Modern Talking w mediach
- Malediwy
Re: Modern Talking w mediach
Chylińska miała rację! Volare zrobiło go o wiele lepiej... 
Spokojem można kamień ugotować...
- aleksandra227
- Członek TAFC Polska
Właśnie leciało teraz "You're My Heart You're My Soul z 84 roku" w RADIO PLUS Gorzów 
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
- Skyliner89MT
TV DISCO -> Modern Talking - Juliet
VH1 Wild 80s - Modern Talking - You're My Heart, You're My Soul 84
VH1 Wild 80s - Modern Talking - You're My Heart, You're My Soul 84
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
- MODERN JEANNE
A tu można zobaczyć Nadel w telewizji niemieckiej podczas pracy przy sex telefonie
.Troche to szokujące co obecnie robi nie sądzicie?Zresztą patrząc na nią wygląda na bardzo zawstydzoną 
I LOVE DB AND TA!
- aleksandra227
- Członek TAFC Polska
Teraz grają "Brother Luie" w RADIU PLUS GW 
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
- Geronimo
To na pewno ona? Za młodo mi tu wygląda.MODERN JEANNE pisze:A tu można zobaczyć Nadel w telewizji niemieckiej podczas pracy przy sex telefonie.Troche to szokujące co obecnie robi nie sądzicie?Zresztą patrząc na nią wygląda na bardzo zawstydzoną
Co do mediów jeszcze - ostatnio na TOP 100 wszech czasów na StarsTV były dwie piosenki Modern Talking, Cheri Cheri Lady i jeszcze wyżej You're My Heart, You're My Soul, gdzieś na miejscach 20-30. Oglądałem od 40 gdzieś, więc nie wiem, czy wcześniej też nie było jakiegoś hitu naszych idoli. Wygrał Queen z Bohemian Rhapsody, z tego co ktoś mi przekazał, to kolejność była wybierana przez głosowanie widzów, ale nie wiem, czy to prawda.
- Dr Mabuse
BTW, wielkim nieobecnym w mediach w tym okresie jest wg mnie "It's Christmas". Szanuję Shakina (nawet bardzo) i Wham!, ale sądzę, że wskazany utworek MT też nieźle się w tych klimatach odnajduje.

- Skyliner89MT
Zgadzam się w 100%. It's Christmas to bardzo fajna świąteczna piosenka. Jeszcze 2-3 lata temu można ją było usłyszeć w radio.Dr Mabuse pisze:BTW, wielkim nieobecnym w mediach w tym okresie jest wg mnie "It's Christmas". Szanuję Shakina (nawet bardzo) i Wham!, ale sądzę, że wskazany utworek MT też nieźle się w tych klimatach odnajduje.
Szkoda, że Modern Talking nie wydał jej na singlu i stworzył do niej teledysku.
TOP WSZECH CZASÓW -> miejsce 36 - Modern Talking - Cheri Cheri Lady
- Maro_D
W TOP WSZECH CZASÓW na kanale Stars TV był jeszcze inny utwór ze stajni Dietera Bohlena - Heartbreak Hotel, wylansowany przez C.C. Catch (bodajże na miejscu 91). Dodam, że w Sylwestra wyemitują "TOP PARTY WSZECH CZASÓW", zapewne również coś się pojawi
.
Co do It's Christmas, to lokalne rozgłośnie grają. Niestety tylko te. Przed laty utwór gościł co roku na antenie Radia Złote Przeboje, ale wszelkie zmiany, rotacje muzyczne spowodowały, że zapomniano o nim...inna sprawa, że "christmasów" mało tam grają. W minionym właśnie okresie świątecznym większość piosenek leciała dwa razy na dobę i były to te wciąż te same fajne/oklepane (właściwe podkreślić) songi.
Co do It's Christmas, to lokalne rozgłośnie grają. Niestety tylko te. Przed laty utwór gościł co roku na antenie Radia Złote Przeboje, ale wszelkie zmiany, rotacje muzyczne spowodowały, że zapomniano o nim...inna sprawa, że "christmasów" mało tam grają. W minionym właśnie okresie świątecznym większość piosenek leciała dwa razy na dobę i były to te wciąż te same fajne/oklepane (właściwe podkreślić) songi.
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań
- Skyliner89MT
TOP WSZECH CZASÓW -> miejsce 24 - Modern Talking - You'Re My Heart, You'Re My Soul 84
- Romantic Warrior
It's Christmas od listopada puszczają i to nawet często w galeriach handlowych - jest na świąteczno-zakupowej liście IMS 
- Ann
- Członek TAFC Polska
Moja siostra słyszała "It's Christmas" przed świętami w Arkadii.Niestety w tym sezonie ani razu nie słyszałam tej piosenki w radiuRomantic Warrior pisze:It's Christmas od listopada puszczają i to nawet często w galeriach handlowych - jest na świąteczno-zakupowej liście IMS
MY DREAMS COME TRUE 
- Sussudio
- Agata
- Karolek78
Karolek78
- Gasolina91