Koncerty - kwestie organizacyjne

Tutaj umieszczamy wszystkie newsy dotyczące Thomasa i jego muzyki.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Re: Koncerty - kwestie organizacyjne

Post autor: atlantyda ;o) »

ludka5 pisze:Witam Ja odnosnie tych szalików czy mozna jeszcze zamówic,jestem tu od niedawna a dokłanie kilka dni.I :D mam pytanie jaki kolor jest szalika i jaka cena? :D

Tu jest wszystko:

JoannaIzabella pisze:Przypominam o możliwości zamawiania szalików na koncert w Katowicach! Cena 1 szalika to 6,50zł., jeśli ma być z wysyłką do danej osoby to należy doliczyć 5zł. Zamówienia składajcie na adres katowice_organizacja@vp.pl W zamówieniu proszę o podanie swoich danych oraz ilości zamawianych szalików.
Pamiętajcie, że zamawiamy max.do 10 listopada!

Numer konta, na które należy wpłacać pieniądze:
Alior Bank
Joanna Głogowska
81 2490 0005 0000 4000 8578 8778
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

Jutro wysyłam szaliki. Dopiero teraz, bo najpierw czekałam na jak najwięcej zgłoszeń (cena 6,50 była uzależniona od liczby sztuk...); później dopadła mnie angina i byłam uwiązana w domu. Ale już jest OK, dziś pakuję a jutro pójdę na pocztę.

Czy FanAction jest już zaplanowane w 100%? Bo koncert jednak coraz bliżej. Co z opcją opadających kaskadą balonów, Patryku? Zimne ognie Spodek dopuszcza ?

Aha, jeśli chodzi o noclegi w Katowicach, to jest taki akademik... Tam od 22 zł za noc :) Pisałam, ale pani mi odpisała, żeby dać znać na 2 tyg.przed koncertem, bo teraz nie wie ile będzie miejsc wolnych (?) Na wszelki wypadek podam link: http://www.akademikkatowice.pl/pokoje/index.php
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

I wszystko jasne :(

Zimne ognie odpadają, nie ma zgody właściciela obiektu. Jakieś propozycje na tani zakup światełek??? / ok 400szt /
Balony ok ale trzeba zorganizować siatkę, balony i je nadmuchać :(

Jakieś pomysły?
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
rut

Post autor: rut »

Światełka muszą być nie ma leszcza...cokolwiek ale niech świeci :!:
To było do przewidzenia ,że nie będzie zgody na zimne ognie to normalne taki obiekt to nie boisko.Tylko co z balonami trzeba jakiejś maszynki do dmuchania albo co jak mają być puszczone ze sufitu to nie 20 tylko dużo więcej. Nie wyobrażam sobie tego dmuchać normalnie.
Pozdrawiam rut
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Jakiej wielkości ma być ta siatka? Pracuję w szkole.Na sali gimnastycznej były takie siatki ochronne na okna.Potem podwyższyli ścianę - okna są tylko pod sufitem i siatka pewnie gdzieś leży w magazynie.Dowiem się jutro.
Są pompki do nadmuchiwania balonów Po za tym wystarczy 40 osób,każdy nadmucha 10 balonów i git.Tylko kiedy? Dzień wcześniej czy parę godzin wcześniej?
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Musimy znać wymiary sceny w Spodku: jej szerokość. Bo siatka powinna być podpięta na całą szerokość sceny. Czy, Patryku, możesz się tego dowiedzieć? Ja mam taką siatkę 4 na 5m., cienka nylonowa. Jakby dwie takie jakoś połączyć..? Ale może wystarczająca okazałaby się ta, którą proponuje atlantyda. Na pewno musimy znać wymiary sceny. Osoby chętne do pomocy muszą być na miejscu ładnych parę godzin wcześniej - taki montaz siatki, dmuchanie balonów i ich podwieszenie jest naprawdę czaso- i pracochłonne. A podejrzewam, że Thomas będzie miał też próbę... Trzeba to wszystko precyzyjnie ułożyć w czasie.

No i...cieszę się, że pomysł z tymi opadającymi kurtyną baonami sie spodobał :) Oby realizacja wyszła!!!!!!

Światełka? Poszukam w necie, Wy też poszukajcie. Co do tych zimnych ogni, to już dawno mówiłam, że w pomieszczeniu zamkniętym to raczej nie bedzie możliwe...... No ale jeszcze troszkę czasu mamy, jakoś z tymi światełkami się uporamy.

Na razie wpadło mi coś takiego: http://www.xsonic.pl/bezpieczna-swieczk ... -6849.html ale to ma formę świeczuszek, sztuka za 6,50 :/ Sugeruję, aby kto tylko ma możliwość - zrobił obchód sklepików tzw.chińskich, dużych marketów, gdzie ustawione są stojaki z np.wszystkie artykuły po 3zł., sklepów wszystko po 4zł. itp. Może coś się znajdzie świecącego....

Hehe, albo coś takiego - 4 sztuki za 9,90.... ;) http://allegro.pl/splawik-splawiki-swie ... 39533.html Ja wiem, że to spławiki, ale... świecą! ;p

A tu różne świetliki http://sklep.chic.net.pl/sklep-%C5%9Awi ... Ca,13.html
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

JoannaIzabella pisze:Musimy znać wymiary sceny w Spodku: jej szerokość. Bo siatka powinna być podpięta na całą szerokość sceny.
Dlaczego nad scena?
Siatka powinna byc podpieta nad płytą aby balony spadły na publiczność a nie na scenę.
Ta siatka z sali gimnastycznej ma jakieś 20 metrów na 6 lub 8.
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

atlantyda ;o) pisze:Siatka powinna byc podpieta nad płytą aby balony spadły na publiczność a nie na scenę.
No też prawda :) Wszystko jednak zależy od możliwości technicznych pomieszczenia, gdzie będzie możliwość podczepienia siatki , jaki system uwolnienia balonów... Żeby to się udało zrealizować potrzebne są pewne dane techniczne. A wymiary Twojej siatki - suuuper! :)
Awatar użytkownika
Fanka MT

Post autor: Fanka MT »

Szkoda, że te zimne ognie nie wypalą - w przenośnym i dosłownym tego słowa znaczeniu.. Dobrze by było wymyślić coś zastępczego, byleby nie te świecące pałeczki, które miały miejsce w Kielcach.. skłaniałabym się bardziej ku tym małym świeczuszkom z Zielonej Góry - wyglądały naprawdę fajnie i efektownie ;)
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"

Dziękuję...

Thomas Anders Fan-Club Polska! ;)
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Fanka MT pisze:skłaniałabym się bardziej ku tym małym świeczuszkom z Zielonej Góry - wyglądały naprawdę fajnie i efektownie ;)
Zapoznajcie się z linkami, które przesłałam wyżej
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

No i co z tymi wymiarami? Siatka, którą proponuje atlantyda wystarczy? A poza tym, coś mało ruchu w tym wątku :/
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Patryk miał się zorientować w tej kwestii gdzie indziej.Też czekam na odpowiedź.
Wysyłałaś może szaliczki? :)
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

JoannaIzabella pisze: Osoby chętne do pomocy muszą być na miejscu ładnych parę godzin wcześniej - taki montaz siatki, dmuchanie balonów i ich podwieszenie jest naprawdę czaso- i pracochłonne. A podejrzewam, że Thomas będzie miał też próbę... Trzeba to wszystko precyzyjnie ułożyć w czasie.
l
Bende duzo wczewsniej przed spodkiem i zwielka chencia bym wam pomogla. Eva
Awatar użytkownika
weidung
Członek TAFC Polska

Post autor: weidung »

a może zamiast tych bezpiecznych świeczek załatwimy sobie świecące pałeczki? Mieliśmy takie już raz i całkiem fajnie to wyszło - trzeba przełamać, troszkę potrząsnąć i gotowe. co wy na to?
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

weidung pisze:a może zamiast tych bezpiecznych świeczek załatwimy sobie świecące pałeczki? Mieliśmy takie już raz i całkiem fajnie to wyszło - trzeba przełamać, troszkę potrząsnąć i gotowe. co wy na to?
Twoja idea mi sie bardzo podoba. Swiecanca paleczke bym chetnie kupila.
Awatar użytkownika
agnieszka12345
Kontakt:

Post autor: agnieszka12345 »

Świecące pałeczki to świetny pomysł niż te zwyczajne świeczki :wink: I tak mnie nie będzie na tym wspaniałym koncercie :( Życzę wszystkim wspaniałej zabawy :wink:
ODPOWIEDZ