jkris pisze:lata 2003-2006 to najgorszy okres w tworczosci Bohlena. nigdy wczesniej nie stworzyl tylu beznadziejnych piosenek co wtedy. w zasadzie okres ten trwa do dzis... jego solowa plyta wg mnie jest nijaka
Ale w tych latach powstała płytka Alexa Here I am, którą uważam za wybitną, dobra solowa płyta Dietera i parę singielków Yvonne. Najgorsze są lata 2007-2008.
FAN MT pisze:Nie wiem do czego tu potrzebna książka,chyba ,że nie rozumiesz???,więc to nie moja wina nieuku.
Hola, hola szanowny Panie, nie chcę Ci nic mówić, ale o takim wykształceniu jak ma Jkris, to Ty mógłbyś pomarzyć, więc uważaj sobie co piszesz sam się zastanawiam czy to Ty nie jesteś nieukiem, bo Twoje posty są na bakier z logiką, ale od czasu mojej dyskusji z Tobą nie mam już ochoty z Tobą dyskutować.
labambino pisze:Zobaczymy co przyniesie czas.Ktoś pisał już tu na forum,że Dieter i Thomas spotykają się potajemnie.Ja ze swoich źródeł wiem ,że Dieter i Michael Scholz są w stałym kontakcie i niewykluczone,że ich współpraca rozpocznie się na nowo.Daniel Scholz -syn Michaela robi remixy Thomasa Andersa.Coś w tym jest. Nie? Jak mi powiedział ktoś kto z SIB jest bardzo,ale to bardzo blisko -niedługo zobaczycie coś co Was zaskoczy. A co do powrotu MT to bądźcie pewni ,że w niedługim czasie usłyszycie wersje MT od Luisa,a później zobaczycie sami co się stanie.
Musicie poczekać jeszcze 11 miesięcy. Wspomnicie te słowa. Serdecznie pozdrawiam.
Masz nadzieję na comeback z udziałem Scholza? To raczej nie możliwe dlatego, że Scholz jest już zbyt wiekowy, pozostali są skłóceni z Bohlenem, Kohler już nie żyje, a sam Scholz to za mało, więc jeżeli już to comeback będzie z Nino i jego ekipą. Poza tym po co Anders miałby się w to angażować???