Zagadka:
co (oprócz narodowości i Louisa Rodrigueza) łączy Modern Talking i Lou Begę?
Zagadki czas zacząc...
- tanathos
Re: Zagadki czas zacząc...
A jak powiedział Wieczny Prezydent:
"w niezmiennej wojnie pomnażajcie treść"
- Maro_D
Hmm...Teraz Malediwy miał zdaje się zadawać. 
Ale co do Twojego pytania - może chodzi Ci Billy'ego Kinga, który był chórzystą w ostatnich płytach Modern Talking oraz w utworze Sweet Like Cola Lou Begi?
Ale co do Twojego pytania - może chodzi Ci Billy'ego Kinga, który był chórzystą w ostatnich płytach Modern Talking oraz w utworze Sweet Like Cola Lou Begi?
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań
- tanathos
Jeżeli wcisnąłem się w kolejkę Malediwom to przepraszam i zapewniam że było to niechcący
podaję rozwiązanie zagadki:
W teledysku Lou Begi "Mambo no 5" i w teledysku MT "Brother Louie'98" wystąpiła ta sama czarnoskóra tancerka

podaję rozwiązanie zagadki:
W teledysku Lou Begi "Mambo no 5" i w teledysku MT "Brother Louie'98" wystąpiła ta sama czarnoskóra tancerka

A jak powiedział Wieczny Prezydent:
- Malediwy
Nawet nie wiesz jak jestem wdzięczny za to, że mnie wyręczyłeś...tanathos pisze:Jeżeli wcisnąłem się w kolejkę Malediwom to przepraszam i zapewniam że było to niechcący
Spokojem można kamień ugotować...