Zatem wypada nadrobić zaległości muzyczne, przyniesie to conajmniej kilka korzyści, m.in. taką, że nie narażamy się na śmieszność tylko wtedy, jeśli coś gruntownie znamy i wiemy o czym mówimy.Ale mi chodziło o to, że dla zwykłego fana muzyki pop, takiego jak ja, Ci muzycy nie są takimi wielkimi gwiazdami, tak jak ten cały OzzyOzbourne, nie mam pojęcia kto to wogóle jest? Pewnie jakiś metalowiec. Thomas także wielką gwiazdą nie jest, ale ma szanse zaistnieć w inny sposób niż MT i oto mi chodziło.
Wybacz, lecz nie zgadzam się z większością co napisałeś. Fan party oczywiście były, ale pamiętajmy o jednym: w działalności muzycznej Thomasowi ewidentnie nie szło, zatem organizowanie fan party było sposobem aby co roku przypomnieć o swoim istnieniu i jakoś trwać w tej branży.Dlatego należy podkreślić to że:
Tom organizował 22 razy Fan Party a nie Bohlen, gdzie każdy może zrobić sobie zdjęcie podpisac wszystko co przyniesie, zamienić 2-3 zdania.
Proszę o przykłady innych wykonawców co organizują FAN PARTY ze swoim udziałem!!!!
Bohlen zakonczył istnienie MT bo TV było ważniejsze.
Bohlen nie poleciał na koncerty do USA
Anders zawsze godzi się na konferencje, zdjęcia z fanami, zawsze jak komuś uda się spotkać Andersa to NIGDY wtedy nie odmówi zdjęcia i autografów.
Wymieniać dalej?
Proszę nie zrozumieć mnie zle że teraz chcę pokazać że TA jest OK! a DB BE! Że chcę porównywać ich nawzajem. Obydwu bardzo cenie! Chce przypomnieć co po niektórym że on jest dla nas a nie my dla niego.
Lecz nie zniosę jak ktoś napisze że TA nie jest otwarty na Fanów!!!
Może nowy kolega OZZY nie ma wiedzy na ten temat i liczył że Tom będzie siedział za stolikiem na hali i podpisywał serwetki Z KFC!!!
Wystarczy poczytać relacje z innych imprez które tu opisujemy.
Po drugie nie wiem czemu podpisywanie serwetek z KFC miałoby być nieosiągalne skoro koncert odbył się pod sklepem.
I po trzecie, pisałeś do mnie, zatem możesz użyć mojego nicku bądź imienia zamiast formy "co poniektórym".
I ostania sprawa: przestańmy kupować jego płyty i mdleć dlatego że Cheri Cheri Lady na bis było. Szybko zrozumiesz kto jest dla kogo