kwestii????
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
- Monia82
- Członek TAFC Polska
Dzięki za odzew i poparcie w kwestii osób niepełnosprawnych, bo mój post został tutaj totalnie olany. A miło by było, gdyby osoba która starała się tym tematem dobrze zająć, ustosunkowała się tutaj chociaż do tych zarzutów.
Popieram też fakt "dudniącej dyskoteki", bo przykład Gdańska niestety pokazał, że to nie jest dobre miejsce na organizację imprezy dla Fan Clubowiczów, forumowiczów i ich rodzin/znajomych. W dodatku, jeśli faktem miałoby być, iż informacja o Afterparty miałaby być podana ze sceny (nie wiem przez kogo, ale takie plotki obiły mi się o uszy), to szczerze powiem-nie mam ochoty iść na takie Afterparty-tu znów przytoczę przykład z Gdańska, gdzie w strefie Fan znalazły się osoby pijące alkohol podczas koncertu/będące już pod jego wpływem przed koncertem. Nie mam ochoty z takimi ludźmi się bawić, a na pewno będą tacy chętnie, bo impreza. A nasza loża? Kto będzie pilnować wejścia przed "obcymi"?
Popieram też fakt "dudniącej dyskoteki", bo przykład Gdańska niestety pokazał, że to nie jest dobre miejsce na organizację imprezy dla Fan Clubowiczów, forumowiczów i ich rodzin/znajomych. W dodatku, jeśli faktem miałoby być, iż informacja o Afterparty miałaby być podana ze sceny (nie wiem przez kogo, ale takie plotki obiły mi się o uszy), to szczerze powiem-nie mam ochoty iść na takie Afterparty-tu znów przytoczę przykład z Gdańska, gdzie w strefie Fan znalazły się osoby pijące alkohol podczas koncertu/będące już pod jego wpływem przed koncertem. Nie mam ochoty z takimi ludźmi się bawić, a na pewno będą tacy chętnie, bo impreza. A nasza loża? Kto będzie pilnować wejścia przed "obcymi"?
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
Absolutnie to nie zarzut a sugestia dla wszystkich o konsultacje na przyszość. W Siemianowicach w Club 80 tez mielismy miec swoje miejsce a doszły osoby " obce ". Skończylo się na rozmowach w podgrupach. Najlepiej było w Lublinie z własnym miejscem, TV gdzie oglądnelismy dwa unikatowe koncerty, własnym ciastem, piwkiem itp. Fajnie było Dominiko
!!!!!!!
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
- Monia82
- Członek TAFC Polska
Taka sytuacja miała miejsce właśnie także w Gdańsku, nasza grupa rozbiła się na kilka podgrup. W porównaniu z Łodzią, było słabo. W dodatku rzekomo miała być muzyka lat 80-tych, a głównie była muzyka końcówki lat 90-tych, ciutr wczesniejszych i lata współczesne (jak chociażby Michel Telo ze swoim znanym przebojem, którego tytułu nie pamiętam) i gdyby nie interwencja Naddel, nie puściliby zapewne naszej muzyki.
Najlepsze są małe kluby, a najlepiej z możliwością wynajęcia salki, właśnie z TV/telebimem.
Najlepsze są małe kluby, a najlepiej z możliwością wynajęcia salki, właśnie z TV/telebimem.
- lancja
Dokładnie, lepiej byłoby mieć swoją wynajętą salkę,i tak będzie nas sporo. Tylko gdzie szukać na chwilę obecną, jak niewiele czasu pozostało i wszystko jest porezerwowane.
- torciktola
- Członek TAFC Polska
Jeżeli chodzi o kwestie Afteparty nie było możliwosci aby każdy wyraził swoje zdanie gdzie zrobic tak jak to było np.przed Gdańskiem.Odrazu było że po koncercie spotykamy sie w klubie fregata.
Nasza koleżanka miała dawno już powiedziane że na spotkaniu będzie osoba niepełnosprawna poruszjąca się tylko i wyłącznie na wózku inwalidzkim,i aby to wzięła pod uwage wybierając miejsce na Aftepaty.Ale jak widac nie ma to dla niej żadnego znaczenia,bo do chwli obecnej upiera sie że ten klub zostaje.A jest tam ok 12 schodów,dla zdrowych osób jest to bez znaczenia ale dla niepełnosprawnych nie do pokonania nawet jeden schodek!Prosze traktowac wszystkich równo!
Jest tyle fajnych spokojniejszych miejsc tylko wystarczy chciec.Mnie również nie odpowiada dudniąca dyskoteka,wtedy nie ma możliwości z nikim spokojnie porozmawiac nawet do osoby siedzącej obok trzeba krzyczec do ucha.
Nasza koleżanka miała dawno już powiedziane że na spotkaniu będzie osoba niepełnosprawna poruszjąca się tylko i wyłącznie na wózku inwalidzkim,i aby to wzięła pod uwage wybierając miejsce na Aftepaty.Ale jak widac nie ma to dla niej żadnego znaczenia,bo do chwli obecnej upiera sie że ten klub zostaje.A jest tam ok 12 schodów,dla zdrowych osób jest to bez znaczenia ale dla niepełnosprawnych nie do pokonania nawet jeden schodek!Prosze traktowac wszystkich równo!
Jest tyle fajnych spokojniejszych miejsc tylko wystarczy chciec.Mnie również nie odpowiada dudniąca dyskoteka,wtedy nie ma możliwości z nikim spokojnie porozmawiac nawet do osoby siedzącej obok trzeba krzyczec do ucha.
- domi88
- Członek TAFC Polska
33ccd pisze: Najlepiej było w Lublinie z własnym miejscem, TV gdzie oglądnelismy dwa unikatowe koncerty, własnym ciastem, piwkiem itp. Fajnie było Dominiko!!!!!!!
Polecam się na przyszłość
PS - ciasto mojej mamy jest najlepsze pod słońcem