Modern Talking w mediach

Thomas i Dieter w mediach oraz najciekawsze klipy z YouTube i pokrewnych serwisów.
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Re: Modern Talking w mediach

Post autor: Monia82 »

Just we two leci :D
Zaraz będzie mix pzebojów MT.
China in her eyes/Sexy, sexy lover/You are not alone/Don't take away my heart wersje rap :evil:
Cholera, na cholerę Singletona dają :? :evil:
I lost my HEART AND SOUL in your eyes and smile...
Obrazek
Awatar użytkownika
Maro_D

Post autor: Maro_D »

Cholera, na cholerę Singletona dają :? :evil:
Fabian grał wersje wydłużone. Piosenki z lat 90-tych, które zostały wyemitowane, posiadają maxy jedynie z Ericiem.
Mix przebojów to Megamix 2000 z singla "Don't Take Away My Heart", który również ukazał się z panem Singletonem.

Osobiście liczyłem, że wiązanka hitów będzie autorstwa DJ Basica, na którego pan Bogdan się powołuje, i będzie coś w stylu medley'a C.C. Catch.
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Ja wersji z Singletonem nie znoszę, stąd moje oburzenie :wink:
Obrazek
Awatar użytkownika
Geronimo

Post autor: Geronimo »

Jor pisze:Tutaj zas MT w Mediach, ale w roku 1985, w Niemieckim magazynie Popcorn. Jest to wywiad o tyle ciekawy, jako ze mamy tutaj Dietera wlasnorecznie klamiacego co do daty swojego urodzenia. Naiwnie odmlodzil sie o 4 lata. Widocznie wtedy nie wierzyl w dlugowiecznosc swojej kariery i ze prawdziwa data jego urodzenia bedzie kiedys publicznie znana.

Obrazek
Nawet znalazła się wzmianka o użytkowniku forum - Malediwy :P
Awatar użytkownika
Maro_D

Panowie Zyzio i Filip Chajzer nie popisali się propozycjami, choć dla ogółu słuchaczy to wystarczy. ;)
Jednakże taka sonda w radiu to zawsze coś :)
A dla Was który hit z hitów Modern Talking jest największy? ;)

Złota piątka duetu Modern Talking

Życzę wszystkim Wesołych Świąt! :)
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań
Awatar użytkownika
Geronimo

Post autor: Geronimo »

Dlaczego wg Ciebie nie popisali się propozycjami?
Awatar użytkownika
Maro_D

Po prostu są to utwory, które na antenie tego radia lecą niemal codziennie (+ "You Can Win If You Want").
Zabrakło mi czegoś z poza playlisty, czegoś z lat 90-tych. Ale zdaję sobie sprawę, że dla przeciętnego słuchacza sonda jest w sam raz i będzie łatwiej mu wybrać. :)
nado

Post autor: nado »

"Bohlen ganz Anders" - audycja z muzyką Dietera Bohlena i Thomasa Andersa w każdy piątek o 20:00 w radiu ItaloDance. Jeżeli myślicie, że o muzyce duetu wiecie już wszystko, zapraszam w ten piątek. BOHLENWORLD to kilkadziesiąt kawałków muzyków naśladujących styl MT. Ekskluzywny wybór. Tylko utwory wyselekcjonowane. Tylko dobra jakość nagrań. Zapraszam do słuchania i zabawy. Wybierzcie 7 utworów, które najbardziej przypominają styl duetu. Ankieta czynna tylko podczas audycji. Aby zagłosować, trzeba się zalogować. Jeśli otworzycie ankietę, nie akceptujcie każdorazowo swojego wyboru, bo zablokujecie sobie możliwość dalszego głosowania. Otwórzcie stronę, zaznaczajcie ulubione piosenki, a przycisk "zagłosuj" wciśnijcie na koniec audycji. Dobrej zabawy. Oto link: http://italodance.pl/audycje/bohlen-gan ... #msg167357
Awatar użytkownika
Tomolo

Post autor: Tomolo »

W STARSTV nadają właśnie powtórkę z 21.04 Listy TOP 80′s WSZECH CZASÓW
Całe Top 100 więc dobrych kilka godzin, dla zainteresowanych podaję Top10 i pozycje przebojów DB
Modern Talking z You're My Heart uplasował się na bardzo dobrym 6 miejscu! :)

01 EUROPE - THE FINAL COUNTDOWN
02 MICHAEL JACKSON - BILLIE JEAN
03 BON JOVI - LIVIN' ON A PRAYER
04 DIRE STRAITS - MONEY FOR NOTHING
05 A-HA - TAKE ON ME
06 MODERN TALKING - YOU'RE MY HEART
07 QUEEN - I WANT TO BREAK FREE
08 SAVAGE - ONLY YOU
09 THE POLICE - EVERY BREATH YOU TAKE
10 USA FOR AFRICA - WE ARE THE WORLD
...
29 MODERN TALKING - CHERI CHERI LADY
...
60 C.C. CATCH - HEARTBREAK HOTEL

Blue System się niestety nie załapał na w/w liste, ale w TV jest też obecny :), np w PoloTV 2 tygodnie temu była powtórka programu Marka Sierockiego "Weekend z Blue System", w sumie kilkanaście teledysków! :)
nado

Post autor: nado »

W PIĄTEK AUDYCJA BOHLEN GANZ ANDERS OD GODZ. 19:00 - 21:00. Bohlenworld 2 to piosenki bohlenopodobne napisane przez wielkie, jak i małe gwiazdy z całego świata. Nie znacie ? Poznajcie... Zapraszam do głosowania podczas audycji:
http://italodance.pl/audycje/bohlen-gan ... 439.0.html
Awatar użytkownika
arsau6

Post autor: arsau6 »

Prawdziwa gratka dla fanów Modern Talking i C.C.Catch, a także okazja dla osób znających tylko największe przeboje wspomnianych przeze mnie formacji, aby poznać ich mniej znane przeboje. Zapraszam na audycję Modern Talking Mix' 98 oraz na prezentację płyty C.C.Catch - Diamonds - Her Greatest Hits, oczywiście w wersji cd. Podczas audycji będzie przeprowadzony konkurs z nagrodami. Miejsce: Radio ItaloDance www.italodance.pl. Data i godzina: Środa 4 czerwiec 2014 r. 18.00-20.00. Prowadzenie oczywiście arsau6.
Muzyka, muzyka, to jest wszystko, wszystko, co mam.
arsau6 pozdrawiam
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

Taka mała wzmianka w artykule na pudelek.pl

http://pudelekx.pl/moda-lat-80-tych-gal ... 12#galeria
Point Of No Return
Awatar użytkownika
arsau6

Post autor: arsau6 »

Chciałbym wyrazić głębokie ubolewanie z powodu utraty stanowiska jako prezentera we wczesniej wspomnianym przeze mnie radiu. Pragne podkreslic iz to nie ja odszedlem a byla to decyzja zarzadu i administracji radia ktorego nazwy nie wymienie aby nie robic im reklamy. Chcialbym podziekowac tamtejszym sluchaczom za niekiedy bardzo liczne przybycie, nawet moje zaskoczenie z tego powodu, po prostu dziekuje wam za to ze byliscie tam ze mna i swietnie bawiliscie sie przy muzyce Dietera Bohlena przede wszystkim. A wiec konczac juz te moje podziekowania, pragne sie z wami pozegnac, drodzy sluchacze i do uslyszenia moze kiedys gdzies... ale dodam ze moje zaufanie do ludzi zostalo mocno zachwiane i nie wiem czy jeszcze bede komus potrafil tak zaufac jak spolecznosci tego radia. Dziekuje za uwage i pozdrawiam serdecznie.
Muzyka, muzyka, to jest wszystko, wszystko, co mam.
arsau6 pozdrawiam
Awatar użytkownika
Skyliner89MT

Post autor: Skyliner89MT »

STARS TV - Best Party

Modern Talking ft. Eric Singleton - You'Re My Heart, You'Re My Soul 98
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

Skyliner89MT pisze:STARS TV - Best Party

Modern Talking ft. Eric Singleton - You'Re My Heart, You'Re My Soul 98
Trafiłam również w tym programie na Brother Louie '98.
Point Of No Return
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Ja raz na Juliet.
Obrazek
ODPOWIEDZ