16.03.2013 Gdańsk Ergo Arena - Thomas Anders LIVE
- Evaalex
Re: 16.03.2013 Gdańsk Ergo Arena - Thomas Anders LIVE
Dzieki za zdjecia Moniko. Podobaja mi sie.
Fajnie ze synowi Magdy udalo sie autograf Thomasa uzyskac. Gratulacje
Fajnie ze synowi Magdy udalo sie autograf Thomasa uzyskac. Gratulacje
- michal.czeslaw
Cieszę się,że było super!Fotki wspaniałe!Jak udało się spotkanie z Thomasem?Pewnie dla wielu osób było to pierwsze spotkanie?Monia82 pisze:Kapitalny koncert!
- Monia82
- Członek TAFC Polska
Spotkania ostatecznie nie było, z braku czasu. Ale nic straconego, przecież to nie ostatni koncert 
- michal.czeslaw
Wielka szkoda,bo pewnie czekaliście na to z emocjami wielkimi.Ale co się odwlecze to nie ucieczeMonia82 pisze:Spotkania ostatecznie nie było, z braku czasu
-
Czolo
http://rozrywka.trojmiasto.pl/Niech-zyj ... 67206.htmlNieco gorzej wypadł Thomas Anders z Modern Talking, który nie zdołał wykrzesać już tyle energii. Może zdecydowało zmęczenie?
Bardzo mnie zasmuciły komentarze typu:
Tak apropos, wczoraj akurat przejeżdzałem przy Atlas Arenie i tak jakoś mi wspomnienia się włączyły ;Pa moim zdaniem thomas był pijany !!!
żenada
-
Mikel
Koncert był ogólnie świetny. Może trochę szkoda, że dużo lepiej od Thomasa wypadli Bad Boys Blue, a nawet Savage. Większość ludzi po koncercie zgodnie komentowało, że najlepiej bawili się na jego początku przy BBB.
Ludzie prawdopodobnie oczekiwali zabawy przy hitach Modern Talking w bardziej tradycyjnej formie. Nie wszyscy pewnie wiedzą, że Thomasa teraz bardziej kręcą klimaty jazzowe i chilloutowe niż to, co robili kiedyś z Dieterem. Stąd te udziwnione brzmienie starych hitów, które TA prezentuje ostatnio na swoich koncertach. Nie zapominajmy też, że bez Dietera żaden koncert MT nigdy nie będzie taki jak powinien być
Poza tym miałem też wrażenie, że Thomas był wczoraj jakiś taki... zmęczony? Na pewno nie dał z siebie wszystkiego. Ale to nic złego - każdy przecież ma prawo mieć od czasu do czasu trochę gorszy dzień
Wielkie brawa ode mnie dla Bad Boys Blue za rewelacyjne rozruszanie całej hali!
Bad Boys Blue: 5*, Savage: 4.5*, Thomas: 4*
Ludzie prawdopodobnie oczekiwali zabawy przy hitach Modern Talking w bardziej tradycyjnej formie. Nie wszyscy pewnie wiedzą, że Thomasa teraz bardziej kręcą klimaty jazzowe i chilloutowe niż to, co robili kiedyś z Dieterem. Stąd te udziwnione brzmienie starych hitów, które TA prezentuje ostatnio na swoich koncertach. Nie zapominajmy też, że bez Dietera żaden koncert MT nigdy nie będzie taki jak powinien być
Poza tym miałem też wrażenie, że Thomas był wczoraj jakiś taki... zmęczony? Na pewno nie dał z siebie wszystkiego. Ale to nic złego - każdy przecież ma prawo mieć od czasu do czasu trochę gorszy dzień
Wielkie brawa ode mnie dla Bad Boys Blue za rewelacyjne rozruszanie całej hali!
Bad Boys Blue: 5*, Savage: 4.5*, Thomas: 4*
- Evaalex
Dla waszej wiadomosci. Thomas przed praca nie pija alkoholu. Mowi ze to zle wplywa na jego glos.Kiedys powiedzial ze wogole byrdzo zadko alkochol pije.
To by posowalo z tym co ja przed wieluma laty przerzylam. Po wystepie w jednym programie porzedl wraz z wszystkimi ktorey w tym programie wystapili do najpy. Fani tez mieli prawo wejsc tym. Ja sobie usiadlam dosyc daleko od Thomasa. Thomas wypil dwa piwa. Po drogim bylo jego normalo rozmowe dosyc dlakeo slychac. kolezanka tylko powiedzial Thomas ale dozoi to pic nie umie. Ja potrzebuje conajmnie 5 piw zeby tak glosno normalna rozmowe prwadzic. Przed wejsciem do knajpy z Thomasem rozmawialam i moim zdaniem byl trzezwy.
To by posowalo z tym co ja przed wieluma laty przerzylam. Po wystepie w jednym programie porzedl wraz z wszystkimi ktorey w tym programie wystapili do najpy. Fani tez mieli prawo wejsc tym. Ja sobie usiadlam dosyc daleko od Thomasa. Thomas wypil dwa piwa. Po drogim bylo jego normalo rozmowe dosyc dlakeo slychac. kolezanka tylko powiedzial Thomas ale dozoi to pic nie umie. Ja potrzebuje conajmnie 5 piw zeby tak glosno normalna rozmowe prwadzic. Przed wejsciem do knajpy z Thomasem rozmawialam i moim zdaniem byl trzezwy.
- Naddel
- Członek TAFC Polska
Koncert był suuuuper, bardzo klimatyczny! Co do negatywnych komentarzy...Człowiek nie może być chory, nie może być zmęczony, bo od razu pocisną mu, że na pewno pijany. Dajcie spokój. Wy też zawsze przychodzicie do pracy super wypoczęci i w super zdrowiu & humorze? No więc właśnie.
Arena była mega rozbawiona, impreza wyszła elegancko, Thomas-klasa sama w sobie.
Było rewelacyjnie
Arena była mega rozbawiona, impreza wyszła elegancko, Thomas-klasa sama w sobie.
Było rewelacyjnie
Nicht der ist ein Verlierer, der hinfällt, sondern der, der liegenbleibt.
- Evaalex
Daje Ci racje Alicjo. Byl to pojedynczy koncert czy Thomas przed tym koncercem byl Thomas na tournee w Rosji. Jak byl pore dni na tounre po Rosji to nie dziwota ze byl moze zmeczony albo nie wyspany.Naddel pisze:Koncert był suuuuper, bardzo klimatyczny! Co do negatywnych komentarzy...Człowiek nie może być chory, nie może być zmęczony, bo od razu pocisną mu, że na pewno pijany. Dajcie spokój. Wy też zawsze przychodzicie do pracy super wypoczęci i w super zdrowiu & humorze? No więc właśnie.
Było rewelacyjnie
- Agata
Galeria z wczorajszej imprezy ze stronki Ergo Areny:
http://www.ergoarena.pl/galeria.html
Trzeba oczywiście wybrać DISCOTEX
http://www.ergoarena.pl/galeria.html
Trzeba oczywiście wybrać DISCOTEX
- aldona
- Członek TAFC Polska
Tak szczerze to prawdziwy fan to taki który lubi Jego głoś a nie wciąż stare utwory ,przecież mnie denerwuje wciąż że gdy Thomas pojawia się w telewizji to stacja pokazuje utwory z 1984 czy 86roku . Przecież Thomas ma świetne nowe utwory o których media nie wspominają >Oni w ogóle nie znają STRONG czy SONG FOREVER po prostu żenada
Przecież artysta powinien się rozwijać i tworzyć wciąż nowe utwory i Thomas to robi ,a prawdziwy fan powinien to docenić !!!
Przecież artysta powinien się rozwijać i tworzyć wciąż nowe utwory i Thomas to robi ,a prawdziwy fan powinien to docenić !!!
- Evaalex
Agata mi tezaz napisala ze Thomas cos popijal na scenie i mia kaszel . Nie przyszlo nikomu do glowy ze moze w szklance byla herbata ziolowa. To by nie by pierwszy raz. Thomas juz pare razy mial na scenie kubek z cherbata ziolowa albo sklanke z woda mineralnna. Moze jest przeziebiony.Kiedys byl na fandayu pozadnie hory. Opowiadal ze dzien przed fandayem mial 40 stopni goracki i na fanday przeszedl. On swoja prace zawodowa bierze na serio i tylko jak go pozadnie polozy na koncert odwoluje. Pamientam jak na koncert w Bochum przyszedl z bolem glowy i mowil przez nos. Spotkalam go wtedy przy tylnym wejsciu. To bylo w zimie byl owiniety szalem i wyglandal naprawde zle.
- anna 22.10
Wszystko na ten temat, nic dodać nic ująć!Naddel pisze:Koncert był suuuuper, bardzo klimatyczny! Co do negatywnych komentarzy...Człowiek nie może być chory, nie może być zmęczony, bo od razu pocisną mu, że na pewno pijany. Dajcie spokój. Wy też zawsze przychodzicie do pracy super wypoczęci i w super zdrowiu & humorze? No więc właśnie.
Było rewelacyjnie
- Ann
- Członek TAFC Polska
Dziękuję Wam za relacje z koncertu
Dzięki Monia za super fotki 
http://rozrywka.trojmiasto.pl/Niech-zyj ... 67206.html
Fragment artykułu:
"...Gdy jednak Anders zagrał premierową piosenkę z niewydanego jeszcze singla, publiczność zareagowało równie chłodno jak na łańcuszek z "Norą"..."
Widać,że gościu nie jest na bieżąco
http://rozrywka.trojmiasto.pl/Niech-zyj ... 67206.html
Fragment artykułu:
"...Gdy jednak Anders zagrał premierową piosenkę z niewydanego jeszcze singla, publiczność zareagowało równie chłodno jak na łańcuszek z "Norą"..."
Widać,że gościu nie jest na bieżąco
MY DREAMS COME TRUE 
-
maniek2008
Nie rozumiem tych głosów rozczarowania. BBB i Savage lecieli na pół playbacku, a Savage to chyba na pełnym. Thomas w pełni profesjonalnie dał prawdziwy koncert z zespołem. Te negatywne opinie biorą się zapewne z tego powodu iż wszyscy spodziewali się aranżacji znanych z singli. Poprzednicy mieli podkłady puszczane z płyty. Thomas wszystkie piosenki zaprezentował w odmiennym stylu, a to laikom koncertów się nie spodobało.
No cóż, ogólnie rzecz biorąc żal mi tych ludzi. Podobno były przeraźliwe gwizdy i tym podobne rzeczy, ale jakoś będąc na płycie fan nie słyszałem okrzyków dezaprobaty.
Moje odczucia są jak najbardziej pozytywne. Bawiłem się przednio. Wszyscy spisali się na medal. Na koncercie TA byłem już drugi raz (poprzednio w Szczecinie) i nadal nie mam dośc. Coś czuję, że wybiorę się ze znajomym do dobrze znanego mi Koszalina w lipcu
Jakby ktoś miał ochotę na dłuższe video z gdańskiego koncertu to odsyłam do mojego nagrania: youtube.com/watch?v=it0Ca7Yl4E8
Pozdrawiam wszystkich fanów Thomasa
No cóż, ogólnie rzecz biorąc żal mi tych ludzi. Podobno były przeraźliwe gwizdy i tym podobne rzeczy, ale jakoś będąc na płycie fan nie słyszałem okrzyków dezaprobaty.
Moje odczucia są jak najbardziej pozytywne. Bawiłem się przednio. Wszyscy spisali się na medal. Na koncercie TA byłem już drugi raz (poprzednio w Szczecinie) i nadal nie mam dośc. Coś czuję, że wybiorę się ze znajomym do dobrze znanego mi Koszalina w lipcu
Jakby ktoś miał ochotę na dłuższe video z gdańskiego koncertu to odsyłam do mojego nagrania: youtube.com/watch?v=it0Ca7Yl4E8
Pozdrawiam wszystkich fanów Thomasa
- JoannaIzabella
Dokładnie! Pełna hala, ludzie bawili się wspaniale! I to nie tylko na płycie - trybuny też! BBB faktycznie bez zarzutu - super kontakt z publiką, występ bardzo udanyNaddel pisze:Koncert był suuuuper, bardzo klimatyczny! Co do negatywnych komentarzy...Człowiek nie może być chory, nie może być zmęczony, bo od razu pocisną mu, że na pewno pijany. Dajcie spokój. Wy też zawsze przychodzicie do pracy super wypoczęci i w super zdrowiu & humorze? No więc właśnie.
Było rewelacyjnie
No a Thomas........... Faktycznie, były małe problemy z nagłośnieniem, ale cóż, zdarza się. Thomas jak zawsze wspaniały... Być może naprawdę ma lekki problem ze zdrowiem, może małe przeziębienie - ale przecież takie coś zdarza się każdemu z nas, nie rozumiem, jak może to być zarzutem. Wydaje mi się, że raczej należy docenić fakt, że Thomas NIGDY nas nie oszukuje i śpiewa na żywo, choć przy problemie z gardłem mógłby się pokusić o pół-playback.
Sam koncert - rewelacyjny! Dla mnie osobiście - BAAAARDZO! ;p Naddel - miło było, prawda...? ;p