Good Karma
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Re: Good Karma
Tak,ale to wersja z występu w TV,nigdzie nie ma wersji z "albumu".
Jakby Thomas miał zrezygnować z wydania tej płyty to już wolę,żeby były pliki udostępnione na jakiejś stronie do kupienia.
Nie zdziwi mnie jeśli Thomas wyda kilka nowych utworów na cd (100 egzemplarzy) i sprzeda je na FC Party 2010.
Jakby Thomas miał zrezygnować z wydania tej płyty to już wolę,żeby były pliki udostępnione na jakiejś stronie do kupienia.
Nie zdziwi mnie jeśli Thomas wyda kilka nowych utworów na cd (100 egzemplarzy) i sprzeda je na FC Party 2010.
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Jest wersja albumowa i na Forum jak ją poszukasz to znajdziesz! 
MODERN TALKING FOREVER!!!
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
- art_system
http://www.youtube.com/watch?v=o4Eb33nK ... re=related
!!! Thomas wygląda jak Lord Sith z Mrocznego Widma !!!Szok, fajna sesja. Nowy mroczny wizerunek:)
!!! Thomas wygląda jak Lord Sith z Mrocznego Widma !!!Szok, fajna sesja. Nowy mroczny wizerunek:)
...R O M A N T I C W A R R I O R S...TWO-ModernTalking II...
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Jak by ktoś zrobił fotomontaż,oczy i usta.mnie się kojarzy z Clooneyem.
-
jkris
troche straszny i wg mnie okropnie stary... Anders powinien wziac przyklad z Bohlena i odmlodzic swoj wizerunek...art_system pisze: Nowy mroczny wizerunek:)
-
andrzej1988
Owszem. Powinien sie wziąsć za siebie. Ma 46 lat, ale momentami wyglada na jakieś ponad 50 lat. powinien zmienić ubiór na jakiś nowoczesny a nie cały czas czarny garnitur i czarna koszula, jak na pogrzeb. Twarz powinien sobie jakoś odmłodzić. No i coś z włosami zrobić. Ma za bardzo duże.
-
dawidsikorski2
ten utwor good karma jest fatalne a jaka slaba aranzacja................disco polo
- Gasolina91
Mi osobiście z Good Karmy podoba sie refren - bardzo przyjemny
zwrotki nie są jakoś mega zachwycające.
Point Of No Return
-
riccardo1989
Mi najbardziej podobają sięte klawisze w zwrotkach. Szkoda, że są tak cicho i trzeba sięwsłuchiwać w nie ale dają świetny nastrój 
- Atlantis
dawidsikorski2 pisze:ten utwor good karma jest fatalne a jaka slaba aranzacja................disco polo
No ale przecież spora część utworów z Back For Good I Alone była podobnie poaranżowana. Utwór jak na solową twórczość Thomasa wcale nie jest bardzo zły, chociaż te pojękiwania w refrenie są nie do zniesienia, czysta amatorka.
See the stars, they're shining bright Everything's alright tonight
- phantomas
- Kontakt:
Ten utwór też wg mnie nie jest taki najgorszy. Ma spory potencjał, ale rzeczywiście te jęki w refrenie niszczą cały efekt tej piosenki.
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami
- użytkownik #1463
Te jęki w refrenie mogłyby być zastąpione jakimiś słowami wykonywane falsetem, wtedy by to moim zdaniem brzmiało o wiele lepiej. Coś jak w King Of Love 
- Didi&Thomas
Absolutnie nie zgodzę sie z tym, że utwór "Good Karma" to wspólny mianownik z Disco Polo. Nagranie jest dobre (co najmniej), ma fajny rytm, nawiązuje stylem do MT i jedyne co bym w nim zmienił to dodał chórki falsetowe w części, którą ktoś nazwał wcześniej "jęki". Szkoda, że Thomas nie zdecydował się na współpracę z SiBami, może daliby się namówić na kilka chórków. Liczę, że cały album Thomasa utrzymany będzie w tym stylu. I oby nie zrezygnował z "Everybody" 
"Don`t let me down, take my hand
Now and forever, be my friend..."
Now and forever, be my friend..."
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
O tak z Systemsami wyszło by to o wiele lepiej,albo jakby kobieta coś w tym momencie zaśpiewała bo te "ahahaha" czy jak to tam śpiewają,nie najlepiej brzmi,takie nie dopracowane,ale ogólnie tak jak napisałam wcześniej utwór bardzo dobry.A gdzie można posłuchać "Everybody"?
- Adi
Póki co nie znalazłem innych fragmentów jak to. Znaczy gdzieś tam kiedyś ktoś wrzucił 30 sek wersje studyjne demo w mp3. Trzeba by poszukać. A tym czasem filmik z Fan Club Party z tą piosenką. Tak gdzieś od czasu 3:17
Dobra znalazłem i krótką wersję studyjną.
http://odsiebie.com/pokaz/2265286---d235.html
Dobra znalazłem i krótką wersję studyjną.
http://odsiebie.com/pokaz/2265286---d235.html