Duet - Mark Medlock & Dieter Bohlen - You Can Get It

Castingi z Dieterem Bohlen w jury + wykonawcy wywodzący się z tych castingów.

Co sądzisz o duecie DB i MM?

super
28
42%
obojętne mi to
17
26%
lipa - dał by sobie już spokój
21
32%

Liczba głosów: 66

Awatar użytkownika
Skyliner89MT

Prze Faza :)):)):))

Post autor: Skyliner89MT »

Wchodze do sklepu ok. godz. 20:00..... A tu słysze "You Can Get It" z Dieterem Bohlenem :D:D:D :lol: :lol: :lol: :shock: :shock: :shock:. Prze faza :D:D:D
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
Awatar użytkownika
Peter

Medlock&Bohlen

Post autor: Peter »

To jest kompletne nieporozumienie medlock nie umie przecież śpiewać (nie wiem czy Dieter nie stracił słuchu wybierając go w DSDS0 a Bohlena tam nie wiele słychać dobrze że dodano tą końcówkę gdzie możemy go chociaż trochę usłyszeć a swoją drogą Bohlen mógłby kontynuować swoją karerę pisząc i śpiewając kawałki w stylu Modern Talking tak jak to robił jako Ryann Simmons brzmi to zaskakująco dobrze. Wystarczy posłuchać jego The night is yours the night is mine...
Awatar użytkownika
Louie, Louie, Louie

Post autor: Louie, Louie, Louie »

Patrzcie, wywęszyłam drobną pomyłkę w tekście:
http://pl.youtube.com/watch?v=uFXCUustuAc

Jak zaczyna się pierwszy refren (ok. 00:52), Mark śpiewa "You can get it if you really try", a Dieter "You can get it if you really want", więc który się pomylił? Przypatrzcie się, na Dietera twarzy widać było trochę zmieszania, ale błyskawicznie się opanował, podziwiam tą umiejętność :mrgreen:
Germany's most successful pop duo ever.
Awatar użytkownika
Mateusz

Post autor: Mateusz »

rzeczywiście, Dieter się pomylił!! :) brawo za spostrzegawczośc bo ja np oglądąłem ten filmik chyba ze 100 razy i nie zauwazyłem :)
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
Awatar użytkownika
only love
Kontakt:

Post autor: only love »

hahaha to fakt szybko się pozbierał po tej pomyłce :-D ale zdarza się i to mniejszym i większym gwiazdom :lol:
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.

Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Only love can break my heart
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
Awatar użytkownika
Malediwy

Post autor: Malediwy »

Być może się pomylił ale to zmieszanie sięi szybkie pozbieranie się to już chyba Wasza interpretacja bo moim zdaniem, jeśli się wogóle pomylił, to nie widze, żeby się tym specjalnie przejął...
Spokojem można kamień ugotować...
Awatar użytkownika
Louie, Louie, Louie

Post autor: Louie, Louie, Louie »

Malediwy, przypatrz się! Jak się pomylił, to przestał się uśmiechać, luknął na Marka, ale zauważ, że przez chwilę nie śpiewał "You can run", bo go trochę wcięło, ale zaraz odwrócił się do publiczności żeby kontynuować, na prawdę nie widzisz? Trochę się chyba jednak przejął.
Germany's most successful pop duo ever.
Awatar użytkownika
Mateusz

Post autor: Mateusz »

Ewidentnie się przez chwilę zmieszał, ale jak to na rasowego showmana przystało udał że nic sie nie stało odwracając uwagę widzów od pomyłki.
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
Awatar użytkownika
Malediwy

Post autor: Malediwy »

Przesadzacie... Zresztą przecierz i tak nie śpiewał na żywo więc czym miałby się przejmować? Markiem, że się zorientował??? Nie neguje, że się pomylił ale moim zdaniem kompletnie się tym nie przejął...
Spokojem można kamień ugotować...
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Zastanawiam się dlaczego takiej współpracy nie było miedzy Bohlenem a Alexandrem :?: Dlaczego nie nagrywali wspólnych clipów i piosenek w duecie.Nic nie mam specjalnie do Marka ale głos Alexandra bardziej mi się podoba.Drugiej płyty Medlocka nie miałam jeszcze przyjemności posłuchać,ale kupiłam już i czekam na listonosza :lol:
Awatar użytkownika
Peter

Duet ten ma dwa fajne kawałki "You can get it" i "Part time lover". Reszta mi nie odpowiada. Bardzo mało słychać tam wokalu Dietera może jedynie w obu wyżej wymienionych kawałkach i trochę więcej jest go w "Wonderful girl", Za wokalem Marka nie przepadam.
Awatar użytkownika
Skyliner89MT

Post autor: Skyliner89MT »

Jak już wspomniałem pare razy. Ja jestem przeciw duetowi Dieter Bohlen - Mark Medlock. W tym duecie gwiazda Dietera tak jak by przygasła. Nie pokazuje w pełni swoich umiejętności, talentu. No i za wokalem Marka nie przepadam. Jedynie You Can Get It mi się podoba. To nie ten sam Bohlen choćby 2 lata temu, który według mnie wydał świetny album pod własnym nazwiskiem.
Pozdrawiam :D
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
Awatar użytkownika
Pioetrek
Kontakt:

Post autor: Pioetrek »

Peter pisze:Duet ten ma dwa fajne kawałki "You can get it" i "Part time lover". Reszta mi nie odpowiada. Bardzo mało słychać tam wokalu Dietera może jedynie w obu wyżej wymienionych kawałkach i trochę więcej jest go w "Wonderful girl", Za wokalem Marka nie przepadam.
Jak się wsłuchać to i w Only Forever też da się Dietera usłyszeć. :D
Ja początkowo również skupiałem się tylko na Part Time Lover z Dreamcatchera ale ostatnio najczęściej słucham When you close your eyes i I'm still here (które prawdopodobnie zmienię na wspomniany Only Forever).

Pozdrawiam

Piotrek
"Dieter is unbending - in his soul he is a rock-n-roller"
Awatar użytkownika
Peter

Re: Duet - Mark Medlock & Dieter Bohlen - You Can Get It

To mój ulubiony utwór tego duetu. Cudna melodia i niezłe wykonanie jednego i drugiego, jestem przekonany, ze chórki śpiewa Dieter.
Awatar użytkownika
MichałT

Post autor: MichałT »

Bardzo lubię, tę piosenkę, gdyż jest bardzo melodyjna, wakacyjna i łatwo wpadająca w ucho - taka "Bohlenowska" :wink:
No i jeszcze ten chórek na końcu...

Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
Muzyczne noble dla Dietera:
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
banka1986

Post autor: banka1986 »

Hej:) witam wszystkich:) jestem bardzo ciekawa...czy wiecie może, jak obecnie wygląda współpraca Bohlena z Markiem Medlockiem? czy w ogóle można jeszcze mówić o ich współpracy, czy też ich drogi juz się rozeszły?
ODPOWIEDZ