30.11.2010. Andrzejki z Thomasem - Zielona Góra

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Re: 30.11.2010. Andrzejki z Thomasem - Zielona Góra

Post autor: 33ccd »

Witajcie.
Chciałem podzielić się moimi przymyśleniami co do FAN ACTION.
KORONY:
Korony i wielki napis fajny. Do dzieła!!!. Jedynie trzeba zasłonic napisy BURGER KING na koronach. Tylko może być tak że ta piosenka nie jest zaplanowana jeśli wejdą nowe zs Stronga.
FLAGA:
Strefa Fan nie będzie wielka więc efekt może być mizerny. Poroponyje mieć poprostu większą flagę i ją trzymać nad głowami w tym wyznaczonym momencie. Moze uszyć coś większego typu 3x2m?
PAŁKI:
Pałeczki fajne ale i mnie rozczarowały. Niestety nie był to taki efekt jak chciałem. /made in china/
Krzyczeć w trakcie piosenek nie ma co bo i tak Thomas nie usłyszy. Jednynie w czasie przerw.

Proponuję nie dawać wszystkiego na ten jeden koncert, bo pewnie będą następne niebawem. Wachlarze i balony dałbym następnym razem.
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

Hmmm, no fakt, lepiej by było wiedzieć na pewno, czy ta piosenka będzie... Ale przecież napis można zrobić uniwersalny... A nie ma możliwości, aby dowiedzieć się, jakie piosenki będą wykonywane.....?
Awatar użytkownika
Moi.Anne
Członek TAFC Polska

Post autor: Moi.Anne »

Uniwersalny napis-np. Thomas forever! We love you Thomas! Stay with us forever! i tym podobne? A czy naprawdę nie będzie znany repertuar na Zieloną Górę?
...I miss you...
Awatar użytkownika
karuus

Post autor: karuus »

Pomysły są naprawdę ok. Co do napisó to uważam, że to dobry pomysł. Efekt może być naprawdę ciekawy...
Świecące pałeczki rozczarowały większość, więc nie stawiałabym na nie. Co do telefonów to też nie jestem pzrekonana, czy efekt będzie taki jakiego byśmy się spodziewali. Pomyślę jeszcze nad tym i miejmy nadzieję, że wymyslimy coś.
no i oczywiście bez problemu się dołoże ;)
You can win if you want.!
usunięte konto #1786
Użytkownik nieaktywny

Post autor: usunięte konto #1786 »

No i nie można zapomnieć także o machaniu palcem wskazującym podczas "Brother Louie" :P

Z racji tego, że mnie na koncercie nie będzie, ktoś musi przejąć po mnie ten obowiązek (najlepiej jakiś wysoki chłopak, tak żeby jego palec wystawał ponad tłum :lol:). Ja i Maro - nas niestety nie będzie, więc może Pan Patryk pomacha, albo ktoś inny... trzeba o tym pomyśleć, bo to również taka tradycja :D
Awatar użytkownika
skorpionek1975
Członek TAFC Polska

Post autor: skorpionek1975 »

A co Wy na to????????????
http://www.xsonic.pl/bezpieczna-swieczk ... -6849.html
9 zł nie majątek a efekt lepszy niż telefony i inne błyskotki :)
lub coś takiego !
http://allegro.pl/lampka-led-swieczka-r ... 75344.html
za połowę mniej :wink:
http://allegro.pl/swieczka-na-baterie-l ... 75357.html

i trochę większa :)
http://allegro.pl/dekoracyjna-swieczka- ... 30646.html
Husku
Członek TAFC Polska

Post autor: Husku »

bardzo fajny pomysł.
Te świeczki są super :wink:
Awatar użytkownika
skorpionek1975
Członek TAFC Polska

Post autor: skorpionek1975 »

i jeszcze coś takiego dla efektu 8) nawet fajne!
http://allegro.pl/4-swiecace-lampki-led ... 75443.html
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

świeczki super! te lampki na palce tez extra, bo wygodne ;p Decydujemy się na coś? takie świeczki na baterie to chyba każdy bez trudu dostanie w sklepie 'mydło i powidło" :)
Awatar użytkownika
Fanka MT

Post autor: Fanka MT »

33ccd pisze:KORONY:
Korony i wielki napis fajny. Do dzieła!!!. Jedynie trzeba zasłonic napisy BURGER KING na koronach. Tylko może być tak że ta piosenka nie jest zaplanowana jeśli wejdą nowe zs Stronga.
No cóż, pewności nie mamy, ale myślę, że warto próbować! :) Najwyżej nie użyjemy tych koron ;) Teraz pozostaje tylko załatwić ich tyle, aby każdy takową posiadał :) Tak, więc drodzy forumowicze - ATAKUJEMY BURGER KINGA i zabieramy tyle koron, ile wlezie! :) Pamiętajcie, aby na koncert przywieźć już ze zmodyfikowanym napisem :)
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"

Dziękuję...

Thomas Anders Fan-Club Polska! ;)
Awatar użytkownika
rut

Post autor: rut »

Myślę, że te telefony nie dały by oczekiwanego efektu, :( ze względu na to że na sali było by za widno. No to kupujemy lampki na własną rękę tak? Tylko co z osobami które tutaj tu nie zaglądają za często...? Tych lampek by się trochę przydało... Nie wiem czy na sali jest światło ultrafioletowe, można było by pozakładać białe rękawiczki ! Bardzo by się odbijały w takim świetle. Podejrzewam jednak że nie ma tam takich żarówek, ale nie wiem na pewno. Fajny efekt też dają duże kolorowe flagi (nie narodowe). Z takimi flagami to nie problem ja bym je uszyła. Przecież dużo by ich nie było, potrzeba może 10-12 sztuk porozrzucane po sali. Tylko problem z kijami na które trzeba by było je pozakładać. Ale z tym pomysłem już nie zdążymy. Ale to nic nie szkodzi, będzie na następny raz. :wink:
Pozdrawiam rut
Awatar użytkownika
MODERN JEANNE

Post autor: MODERN JEANNE »

rut pisze:Myślę, że te telefony nie dały by oczekiwanego efektu, :( ze względu na to że na sali było by za widno
Nie wiem o czym piszesz bo na akcji Depeche Mode -fan właśnie takie telefony rozświetliły do białości sale koncertowa.Efekt na pewno będzie widac bo to co oświetlają flesze to sama scena gdzie śpiewa Thomas.
Bardzo mnie zaskoczyło natomiast to ze na koncercie w Kielcach przy akcji z zimnymi ogniami wszędzie nawet na scenie było ciemno co spotęgowało efekt.Czyżby oświetleniowcy domyślili się o co chodzi :?:
I LOVE DB AND TA!
Awatar użytkownika
rut

Post autor: rut »

W sumie mogą być te telefony mnie jest tak naprawdę bez różnicy :wink: Jaka decyzja zapadnie tak będzie.
Pozdrawiam rut
Awatar użytkownika
MODERN JEANNE

Post autor: MODERN JEANNE »

Fakt ze z tymi telefonami to trzeba sie liczyc z tym ze zapali je na pewno cały fan-club niekoniecznie cala sala i nie wiadomo jaki będzie efekt.Ale na pewno jest wiele osób nienależących do fan clubu ktore czytaja te strone i sie przylacza.
Pokazał to rozmach fan akcji w Kielcach gdzie cale mnóstwo osób przyłączyło sie.
Większość ludzi którzy wybierają sie na koncert Thomasa na pewno zapozna sie z ta strona przed wyjazdem niekoniecznie piszac na niej.Dzieki temu właśnie udała sie nam akcja fan w Kielcach
I LOVE DB AND TA!
Husku
Członek TAFC Polska

Post autor: Husku »

Ale również dzięki temu, że ludzie czytają maile :D
Z tego, co pamiętam przed koncertem w Kielcach ci, którzy kupili bilety w strefie fan club dostani wytyczne na maila. Może tym razem to też wypali? 8)
martam35

Post autor: martam35 »

Ehh. Raczej nie uda mi się pojechać na koncert, 5 godzin jazdy itp. Bardzo żałuję, za późno zorientowałam się o koncercie. Może w przyszłym roku będzie koncert bliżej Częstochowy. Udanej zabawy. Pa.
ODPOWIEDZ