Koncerty - kwestie organizacyjne
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
Re: Koncerty - kwestie organizacyjne
Organizator nie zgadza się na takie pałki ze względów bezpieczeństwa. Chodzi o to by nie poleciały w kierunku artysty.
Ostatnio zmieniony wt gru 20, 2011 16:46 przez 33ccd, łącznie zmieniany 1 raz.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
- weidung
- Członek TAFC Polska
faktycznie, bardzo to logiczne... a buty można zabrać? czy wchodzimy z gołymi stopami? w końcu zawsze można taki but zdjąć i też rzucić w kierunku artysty [nie mówiąc o szpilkach hehe]33ccd pisze:Organizator nie zgadza się na takie pałki ze względuw bezpieczeństwa. Chodzi o to by nie poleciały w kierunku artysty.
- Malediwy
Ale jak butem rzucisz to będzie Ci trudniej uciekać - czytaj: będzie Cię łatwiej złapać...
Spokojem można kamień ugotować...
- Fanka MT
Wydaje mi się, że nawet jak organizator by się zgodził to i tak by to średnio wyszło... Bynajmniej w Kielcach nie uzyskaliśmy pożądanego efektuweidung pisze:a może zamiast tych bezpiecznych świeczek załatwimy sobie świecące pałeczki? Mieliśmy takie już raz i całkiem fajnie to wyszło - trzeba przełamać, troszkę potrząsnąć i gotowe. co wy na to?
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
- JoannaIzabella
....co w końcu jest na FanAction...? Ten brak ruchu w tym wątku zaczyna być nudny. Wiadomo wreszcie, co z opadającymi balonami? Jaka siatka potrzebna? Co poza tym? co świecącego? co ze strzelającym konfetti? LUDZIE! piszecie w innych wątkach - A TU??! Koncert niedługo. Coś się wypaliło, czy co? 
Szukał ktoś gdzieś czegoś?! Jak tak, to dawajcie rezultaty!!!!JoannaIzabella pisze:Światełka? Poszukam w necie, Wy też poszukajcie. Co do tych zimnych ogni, to już dawno mówiłam, że w pomieszczeniu zamkniętym to raczej nie bedzie możliwe...... No ale jeszcze troszkę czasu mamy, jakoś z tymi światełkami się uporamy.
A tutaj cicho sza.
Na razie wpadło mi coś takiego: http://www.xsonic.pl/bezpieczna-swieczk ... -6849.html ale to ma formę świeczuszek, sztuka za 6,50Sugeruję, aby kto tylko ma możliwość - zrobił obchód sklepików tzw.chińskich, dużych marketów, gdzie ustawione są stojaki z np.wszystkie artykuły po 3zł., sklepów wszystko po 4zł. itp. Może coś się znajdzie świecącego....
Hehe, albo coś takiego - 4 sztuki za 9,90....http://allegro.pl/splawik-splawiki-swie ... 39533.html Ja wiem, że to spławiki, ale... świecą! ;p
A tu różne świetliki http://sklep.chic.net.pl/sklep-%C5%9Awi ... Ca,13.html
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
No nie wiem co jest grane.Ja też czekam na odpowiedź.JoannaIzabella pisze:....co w końcu jest na FanAction...?
Niech Patryk napisze co mamy w zanadrzu On jest na bieżąco.
Co znajdzie się w koszu dla Thomasa.
Jakie niespodzianki prezenty dla grupy muzyków mu towarzyszących.
Jakie gadżety dla fanów do wykorzystania podczas koncertu.
- Pkmodern
Teraz Patryk ma najgorętszy okres w swojej pracy dlatego proszę o cierpliwość a na pewno każdy zainteresowany zostanie poinformowany w odpowiednim czasie co i jak...
MODERN TALKING FOREVER!!!
- 33ccd
- Kontakt:
Witam.
Dzięki Piotr za wytłumaczenie.
Pisałem wcześniej co i jak, proszę czytać z uwagą.
1. Bukiet dla Thomasa na powitanie z koszem. / Koszem zajmiemy sie dwa dni przed koncertem. Nie jest problem wpaść do markowych delikatesów i zrobić zakupy. Zawsze tak robiłem./
2. Prezenty dla Bandu? Nie wiem. Może zróbcie im jakieś Walentynki. Nie ma żadnej okazji nawet Świątecznej by coś dać. Czekam na propozycje.
3. Bukiet dla Thomasa na koniec będzie. Czy białe czy czerwone róże to wszystko zależy od kasy. Już wiem że czerwone będą dwa razy więcej kosztowały.
4. Białe róze na YMHYMS - wiadomo o co chodzi. Dostanie każdy w sektorze FAN.
5. Światełka TYLKO takie jak w Zielonej Górze. Na zimne ognie i pałeczki fosforyzujące orgazniztor ze względów bezpieczeństwa nie pozwala. Pisałem o tym wcześniej że czekam na info od WAS jak coś znajdziecie taniego to kupię dla wszystkich w FAN.
6. Balony czerwone serca!!! Negociuję z profesionalną firmą, która wszystko nam zorganizuje na finał. Poza tym mogę dodać każdemu kolorowe balony do jekiejś umówionej piosęki jak w Kielcach.
7. Przewiduję też inne tematy ale to NIESPODZIANKA!!!

8. Do dziś nie wpłaciło ponad 35 os. składki więc możliwe że z czegos trzeba będzie zrezygnować.
9. Akcja szaliki. Prosze przekazać swoim co idą z Wami na koncert by brali wszystko co białe.
10. Walentynki dla Thomasa. Proponuję by po pierwszej piosęce jak przywita sie z Wami dziewszyny pokazały mu ze mają i będzie FUN.
11. Tyby z konfetti - super. Jeśli ktoś ma dojście do zakupu hurtowego to proszę o kontakt to kupimy z 20 szt.
12. Jak coś jeszcze wymyślicie to pisać.
13. DOSIEGO ROKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzięki Piotr za wytłumaczenie.
Pisałem wcześniej co i jak, proszę czytać z uwagą.
1. Bukiet dla Thomasa na powitanie z koszem. / Koszem zajmiemy sie dwa dni przed koncertem. Nie jest problem wpaść do markowych delikatesów i zrobić zakupy. Zawsze tak robiłem./
2. Prezenty dla Bandu? Nie wiem. Może zróbcie im jakieś Walentynki. Nie ma żadnej okazji nawet Świątecznej by coś dać. Czekam na propozycje.
3. Bukiet dla Thomasa na koniec będzie. Czy białe czy czerwone róże to wszystko zależy od kasy. Już wiem że czerwone będą dwa razy więcej kosztowały.
5. Światełka TYLKO takie jak w Zielonej Górze. Na zimne ognie i pałeczki fosforyzujące orgazniztor ze względów bezpieczeństwa nie pozwala. Pisałem o tym wcześniej że czekam na info od WAS jak coś znajdziecie taniego to kupię dla wszystkich w FAN.
6. Balony czerwone serca!!! Negociuję z profesionalną firmą, która wszystko nam zorganizuje na finał. Poza tym mogę dodać każdemu kolorowe balony do jekiejś umówionej piosęki jak w Kielcach.
7. Przewiduję też inne tematy ale to NIESPODZIANKA!!!
8. Do dziś nie wpłaciło ponad 35 os. składki więc możliwe że z czegos trzeba będzie zrezygnować.
9. Akcja szaliki. Prosze przekazać swoim co idą z Wami na koncert by brali wszystko co białe.
10. Walentynki dla Thomasa. Proponuję by po pierwszej piosęce jak przywita sie z Wami dziewszyny pokazały mu ze mają i będzie FUN.
11. Tyby z konfetti - super. Jeśli ktoś ma dojście do zakupu hurtowego to proszę o kontakt to kupimy z 20 szt.
12. Jak coś jeszcze wymyślicie to pisać.
13. DOSIEGO ROKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
-
polaczek892
- Członek TAFC Polska
33ccd pisze:8. Do dziś nie wpłaciło ponad 35 os. składki więc możliwe że z czegos trzeba będzie zrezygnować.
A pro po przelewu dzisiaj rano wysłałam pieniądze.
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
No i myślę,że to wystarczy. Nie należy przeginać .Wszystko będzie rozłożone w swoim czasie. Będzie idealnie.33ccd pisze:1. Bukiet dla Thomasa na powitanie z koszem. / Koszem zajmiemy sie dwa dni przed koncertem. Nie jest problem wpaść do markowych delikatesów i zrobić zakupy. Zawsze tak robiłem./
Najbardziej ciekawi mnie ten temat:
33ccd pisze:7. Przewiduję też inne tematy ale to NIESPODZIANKA!!!![]()
![]()
![]()
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Podczas wczorajszej akcji pod Spodkiem,sprzedawano przeróżne świecące,migające gadżety.Bardzo fajnie prezentowały się okulary niebieskie i zielone.Bardzo mocno świeciły.Na pewno przed koncertem też takie stoiska będą .
Znalazłam na Allegro http://allegro.pl/swiecace-okulary-i2015706911.html
Wysyłka jest Gratisowa więc można by się dogadać ze sprzedawcą co do wysyłki hurtowej jaki będzie koszt samych okularów.Zapobiegawczo już do niego napisałam w tej kwestii,abyśmy mniej więcej byli zorientowani.
Oczywiście nie trzeba ich zakładać na nos,można mieć włożone na głowę.Co Wy na to?
Znalazłam na Allegro http://allegro.pl/swiecace-okulary-i2015706911.html
Wysyłka jest Gratisowa więc można by się dogadać ze sprzedawcą co do wysyłki hurtowej jaki będzie koszt samych okularów.Zapobiegawczo już do niego napisałam w tej kwestii,abyśmy mniej więcej byli zorientowani.
Oczywiście nie trzeba ich zakładać na nos,można mieć włożone na głowę.Co Wy na to?
Ostatnio zmieniony ndz sty 01, 2012 18:03 przez atlantyda ;o), łącznie zmieniany 1 raz.
- ludka5
- Członek TAFC Polska
Bardzo fajnie prezentowały się okulary niebieskie i zielone.tak ja też już takie widziałam są świetne jestem jak najbardziej-ZA okularkami.
Jeśli nigdy nie zobaczę słońca
Jeśli nigdy nie podasz mi pomocnej dłoni
Jeśli nigdy nie zobaczę jak śmieją się dzieci
Mój świat jest skończony, jeśli nie spróbujemy
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Odpowiedź od sprzedawcy dostałam taką:
" Witam jest to zależne od ilości jeśli bedzie to ok.100-80 cena 6zł
79-50cena 7zł
49-30cena 8zł
29-10 cena 9zł"
" Witam jest to zależne od ilości jeśli bedzie to ok.100-80 cena 6zł
79-50cena 7zł
49-30cena 8zł
29-10 cena 9zł"
- anna 22.10
Ja jestem za .To trzeba się zdecydować na kolor i zebrać jak najwięcej zamówień.
- 33ccd
- Kontakt:
A coś do trzymania w rękach? Może w Kauflandach są te świeczki jeszcze?
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
- ludka5
- Członek TAFC Polska
Jestem za -gdzie przesłać kasęanna 22.10 pisze:To trzeba się zdecydować na kolor i zebrać jak najwięcej zamówień.
Jeśli nigdy nie zobaczę słońca