Modern Talking w mediach

Thomas i Dieter w mediach oraz najciekawsze klipy z YouTube i pokrewnych serwisów.
Awatar użytkownika
Maro_D

Re: Modern Talking w mediach

Post autor: Maro_D »

I widzę, że możemy zapomnieć o "Atlantis is Calling" na 4-tym miejscu.

Obecnie lista wygląda tak: http://topwszechczasow.pl/notowanie/wsz ... w_iae.html
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań
Awatar użytkownika
aknel03

Post autor: aknel03 »

Dziwne… jeszcze przed chwilą, tzn. rano tam był ten utwór. Nie ma w sumie żadnej z piosenek, które były dodane jako propozycje, nie tylko Atlantis. :shock:
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Post autor: Pkmodern »

19-stego sierpnia wyraziłem swoją opinię dotyczącą wyników tego głosowania i jak widzimy nie pomyliłem się... :!:
MODERN TALKING FOREVER!!!
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Post autor: Monia82 »

Na szczęście nie udało im się nas pokonać!
I lost my HEART AND SOUL in your eyes and smile...
Obrazek
Awatar użytkownika
Maro_D

aknel03 pisze:Dziwne… jeszcze przed chwilą, tzn. rano tam był ten utwór. Nie ma w sumie żadnej z piosenek, które były dodane jako propozycje, nie tylko Atlantis. :shock:
Wiesz, bo to nie były propozycje radia. Niestety, moim zdaniem w ten oto sposób strzelili sobie w kolano. Jeżeli nie chcieli aby słuchacze dodawali własne piosenki, to mogli zablokować taką opcję. Mało tego, każda własna propozycja szła przez osobę odpowiedzialną za ranking, bowiem pojawiała się po pewnym czasie (po akceptacji administratora/moderatora). A tak - zaakceptowano, ludzie głosowali, a oni na chwilę przed zamknięciem (już nie można głosować, stąd widnieje układ w kolejności alfabetycznej) wzięli i pokasowali...

Tak proszę Państwa się nie postępuje...
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Wierzyli, że nas jeszcze są w stanie rozbić :lol: My się na to nabrać nie daliśmy.
Obrazek
nado

Post autor: nado »

A pomyśleliście sobie, że może Radio Złote Przeboje, podliczyło głosy po swojemu, jakimś cudem wykluczyło dublujące się i....przegraliśMY ? To byłaby afera. Za to w grafiku radia TOP80 afery nie będzie, dzisiaj o 20:00 THOMAS ANDERS LIVE ! :D , później lista i pewnie jak co tydzień propozycje słuchaczy ;) Bądźcie RODZINKO. Do zobaczenia na shotboxsie :D
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

A właśnie, nado z tydzień temu zarejestrowałam się u was na stronie i mieliście zaakaceptować (lub nie) moje konto, powinnam coś na maila dostać z informacją, że jestem przyjęta? Pytam, bo chciałabym dzisiaj wejść :wink:
Obrazek
nado

Post autor: nado »

Monia ? Ja nie wiem, bo tak jak ty jestem słuchaczem :lol: Ale skoro się zarejestrowałaś, to powinnaś być... tak mi się zdaje. Sprawdź to. Zaloguj się po prostu ;)
FAN90

Post autor: FAN90 »

aknel03 pisze:Dziwne… jeszcze przed chwilą, tzn. rano tam był ten utwór. Nie ma w sumie żadnej z piosenek, które były dodane jako propozycje, nie tylko Atlantis. :shock:
Na razie chyba nie ma co panikować. Podejrzewam, że jest to wada systemu...kończąc głosowanie być może ich system powrócił do stanu z przed 2 miesięcy a zarazem do takiego stanu jak ruszyło głosowanie. Utwory są ustawione alfabetycznie, tak jak chyba były na początku. Nie uwzględniono propozycji. Także spokojnie, wszystko powinno być ok, nie ma co węszyć na razie spisku. Okaże się wszystko w sobotę. Jedyną rzeczą, która mnie zastanawia to długość audycji, od 18 do 20.....a przecież jest ponad 40 utworów. Być może wybiorą najlepszą 20-stkę, lub coś w tym stylu.
Awatar użytkownika
Maro_D

@ FAN90 - nie sądzę. Piszesz, że są alfabetycznie - tak, zgadza się. Jednakże ok. 12-13 wszedłem na TOP i wtedy był układ z głosami, tzn. Modern Talking byli na 1 miejscu, Anna Jantar na 2, zaś "Atlantis is Calling", "There's Too Much Blue In Missing You", a także utwory Savaga, Bandolero czy Sandu Ciorba (ktoś to zaproponował) były...wykasowane! Wszedłem przez odnośnik do tych pozycji i w zamian pojawiał się "Error 404, nie ma takiej strony" (a wcześniej była podstrona z klipem), co świadczy po prostu o tym, że zostały skasowane.

Oczywiście sądzę, że "Cheri, Cheri Lady" wygra ten plebiscyt, jednakże niesmak pozostaje z powodu takiego rozegrania sprawy, czyli w ostatniej chwili wykasowania propozycji słuchaczy.

Co do emisji - podejrzewam, że poleci pierwsze 25 piosenek. W godzinie średnio grają 12-13 utworów.
FAN90

Post autor: FAN90 »

Hmm....nie pozostaje nic innego tylko czekać na audycję. A fakt faktem, jeśli nie będzie w zestawieniu utworów dodanych prawdopodobnie przez słuchaczy to będzie coś nie tak i mamy prawo czuć się oszukani. Dostrzegam też jedną nieścisłość......w ramówce radia złote przeboje, jest napisane, że audycja trwa od 18 do 20, a audycja następna zaczyna się od 22. Tak więc, nie wiadomo ile będzie to trwać, być może jednak usłyszymy wszystkie utwory z listy.
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

Mam zrzuty z ekrany z dzisiejszego ranka. Zobaczymy co zrobią wtedy zareagujemy.
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
aknel03

Czy ja dobrze widzę że Cheri Lady jest obecnie na 35 miejscu, Anna Jantar na 6, a pierwsze miejsce zajmuje 10 CC - DREADLOCK HOLIDAY ?? :shock:
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Pisaliśmy wyżej, że lista jest zamknięta i wrócili do alfabetycznego porządku :wink:
Obrazek
Awatar użytkownika
aknel03

Ah tak, racja... racja!;) Nie doczytałam wszystkich postów do końca, ale sama też nie zauważyłam, że lista jest teraz ułożona alfabetycznie… Hahaha.
Pozdrawiam! :D
ODPOWIEDZ