Modern Talking w mediach
- Karolek78
- DorkaWawa
- Członek TAFC Polska
- Karolek78
Re: Modern Talking w mediach
A ja pragnę przypomnieć, że w każdy poniedziałek o godzinie 20.00 można posłuchać propozycji do listy Bohlen/Anders Dance Charts. Absolutnie każda zarejestrowana osoba może dodać do nich swoją piosenkę na zasadach podanych tu: viewtopic.php?f=33&t=5142. Natomiast w piątki od godziny 20.00 do 00.00 mamy całą moc audycji z muzyką Bohlena i Andersa. Oprócz notowań naszej listy (godzina 21.00), szczególnie zachęcam do odsłuchu audycji Bohlen Ganz Anders gdzie możemy usłyszeć wiele fantastycznych piosenek które często zaskakują słuchacza w porównaniu do najbardziej znanych, największych hitów. Ta audycja naprawdę pokazuje ile odcieni potrafi mieć muzyka Thomasa Andersa i Dietera Bohlena
. Gorąco polecam!
http://top80.pl/page-p84.html
http://top80.pl/page-p84.html
Karolek78
- Dr Mabuse
- Monia82
- Członek TAFC Polska
Przełączam programy w TV, akurat po drodze było Ezo TV, a tam... reklama koncertu w Nysie! 
-
FAN90
No to mamy chyba nokaut! Ok 1000 głosów przewagi!
Jutro zamknięcie głosowania, a w sobotę od 18 do 20 w Radiu Złote Przeboje odbędzie się prezentacja wyników. 
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
No to jeszcze Atlantis trzeba podciągnąć!!!
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
- Maro_D
Atlantis, a i na 20-tym jest też There's Too Much Blue In Missing You...Dietera Bohlena.33ccd pisze:No to jeszcze Atlantis trzeba podciągnąć!!!
Jego też warto podciągnąć nieco wyżej...
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań
-
FAN90
No niestety będzie ciężko, do trzeciego miejsca brakuje ok 390 głosów. A szkoda, bo by było miejsce na podium. Ale nie ma co, i tak jest sukces33ccd pisze:No to jeszcze Atlantis trzeba podciągnąć!!!
- aleksandra227
- Członek TAFC Polska
Trzeba podciągnąć już niewiele brakuje ... 
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
- Monia82
- Członek TAFC Polska
Czy tylko ja nie mogę wejść na stronę złotych przebojów?
Przeczuwam podstęp 
- aknel03
Ja również nie mogę, już kilka razy dziś próbowałam i nic.
- Monia82
- Członek TAFC Polska
No właśnie ja od rana próbuję i nic
A wczoraj czy przed wczoraj rozmawiałam ze znajomą, że coś czuję, że za szybko zrezygnowali z walki i że obawiam się, że zrobią coś 2-3 dni czy nawet dzień przed, żebyśmy nie zdążyli zareagować.
A wczoraj czy przed wczoraj rozmawiałam ze znajomą, że coś czuję, że za szybko zrezygnowali z walki i że obawiam się, że zrobią coś 2-3 dni czy nawet dzień przed, żebyśmy nie zdążyli zareagować.
- Ann
- Członek TAFC Polska
-
FAN90
Nie wiem w czym tkwił problem, że nie mogliście głosować
Ja osobiście na stronę głosowania wchodzę od razu z poziomu strony topwszechczasów.pl, więc nie trzeba przebijać się przez inne strony 
Dziś ostatni dzień głosowania...myślę, że teraz na spokojnie możemy wybierać kogo tam jeszcze chcemy podciągnąć w rankingu
A teraz trochę prywaty
Będzie mi trochę brakowało tego codziennego głosowania i sprawdzania listy
Gratuluje sobie i Wam drodzy forumowicze, wytrwałości i determinacji! Daliśmy radę!
Chciałoby się powiedzieć: Do następnego głosowania
hehe
Czekamy na jutrzejsze oficjalne ogłoszenie wyników i delektowanie się Wakacyjnym Przebojem Wszech Czasów: Modern Talking - Cheri Cheri Lady
Nie zapominając również o drugim utworze naszego duetu wszech czasów: Atlantis Is Calling, który przebojem wdarł się do listy, w ciągu ok. półtora tygodnia osiągając 4. miejsce.
Pozdrawiam wszystkich!
Dziś ostatni dzień głosowania...myślę, że teraz na spokojnie możemy wybierać kogo tam jeszcze chcemy podciągnąć w rankingu
A teraz trochę prywaty
Czekamy na jutrzejsze oficjalne ogłoszenie wyników i delektowanie się Wakacyjnym Przebojem Wszech Czasów: Modern Talking - Cheri Cheri Lady
Pozdrawiam wszystkich!
-
Meg
- Członek TAFC Polska
Jestem z nas dumna