Modern Talking w mediach
- Maro_D
Re: Modern Talking w mediach
I widzę, że możemy zapomnieć o "Atlantis is Calling" na 4-tym miejscu.
Obecnie lista wygląda tak: http://topwszechczasow.pl/notowanie/wsz ... w_iae.html
Obecnie lista wygląda tak: http://topwszechczasow.pl/notowanie/wsz ... w_iae.html
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań
- aknel03
Dziwne… jeszcze przed chwilą, tzn. rano tam był ten utwór. Nie ma w sumie żadnej z piosenek, które były dodane jako propozycje, nie tylko Atlantis. 
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
19-stego sierpnia wyraziłem swoją opinię dotyczącą wyników tego głosowania i jak widzimy nie pomyliłem się... 
MODERN TALKING FOREVER!!!
- Monia82
- Członek TAFC Polska
Na szczęście nie udało im się nas pokonać!
- Maro_D
Wiesz, bo to nie były propozycje radia. Niestety, moim zdaniem w ten oto sposób strzelili sobie w kolano. Jeżeli nie chcieli aby słuchacze dodawali własne piosenki, to mogli zablokować taką opcję. Mało tego, każda własna propozycja szła przez osobę odpowiedzialną za ranking, bowiem pojawiała się po pewnym czasie (po akceptacji administratora/moderatora). A tak - zaakceptowano, ludzie głosowali, a oni na chwilę przed zamknięciem (już nie można głosować, stąd widnieje układ w kolejności alfabetycznej) wzięli i pokasowali...aknel03 pisze:Dziwne… jeszcze przed chwilą, tzn. rano tam był ten utwór. Nie ma w sumie żadnej z piosenek, które były dodane jako propozycje, nie tylko Atlantis.
Tak proszę Państwa się nie postępuje...
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań
- Monia82
- Członek TAFC Polska
Wierzyli, że nas jeszcze są w stanie rozbić
My się na to nabrać nie daliśmy.
-
nado
A pomyśleliście sobie, że może Radio Złote Przeboje, podliczyło głosy po swojemu, jakimś cudem wykluczyło dublujące się i....przegraliśMY ? To byłaby afera. Za to w grafiku radia TOP80 afery nie będzie, dzisiaj o 20:00 THOMAS ANDERS LIVE !
, później lista i pewnie jak co tydzień propozycje słuchaczy
Bądźcie RODZINKO. Do zobaczenia na shotboxsie 
- Monia82
- Członek TAFC Polska
A właśnie, nado z tydzień temu zarejestrowałam się u was na stronie i mieliście zaakaceptować (lub nie) moje konto, powinnam coś na maila dostać z informacją, że jestem przyjęta? Pytam, bo chciałabym dzisiaj wejść 
-
nado
Monia ? Ja nie wiem, bo tak jak ty jestem słuchaczem
Ale skoro się zarejestrowałaś, to powinnaś być... tak mi się zdaje. Sprawdź to. Zaloguj się po prostu 
-
FAN90
Na razie chyba nie ma co panikować. Podejrzewam, że jest to wada systemu...kończąc głosowanie być może ich system powrócił do stanu z przed 2 miesięcy a zarazem do takiego stanu jak ruszyło głosowanie. Utwory są ustawione alfabetycznie, tak jak chyba były na początku. Nie uwzględniono propozycji. Także spokojnie, wszystko powinno być ok, nie ma co węszyć na razie spisku. Okaże się wszystko w sobotę. Jedyną rzeczą, która mnie zastanawia to długość audycji, od 18 do 20.....a przecież jest ponad 40 utworów. Być może wybiorą najlepszą 20-stkę, lub coś w tym stylu.aknel03 pisze:Dziwne… jeszcze przed chwilą, tzn. rano tam był ten utwór. Nie ma w sumie żadnej z piosenek, które były dodane jako propozycje, nie tylko Atlantis.
- Maro_D
@ FAN90 - nie sądzę. Piszesz, że są alfabetycznie - tak, zgadza się. Jednakże ok. 12-13 wszedłem na TOP i wtedy był układ z głosami, tzn. Modern Talking byli na 1 miejscu, Anna Jantar na 2, zaś "Atlantis is Calling", "There's Too Much Blue In Missing You", a także utwory Savaga, Bandolero czy Sandu Ciorba (ktoś to zaproponował) były...wykasowane! Wszedłem przez odnośnik do tych pozycji i w zamian pojawiał się "Error 404, nie ma takiej strony" (a wcześniej była podstrona z klipem), co świadczy po prostu o tym, że zostały skasowane.
Oczywiście sądzę, że "Cheri, Cheri Lady" wygra ten plebiscyt, jednakże niesmak pozostaje z powodu takiego rozegrania sprawy, czyli w ostatniej chwili wykasowania propozycji słuchaczy.
Co do emisji - podejrzewam, że poleci pierwsze 25 piosenek. W godzinie średnio grają 12-13 utworów.
Oczywiście sądzę, że "Cheri, Cheri Lady" wygra ten plebiscyt, jednakże niesmak pozostaje z powodu takiego rozegrania sprawy, czyli w ostatniej chwili wykasowania propozycji słuchaczy.
Co do emisji - podejrzewam, że poleci pierwsze 25 piosenek. W godzinie średnio grają 12-13 utworów.
-
FAN90
Hmm....nie pozostaje nic innego tylko czekać na audycję. A fakt faktem, jeśli nie będzie w zestawieniu utworów dodanych prawdopodobnie przez słuchaczy to będzie coś nie tak i mamy prawo czuć się oszukani. Dostrzegam też jedną nieścisłość......w ramówce radia złote przeboje, jest napisane, że audycja trwa od 18 do 20, a audycja następna zaczyna się od 22. Tak więc, nie wiadomo ile będzie to trwać, być może jednak usłyszymy wszystkie utwory z listy.
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
Mam zrzuty z ekrany z dzisiejszego ranka. Zobaczymy co zrobią wtedy zareagujemy.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
- aknel03
Czy ja dobrze widzę że Cheri Lady jest obecnie na 35 miejscu, Anna Jantar na 6, a pierwsze miejsce zajmuje 10 CC - DREADLOCK HOLIDAY ?? 
- Monia82
- Członek TAFC Polska
Pisaliśmy wyżej, że lista jest zamknięta i wrócili do alfabetycznego porządku 
- aknel03
Ah tak, racja... racja!;) Nie doczytałam wszystkich postów do końca, ale sama też nie zauważyłam, że lista jest teraz ułożona alfabetycznie… Hahaha.
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!