Modern Talking - Comeback w 2010??

Dyskusja wyłącznie na temat Modern Talking.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Re: Modern Talking - Comeback w 2010??

Post autor: Pkmodern »

FAN MT pisze:Panie ArCrack,oboje dobrze wiemy,że Dieter to Guru,tych wszystkich zespołów,
Niestety FAN MT - Dieter jest dla nich już "nikim" a nie jakimś tam Guru. Jego "sława" przeminęła i gdyby jedynie nie programy telewizyjne typu DSDS - to jego obecne kompozycje ledwie by na ostatnie miejsca list przebojów miały szansę wejść. Dieter się wypalił i nie jest stanie bez całej tej medialnej otoczki nic ciekawego zaproponować. Nazwisko "Dieter Bohlen" na płycie - niestety - dziś poza Niemcami nic nie znaczy... Jakoś nie pamiętam żadnej produkcji, która poza niemiecko-języcznymi krajami osiągnęła by w ostatnich latach szczyty list przebojów. A kiedyś było inaczej...
Teraz czekam jedynie na spełnienie się słów jakie Dieter powiedział 2006 roku, a które odnosiły się do pewnego "tajemniczego" stwierdzenia z piosenki "Bizarre Bizarre"...
MODERN TALKING FOREVER!!!
Awatar użytkownika
labambino

Post autor: labambino »

Pkmodren -masz całkowita rację.Zobaczymy co przyniesie czas.Ktoś pisał już tu na forum,że Dieter i Thomas spotykają się potajemnie.Ja ze swoich źródeł wiem ,że Dieter i Michael Scholz są w stałym kontakcie i niewykluczone,że ich współpraca rozpocznie się na nowo.Daniel Scholz -syn Michaela robi remixy Thomasa Andersa.Coś w tym jest. Nie? Jak mi powiedział ktoś kto z SIB jest bardzo,ale to bardzo blisko -niedługo zobaczycie coś co Was zaskoczy. A co do powrotu MT to bądźcie pewni ,że w niedługim czasie usłyszycie wersje MT od Luisa,a później zobaczycie sami co się stanie.
Musicie poczekać jeszcze 11 miesięcy. Wspomnicie te słowa. Serdecznie pozdrawiam.
you can win if you want!
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

jkris pisze:lata 2003-2006 to najgorszy okres w tworczosci Bohlena. nigdy wczesniej nie stworzyl tylu beznadziejnych piosenek co wtedy. w zasadzie okres ten trwa do dzis... jego solowa plyta wg mnie jest nijaka
Ale w tych latach powstała płytka Alexa Here I am, którą uważam za wybitną, dobra solowa płyta Dietera i parę singielków Yvonne. Najgorsze są lata 2007-2008.
FAN MT pisze:Nie wiem do czego tu potrzebna książka,chyba ,że nie rozumiesz???,więc to nie moja wina nieuku.
Hola, hola szanowny Panie, nie chcę Ci nic mówić, ale o takim wykształceniu jak ma Jkris, to Ty mógłbyś pomarzyć, więc uważaj sobie co piszesz sam się zastanawiam czy to Ty nie jesteś nieukiem, bo Twoje posty są na bakier z logiką, ale od czasu mojej dyskusji z Tobą nie mam już ochoty z Tobą dyskutować.
labambino pisze:Zobaczymy co przyniesie czas.Ktoś pisał już tu na forum,że Dieter i Thomas spotykają się potajemnie.Ja ze swoich źródeł wiem ,że Dieter i Michael Scholz są w stałym kontakcie i niewykluczone,że ich współpraca rozpocznie się na nowo.Daniel Scholz -syn Michaela robi remixy Thomasa Andersa.Coś w tym jest. Nie? Jak mi powiedział ktoś kto z SIB jest bardzo,ale to bardzo blisko -niedługo zobaczycie coś co Was zaskoczy. A co do powrotu MT to bądźcie pewni ,że w niedługim czasie usłyszycie wersje MT od Luisa,a później zobaczycie sami co się stanie.
Musicie poczekać jeszcze 11 miesięcy. Wspomnicie te słowa. Serdecznie pozdrawiam.
Masz nadzieję na comeback z udziałem Scholza? To raczej nie możliwe dlatego, że Scholz jest już zbyt wiekowy, pozostali są skłóceni z Bohlenem, Kohler już nie żyje, a sam Scholz to za mało, więc jeżeli już to comeback będzie z Nino i jego ekipą. Poza tym po co Anders miałby się w to angażować???
Awatar użytkownika
labambino

Pożyjemy,zobaczymy,ale te 11 miesięcy musimy poczekać.11 miesięcy.Zobaczycie co będzie dalej.Co do Scholza to to co pisałem tyczy sie również Detlefa.Rolf nie żyje ,ale niski głos maiałby kto inny zastąpić.Kto??????????Napiszę Ci na privie. Póki co ,nie będę nic o tym pisał,że by nie robić niepotrzebneej sensacji. Wiadomości mam z przedwczoraj.Nie mogę o tym duzo pisać ,bo mnie chyba powiesili,także liczę na dyskrecję ze stronu polskich fanów.
you can win if you want!
Awatar użytkownika
labambino

Wejdź na priva!!
you can win if you want!
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

labambino pisze:Dieter i Thomas spotykają się potajemnie
A czemu mają się spotykać potajemnie? Przecież Thomas nie przepada za Dieterem i to bardzo. Dziwne to troche <pokręcony> Ale jeśli ma z tego coś wyjść to trzymam kciuki ale z drugiej strony Thomas bedzie miał noiwy album więc po co miałby sie zadawac z Bohlenem?
Point Of No Return
Awatar użytkownika
labambino

Napisałem,że KTOŚ juz pisał,że się spotykają potajemnie.Ja nic o tym nie wiem!!!!!!
Thomas będzie miał nowy album,a Dieter zajmuje się czymś innym.Tak tez było przed rokiem !998.Ale to nic nie znaczy.Jeszcze raz podkreślam,że zacytowałem jednego z forumowiczów,który to pisał o potajemnych spotkaniach Thomasa i Dietera.Jeśli więc tak dużo wie,to niech mi chociaż powie ile tych spotkań było i w jakich państwach i miastach.Czekam na odpowiedź :lol:
Ostatnio zmieniony czw lut 19, 2009 14:53 przez labambino, łącznie zmieniany 2 razy.
you can win if you want!
Awatar użytkownika
Gasolina91

Ahaaaa no nie doczytałam.
Ale i tak mi to coś nie podchodziło jak juz pisałam bo panowie za soba nie przepadają!!!! :wink:
Point Of No Return
Awatar użytkownika
labambino

To ,że za sobą nie przepadają to my widzimy.Kiedyś też za sobą nie przepadali,aż wreszcie wrócili.Nie zawsze to co widzimy jest prawdą,ale nic nie chcę insynuować.Jak jest naprawdę -tylko Oni wiedzą.Mogą się żreć ,ale niech robią to co naprawdę Im wychodziło i za co Im dziękujemy.
you can win if you want!
Awatar użytkownika
Gasolina91

Ale długo w takiej niemiłej atmosferze nie da sie pracowac - albo Thomas nie wytrzyma albo Dieter. Teraz by było lepiej bo nie ma Nory to Dieter nie miał by sie na co tak bardzo wkurzac. :wink:
Point Of No Return
Awatar użytkownika
Skyliner89MT

Post autor: Skyliner89MT »

Widze, że Pan Labambino ma kontakty :D :D :D. Jeżeli dojdzie do tego o czym myśle to będe pił przez tydzień... :lol: :evil: :]
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
Awatar użytkownika
labambino

Ja juz piję Skyliner89MT :lol:
you can win if you want!
Awatar użytkownika
Peter

Skyliner89MT pisze:Jeżeli dojdzie do tego o czym myśle to będe pił przez tydzień...
A możesz się nieźle zaskoczyć co do formy grupy. :wink: Nic jednak nie mogę ujawnić.
Awatar użytkownika
Atlantis

Post autor: Atlantis »

Cała ta rozmowa jest bardzo fajna "wiem, ale nie powiem" :roll: , wiem ale nie moge powiedzieć, wiem ale poczekajmy. Zasada jest taka, albo zaczyna się coś pisać i się pisze, albo się nie zaczyna.
See the stars, they're shining bright Everything's alright tonight
Awatar użytkownika
Peter

Bo to tylko wie Labambino i mi powiedział, ale nie mogę nic ujawnić.
jkris

Post autor: jkris »

ja wczoraj rozmawialem z Thomasem i powiedzial mi, ze za 2 miesiace wychodzi nowa plyta MT!!! bedzie na niej duet z CCCatch oraz nieopublikowana piosenka zespolu z 1986 roku. tylko mam prosbe zebyscie nikomu o tym nie mowili, bo chca utrzymac to w tajemnicy. :lol: :lol: :lol: :lol:

jak czytam te bzdury i informacje top secret to nie wiem smiac sie czy plakac i zastanawiam sie ile macie lat. zalamka <pokręcony>
ODPOWIEDZ