Modern Talking w mediach

Thomas i Dieter w mediach oraz najciekawsze klipy z YouTube i pokrewnych serwisów.
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Re: Modern Talking w mediach

Post autor: atlantyda ;o) »

nado ma trochę racji.Dla mnie też jest ważne ,aby MT wygrało w plebiscycie przeboju wszech czasów,zwłaszcza,ze konkurencję ma dosyć poważną. Jedak popierając wypowiedź nado,mam na myśli Top80 i stworzoną 4 godzinną audycję specjalnie dla nas. Dla fanów Dietera Bohlena i Thomasa Andersa.Mało tam znajomych z tutejszego forum,z którymi można poczatować,pobawić się,komentować na bieżąco itd....Jest na prawdę fajnie,tam dopiero czuję się ciepło "modernowej rodzinki",że tak to nazwę.Sam nado ma tam swój kącik muzyczny związany z Bohlenem i Andersem i wbrew pozorom jak mogło by się co niektórym wydawać,jest bardzo ciekawie prowadzony.W każdym razie nie wieje nuda jak czasami już tutaj.
Co piątek od 20-24.Zapraszam.
nado

Post autor: nado »

Atlantyda, jak ja się cieszę, że na MT.pl też się czasem pojawiasz :D I jak ja się bardzo cieszę, że przypisujesz mi autorstwo audycji na Top80 :D. Powiem ci w tajemnicy, że gdybym ja to robił, wyszło by znacznie lepiej, choć tak jak ty, nie uważam, że jest źle :wink: Nie wiedziałem, że posądzasz mnie o takie umiejętności, dlatego tym bardziej mi miło. :D Ps.: czasami gadamy ze sobą na shotboxsie, a ty nawet o tym nie wiesz ;) Do zobaczenia na shocie w TOP80 :) i idąc tropem tradycji top80 <cmok> :mrgreen:
Ostatnio zmieniony wt sie 20, 2013 20:52 przez nado, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Hehe,jednak uważam,że to Ty ;). Któż inny tak dokładnie opisywał by o czym będzie kolejna audycja "Bohlen Ganz Anders" ;),od pierwszego nadania począwszy :P . Audycja na prawdę świetna,bo już zaczynało wiać monotonnością. Staram się zapraszać fanów Bohlena i Andersa na FB do Top80 w trakcie trwania audycji,ale mimo,że jest tam zalogowanych w tym czasie około 20 osób,mało kto jest zainteresowany i na prawdę szkoda. No ja ostatnio nie dotrzymałam kroku,padłam nokautem,no i nie wiem jak z tym losowaniem biletów było :P .Nadrobię info w piątek :D .Do usłyszenia.
nado

No dobra Atlantyda... jeśli chcesz wiedzieć, wszystko wiem albo od Adriana (który jest radiowcem), bądź z shota, bo tam się takie info pojawiają, bądź z witryny, bo też czasami CC zamieszcza tm newsy :) Cieszę się, że jesteś z radiem. Zdaje się, że i polaczek i fanka, Romantic Warrior, Mabuse stąd też są ... hmmm. Bilety na koncert TA w Nysie wygrali: Mabuse, Anesia, Michol2000, Romantic Warrior. W tym tygodniu ostatni konkurs i ostatnia szansa :D Fajnie, gdyby słuchacze topu, ci z MT.pl w swoim avatarze wkleili sobie banerek TOP80 - MT, ten, który masz ty i teraz ja. Muszę podsunąć Adkowi, aby ogłosił to na radio :D
Awatar użytkownika
Romantic Warrior

Post autor: Romantic Warrior »

Witam, w pełni się zgadzam - audycja w Top80 w piątki od 20:00 sama w sobie bardzo fajna, ciakawa, lista zaskakująca + są fani na chacie i modernowa atmosfera. Nado zwany Carolem, Robert, Adrian: świetna robota. Pozdrawiam :-)
nado

Romantic ? Co ty bredzisz, tacy ludzie, jak ja nie nadają się do radia, bo roznieśliby go w strzępy od wewnątrz :D Gratuluję zwycięstwa, kibicowałem tobie :D I wklej sobie banerek :D
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Post autor: Ann »

Wyprzedzamy Annę Jantar o ponad 150 głosów :D Różnie jeszcze może być,ale może się uda :wink:

Ja bym głosowała na listach radia TOP80 gdybym miała wreszcie zdjętego bana :/
MY DREAMS COME TRUE :D
Awatar użytkownika
DorkaWawa
Członek TAFC Polska

Post autor: DorkaWawa »

A jednak by była wielka radość, gdybyśmy wygrali, prawda?
Na razie prowadzimy 168 głosami i oby tak dalej :D
Don’t Give Up!
polaczek892
Członek TAFC Polska

Post autor: polaczek892 »

O rany nareszcie na 1 miejscu :o :o :o .
Widać jednak można.
Awatar użytkownika
GoOosiaGus

Post autor: GoOosiaGus »

ja licze na to ze wygramy ;D jestem Zzzzzaaaaa!! ;)
You feel the music all around the world :)
Awatar użytkownika
aleksandra227
Członek TAFC Polska

Post autor: aleksandra227 »

Głosujemy nadal i tak trzymać :) :)
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Post autor: Ann »

Mamy już 300 głosów przewagi nad A. J. :D Jest jeszcze szansa wygranej,trzeba tylko dalej codziennie głosować :wink:
MY DREAMS COME TRUE :D
FAN90

Post autor: FAN90 »

I przewaga rośnie, teraz to już 320 głosów różnicy! :) Jeszcze 10 dni głosowania, wytrzymajmy i utrzymajmy tą przewagę :)
Awatar użytkownika
GoOosiaGus

Post autor: GoOosiaGus »

no pewnie ze wygramy nie ma bata ja codziennie glosuje i mam nadzieje ze wy tez ;) sadze ze napewno..
You feel the music all around the world :)
Awatar użytkownika
Maro_D

Post autor: Maro_D »

Tymczasem na liście pojawił się trzeci utwór z repertuaru Modern Talking. Jest nim There's Too Much Blue In Missing You, a jako wykonawcę podpisano...Dietera Bohlena :o Hmm...wiem, że Bohlen to śpiewa (w połowie, bo refren wykonuje Birger Corleis), ale żeby od razu jako solistę zapodawać? To tak, jakby utwór I'm In Love With My Car z repertuaru grupy Queen podpisać jako Roger Taylor, bowiem piosenkę zaśpiewał ichni perkusista.

Cóż...:)
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań
Awatar użytkownika
aknel03

Post autor: aknel03 »

Hmm a ja dziś rano zagłosowałam na utwór „Atlantis Is Calling”, potem mamie po południu przypomniało się o głosowaniu i oddała głos na „Cheri, cheri lady”. Więc może można glosować na 2 lub 3 piosenki na raz??? (nie pamiętam czy przy „There's Too Much Blue In Missing You” głos został zaliczony, czy pisało że wykorzystałam limit głosów na dzień..) :P
ODPOWIEDZ