26.05.2012 Thomas Anders w Szczecinie

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Re: 26.05.2012 Thomas Anders w Szczecinie

Post autor: 33ccd »

OK :).
Prawdopodobnie mamy załatwiony klub KUBUŚ 5 min od akademika na tej samej ulicy. Jutro dostanę info na ten temat. Można zjeść wypić piwko i mamy TV z DVD.
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Post autor: michal.czeslaw »

No,to wspaniale Patryku!Jesteś WIELKI :!: :!: :!:
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

Oczywiście dostosuję się do wyboru większości :) Możemy bawić się i przy oglądaniu dvd! Jeśli w tym klubie da się załatwić dostęp do tv i dvd to byłyby "dwie pieczenie przy jednym ogniu": i niespodzianka i zabawa na parkiecie dla tych, którzy to lubią! Tak czy siak NAJWAŻNIEJSZE to móc spotkać się z Wami i już!!! :D
Awatar użytkownika
domi88
Członek TAFC Polska

Post autor: domi88 »

:)
Brawa dla organizacji :) Jesteście super :)

Pozdrowienia z Lublina i do zobaczenia w Szczecinie :)
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Może będzie, że się czepiam, ale.... zaglądaliście na stronę tego Klubu Kubuś??? Tak raczej mocno sztywno...miejsce raczej pod wesele czy coś a nie afterparty.... Nie bardzo wygląda na takie, gdzie można wpaść coś chapnąć i wypić piwo ......

Ale oczywiście Vox Populi, Vox Dei :D
Awatar użytkownika
skorpionek1975
Członek TAFC Polska

Post autor: skorpionek1975 »

Ten klub Kubuś nie wygląda tak źle, najważniejsze że jest na miejscu, a z tego co wiem większość nocuje w domu studenckim.Koncert kończy się późno wszyscy będą zmęczenie wiec dobrze ze nie trzeba się będzie poniewierać taksówkami po mieście.
Nie potrzebujemy super klubu żeby się dobrze bawić najważniejsze jest z kim, a nie gdzie :wink:
ilciaB

Post autor: ilciaB »

kochani ja do Was dołącze, ale nie mogę obiecać, że od razu po koncercie, bo wyskoczyło mi coś niespodziewanego :( naprawdę cieszę się, że Was wszystkich zobaczę! jeśli potrzebna jest jakaś kasa, to dam ją przy wejściu na koncert - niezależnie, czy uda mi się tam być czy nie. z szalikiem też mam problem - w sklepach brak :) no trudno... najwyżej będę bez, a Wy się nie gniewajcie :D
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

Niestety nic nie załatwiłem:( Wszyscy chcą kasę za rezerwacje. Jeśli macie siły i cheć coś znaleść to liczę na Was. Pamiętajcie szukamy jakiejś knajpki, nawet piwiarni gdzie da się oglądnąc film i nie będzie nam dudniła muzyka.
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

ilciaB pisze: z szalikiem też mam problem - w sklepach brak :) no trudno... najwyżej będę bez, a Wy się nie gniewajcie :D
Może już nie na tę okazję, ale można sobie zamówić szalik z kolekcji Thomasa dostępny w 3 wersjach:
http://www.amazon.de/dp/B008157A5E/ref= ... Vpb036PJ6G

O sobotnich wydarzeniach:
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Post autor: michal.czeslaw »

33ccd pisze:Niestety nic nie załatwiłem:( Wszyscy chcą kasę za rezerwacje. Jeśli macie siły i cheć coś znaleść to liczę na Was. Pamiętajcie szukamy jakiejś knajpki, nawet piwiarni gdzie da się oglądnąc film i nie będzie nam dudniła muzyka.
SZCZECINIACY NA POMOC!!!Ratujcie sytuację!Przecież spotkanie musi się odbyć!Zaczynamy fantastyczną tradycję integracji fanów po koncertach! :D :D :D
Awatar użytkownika
Maringo18
Członek TAFC Polska

Post autor: Maringo18 »

Na terenie Teatru jest cafe bar Platan możecie tam uderzyć ..

http://maps.google.pl/maps?hl=pl&q=bar+ ... CEcQ_AUoAg
Awatar użytkownika
sebciu1974
Kontakt:

Post autor: sebciu1974 »

Nie pozostaje mi nic innego jak życzyć Wam wszystkim wspaniałej zabawy. Mnie niestety na tym koncercie nie będzie, ale już niecierpliwie czekam na Wasze relacje. Dajcie CZADU !!!!!! :lol:
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Jest pizzeria Palermo i pizzeria Marco Polo przy parku. Albo Cafe Bar Platan. Tudzież PRL Bar. Ale czy dadzą TV i DVD...? Późnawo się robi na takie pytania w tych miejscach. A ILE OSÓB właściwie wybiera się na afterparty..? Jakoś tak nie wydaje mi się, że dużo..... Bo może po prostu spotkajmy się w którymś pokoju w Amicusie, niech ktoś (może ze Szczecina?) weźmie laptopa, żebyśmy mogli obejrzeć koncerty...?
Nie wiem, może to głupi sarkazm czy coś, ale...... No pomysł, żeby rozpocząć tradycję spotkań pokoncertowych (POMYSŁ SUPER!!!) musimy najpierw się dogadać, CZEGO po takim spotkaniu oczekujemy. Wtedy będzie wiadomo, gdzie - z chwilą uzyskania informacji o koncercie - szukać miejsca na Afterparty.
Na chwilę obecną wszystko chyba w rękach ludzi ze Szczecina ;)
ilciaB

Post autor: ilciaB »

chciałabym do Was później dołączyć, ale nie wiadomo gdzie będziecie... Za kilka godzin mam wylot. jakby ktoś był dziś sam i miał ochotę się wieczorem zobaczyć to dajcie cynk :)
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

sebciu1974 pisze:Nie pozostaje mi nic innego jak życzyć Wam wszystkim wspaniałej zabawy. Mnie niestety na tym koncercie nie będzie, ale już niecierpliwie czekam na Wasze relacje. Dajcie CZADU !!!!!! :lol:
Mnie tez nie bedrzie i tez czekam na wasze relacie. Ilciu zycze Ci milej zabawy i zawarcia wielu nowych kontaktow.Spotkamy sie w Krakowie.
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

W Parku Kasprowicza jest też restauracja-klub SANDA: http://www.restauracjasanda.pl/
ODPOWIEDZ