Modern Talking - 30 / Brother Louie Bassflow 3.0 Mix

Dyskusja wyłącznie na temat Modern Talking.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Skyliner89MT

Re: Modern Talking - 30 / Brother Louie Bassflow 3.0 Mix

Post autor: Skyliner89MT »

W 8:46 Marek Sierocki powiedział: "160 mln płyt" -> http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,n/m ... 44884.html.
Czyli Modern Talking sprzedał 160 mln płyt na całym świecie?
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
Awatar użytkownika
MiReK
Członek TAFC Polska

Post autor: MiReK »

Tak,to prawda,160 mln sprzedanych płyt!!!
Awatar użytkownika
Sussudio

Post autor: Sussudio »

Skyliner89MT pisze:W 8:46 Marek Sierocki powiedział: "160 mln płyt" -> http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,n/m ... 44884.html.
Czyli Modern Talking sprzedał 160 mln płyt na całym świecie?
400 MILIARDÓW!!!!
Tak poważnie, to gówno prawda - certyfikatów nie ma nawet na te "słynne" 120 milionów.

Wybrałem się dziś wieczorem do EMPiKu licząc na to, że skoro jutro premiera, to już dziś musi być na półkach.

No i nie zawiodłem się, faktycznie była (nawet z logiem MT.pl wśród patronów medialnych).
Obrazek

"Fanów zespołu odwiedzających Salony Empik już na wejściu przywita miła niespodzianka" - niespodzianka była taka, że nie było niespodzianki, więc czuję się oszukany...
Dieter Bohlen Królem Polski
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Post autor: Pkmodern »

Sussudio pisze: "Fanów zespołu odwiedzających Salony Empik już na wejściu przywita miła niespodzianka" - niespodzianka była taka, że nie było niespodzianki, więc czuję się oszukany...
Premiera jest jutro...!!! To o jakiej dziś niespodziance mowa?
MODERN TALKING FOREVER!!!
Awatar użytkownika
Sussudio

Pkmodern pisze:
Sussudio pisze: "Fanów zespołu odwiedzających Salony Empik już na wejściu przywita miła niespodzianka" - niespodzianka była taka, że nie było niespodzianki, więc czuję się oszukany...
Premiera jest jutro...!!! To o jakiej dziś niespodziance mowa?
Skoro premiera jest jutro, to co płyta dziś robiła na półce?

Fakt jest taki że niespodzianki nie dostałem, czyli zostałem oszukany i tylko to się liczy.

Jutro składam pozew przeciwko Sony Music, EMPiK, Panu Berndu Weidungowi i Panu Dieterowi Bohlenowi.
Awatar użytkownika
MiReK
Członek TAFC Polska

Sussudio pisze:Skoro premiera jest jutro, to co płyta dziś robiła na półce?
Czekała na Ciebie,wiedzieli kuźwa że Ty przyjdziesz i dzisiaj to była ta naspodzianka specjalnie dla Ciebie!
Czasami wydaje mi się że siejesz tu ferment bez potrzeby!
W wielu krajach jest tak,że dzień przed premierą,w godzinach popołudniowych płyta jest już na półkach a oficjalna premiera jest dopiero jutro.Ale Ty,jako człowiek światowy,dobrze wiesz o tym tylko znalazłeś sobie nowy temat żeby powkurzać kilka osób.
Awatar użytkownika
Sussudio

MiReK pisze:...Ty,jako człowiek światowy,dobrze wiesz o tym tylko znalazłeś sobie nowy temat żeby powkurzać kilka osób.
Tak, dokładnie tak było.

Bardziej miałem zamiar pokazać swój zakup, nie chodzi o tą "niespodziankę", bo jeśli jakąś faktycznie będą dawać to ja to będę miał tak czy inaczej.
Lili Sol

Post autor: Lili Sol »

No i kicha!!! W empiku w Legionowie nie ma płyty MT i nic nie wiedzą, że ma być jakaś niespodzianka :( "Może płyta pojawi się jutro" - taką dostałam odpowiedź.
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

Aż z ciekawości wstąpię po południu do mojego Empiku zobaczyć co i jak...
Point Of No Return
Awatar użytkownika
Krisstoff74
Kontakt:

Post autor: Krisstoff74 »

Ja wiem, że to nie naklejek się słucha, ale ja na ten przykład lubię sobie taki dopełniacz wydawnictwa przerzucić z folii na okładkę, bądź gdzieś do wewnątrz wydawnictwa jeśli akurat wypada inwazyjnie w stosunku do grafiki zasadniczej. W przypadku wydawnictwa 30, naklejka aż się prosi o przetransportowanie na digipak.
I co widzę? Niemcy rzecz jasna wymyślili to jako idealnie komponujące się z całością, gustowne dopełnienie. A co w PL? W PL jak zwykle siermięga i podejście jak do kartofli na straganie. Nie dość, że kolorystycznie i graficznie totalna kicha, to jeszcze nawalone sponsorów, a na sam koniec naklejka włazi na zasadniczy element okładki, co zgodnie z koncepcją niemiecką, nie ma prawa mieć miejsca. Na całym świecie takie kwestie zdają się być ważne, tylko w tym naszym grajdole zawsze jest więcej umiłowania do byle jakości i łamania standardów w jak najgorszym tego słowa znaczeniu. Cóż... :(

Obrazek
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
edmund1974
Członek TAFC Polska

Post autor: edmund1974 »

Gasolina91 pisze:Aż z ciekawości wstąpię po południu do mojego Empiku zobaczyć co i jak...
Witam Wszystkich.

Gdy już będziecie wiedzieli, co to za "niespodzianka" to dajcie proszę znać - na PW lub na forum.

Z góry dziękuję za info!

Pozdrawiam.
You Can Win, If You Want.
Awatar użytkownika
edmund1974
Członek TAFC Polska

Post autor: edmund1974 »

Krisstoff74 pisze:Ja wiem, że to nie naklejek się słucha, ale ja na ten przykład lubię sobie taki dopejakoś to będzie"dzie". wydawnictwa przerzucić z folii na okładkę, bądź gdzieś do wewnątrz wydawnictwa jeśli akurat wypada inwazyjnie w stosunku do grafiki zasadniczej. W przypadku wydawnictwa 30, naklejka aż się prosi o przetransportowanie na digipak.
I co widzę? Niemcy rzecz jasna wymyślili to jako idealnie komponujące się z całością, gustowne dopełnienie. A co w PL? W PL jak zwykle siermięga i podejście jak do kartofli na straganie. Nie dość, że kolorystycznie i graficznie totalna kicha, to jeszcze nawalone sponsorów, a na sam koniec naklejka włazi na zasadniczy element okładki, co zgodnie z koncepcją niemiecką, nie ma prawa mieć miejsca. Na całym świecie takie kwestie zdają się być ważne, tylko w tym naszym grajdole zawsze jest więcej umiłowania do byle jakości i łamania standardów w jak najgorszym tego słowa znaczeniu. Cóż... :(

Obrazek
Bo Niemcy kierują się zgodnie ze swą wielowiekową tradycją: "Ordnung muss sein". U nas jest na zasadzie "jakoś to będzie". Ciężko zmienić mentalność w 20 lat. Do tego czasami trzeba pokoleń. ..

P.S.
przepraszam za post pod postem.
You Can Win, If You Want.
Awatar użytkownika
Adrian77
Kontakt:

Post autor: Adrian77 »

Zakupiłem we Wrocławiu ten zestaw dzisiaj. Jaka to jest niespodzianka, bo mi nikt w Empiku nie powiedział? W Polsce też są bonusowe płyty z koncertem?
Awatar użytkownika
skoti2003
Członek TAFC Polska

Post autor: skoti2003 »

Witam
A mogłbyś powiedziec gdzie w polsce mozna nabyc ten Album z bonusowym koncertem :D
Awatar użytkownika
Tomolo

Post autor: Tomolo »

Widać, że promocja w PL się powoli rozkręca, wczoraj TVN dzisiaj MTV24.TV:
http://www.mtv24.tv/artykuly/top_20_cd/ ... -8423.html
http://www.mtv24.tv/film/modern_talking ... -8367.html

Ciekawe czy do polskich mediów trafił też singiel promo Brother Louie 2014? Jeszcze się nie spotkałem, nie licząc Radia Top80, gdzie mogliśmy w piątek usłyszeć premierowo prawie cały album (Podziękowania dla Roberta Lato! :) Przypomniały mi się stare dobre czasy kiedy w Pr 2 Polskiego Radia prezentowali w całości 6 pożegnalny album MT, udało mi się wtedy nagrać całość na kasecie, co to była za radość :) ...
Awatar użytkownika
MiReK
Członek TAFC Polska

skoti2003 pisze:Witam
A mogłbyś powiedziec gdzie w polsce mozna nabyc ten Album z bonusowym koncertem :D
W Polsce nigdzie,a w Niemczech tylko w sklepach Real i Kaufland,w innych sklepach dostępna jest tylko wersja 2 dyskowa.
ODPOWIEDZ