29.11.2013 - Thomas Anders na Andrzejki w Częstochowie
-
Husku
- Członek TAFC Polska
Re: 29.11.2013 - Thomas Anders na Andrzejki w Częstochowie
Może... Możemy tylko spekulować 
- JoannaIzabella
Na każdym koncercie ustawienie fanów i fanatyków jest podobnemichal.czeslaw pisze:Całkiem możliwe.Na każdym koncercie robi fotki,ale tylko 2 z tego co wiem umieścił.Husku pisze: Może nie chciał mieć fanatyków na pierwszym planie
A w sumie, czy wstawia z każdego swojego koncertu...? Pytam, bo nie śledziłam tego na Twitterze, starość się odzywa i zapomniałam, jakie miałam hasło
- DorkaWawa
- Członek TAFC Polska
A nikt jeszcze nie skomentował Thomasa w nowej odsłonie. Wiem, każdy był zafascynowany głosem i nie zwracał uwagi
na wygląd
Jak Wam się podobał Thomas w wersji "blond pasemka"
na wygląd
Don’t Give Up!
- JoannaIzabella
Masz rację! No jeśli chodzi o mnie, to...DorkaWawa pisze:A nikt jeszcze nie skomentował Thomasa w nowej odsłonie. Wiem, każdy był zafascynowany głosem i nie zwracał uwagi
na wygląd![]()
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Ja szczerze.mówiąc zauważyłam to dopiero na zdjęciach.Jakoś ani podczas koncertu ani jak stała. obok Thomasa nie zwróciłam uwagi na kolor włosów.Zgadzam się Asia z Tobą bardzo sztucznie to wygląda zwłaszcza na zdjęciach,nawet myślałam,że ostro fotoshopem zaleciało 
- Ann
- Członek TAFC Polska
Ja też tego nie zauważyłam podczas koncertu,tylko dopiero na zdjęciach.Jak najpierw zobaczyłam te zdjęcia fanów z Thomasem,to pomyślałam,że albo,to światło tak padało,albo photoshop
,ale teraz na tych zdjęciach z koncertu widać,że to jednak Thomas miał tak ufarbowane włosy
Zdecydowanie mi się to nie podoba,już lepiej jakby zrobił na czarno,albo ciemny brąz,bo tak to wygląda bardzo sztucznie 
MY DREAMS COME TRUE 
- Malediwy
Ja od razu też nie zauważyłem ale za to od razu zmianę zauważyła moja żona, która nawiasem mówiąc nie jest jego fanką i była po raz pierwszy na jego koncercie:-) Ale jakoś tak pamiętała go ze zdjęć, ze był zwykle bez pasememk...
Ja generalnie też jestem an nie... Chyba go trochę te pasem postarzały...
Spokojem można kamień ugotować...
- DorkaWawa
- Członek TAFC Polska
To fakt, kiedyś się mówiło o Thomasie, że to "ten czarny z Modern Talking", a teraz co? 
Don’t Give Up!
- aleksandra227
- Członek TAFC Polska
Właśnie widziałam na fotkach,że Thomas walnął sobie pasemka... Jak dla mnie też wygląda sztucznie i staro,ja zdecydowanie wolę go w czarnych lub lekko siwawych włosach 
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
- tanathos
to nie są żadne blond pasemka,
tylko siwe włosy.
tylko siwe włosy.
A jak powiedział Wieczny Prezydent:
"w niezmiennej wojnie pomnażajcie treść"
"w niezmiennej wojnie pomnażajcie treść"
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Widzę że tu pełno komentarzy a na stronie Fanklubu pod umieszczoną tam "Galeria z koncertu Thomasa w Częstochowie!" ani jednego.
Chyba za bardzo nie interesuje Was ta strona Fanklubowa - zważywszy że pod kilkoma ostatnimi wpisami (mimo danej możliwości komentowania) nikt się nawet nie zająknął... a nie tak dawno niektórzy wyrażali pretensje w tej sprawie tu na Forum!
Chyba za bardzo nie interesuje Was ta strona Fanklubowa - zważywszy że pod kilkoma ostatnimi wpisami (mimo danej możliwości komentowania) nikt się nawet nie zająknął... a nie tak dawno niektórzy wyrażali pretensje w tej sprawie tu na Forum!
MODERN TALKING FOREVER!!!
- JoannaIzabella
Tak pacze, pacze i myśle, że kurcze - masz rację....Pkmodern pisze:Widzę że tu pełno komentarzy a na stronie Fanklubu pod umieszczoną tam "Galeria z koncertu Thomasa w Częstochowie!" ani jednego.
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
A niech ludzie sobie sami wybierają gdzie chcą to pokomentować. Też mógłbym zacząć wpisywać się w komentarzach na stronie fanklubowej, że w jakimś temacie 10 wypowiedzi a na forum żadnej, tylko że byłoby to... idiotyczne 
Jak piszesz tak cię widzą.
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Wcale nie o to chodzi. Zdjęcia z koncertu są na stronie Fanklubowej i jest tam miejsce na komentarze odnośnie tych zdjęć. A jak widać komentarze odnośnie tych fotek pojawiły się tu na Forum (gdzie tych koncertowych zdjęć nie ma) a nie we właściwym miejscu czyli na stronie Fanklubowej!ArCrack pisze:A niech ludzie sobie sami wybierają gdzie chcą to pokomentować. Też mógłbym zacząć wpisywać się w komentarzach na stronie fanklubowej, że w jakimś temacie 10 wypowiedzi a na forum żadnej, tylko że byłoby to... idiotyczne
MODERN TALKING FOREVER!!!
- aleksandra227
- Członek TAFC Polska
Faktycznie nie taktownie wyszło,bo nie byłam dawno na tej stronce i dlatego nie zauważyłam nowych fotek.Najmocniej przepraszam jak by co i dodałam komentarz we właściwym miejscu i teraz reszta powinna się zreflektować 
Pozdrawiam wszystkich
Pozdrawiam wszystkich
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
- aragorn
- Członek TAFC Polska
Hejj,,a dla mnie Thomas nic nie robi sztucznego ze swoim wyglądem,to po prostu czas robi swoje.Pozdrrr 
That's the only thing i really know.......