Afterparty po koncercie Thomasa w Katowicach
- nebula4
Re: Afterparty po koncercie Thomasa w Katowicach
Ja też chcę wpłacić pieniązki!
- maksia21
- Członek TAFC Polska
Witam.Czekam niecierpliwie na numer konta.
- Mona Lisa
Witajcie pisałam ale coś mi nie wskoczyło.
Rezerwacja jest zrobiona na 50 osob czyli cały dól.
Mam nadzieje ze Patryk zajmnie sie resztą,bo mi wypadło coś osobistego i nie dam rady załatwiać dalej.
Serdecznie pozdrawiam Aga.
Mam nadzieje ze Patryk zajmnie sie resztą,bo mi wypadło coś osobistego i nie dam rady załatwiać dalej.
- sebciu1974
- Kontakt:
Brzmi nieźle. Ale co nie trzeba było zadatkować?Mona Lisa pisze:Witajcie pisałam ale coś mi nie wskoczyło.
Czym Patryk ma się zająć, zbieraniem kasy?
Patryk ......... co Ty na to.
Tą sprawę trzeba załatwić do końca i na 100% bo drugiego takiego spotkania może już nie być.
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
A nie możecie coś sami zrobić? A nie wszystko Patryk...sebciu1974 pisze:Brzmi nieźle. Ale co nie trzeba było zadatkować?Mona Lisa pisze:Witajcie pisałam ale coś mi nie wskoczyło.
Czym Patryk ma się zająć, zbieraniem kasy?
Patryk ......... co Ty na to.
Tą sprawę trzeba załatwić do końca i na 100% bo drugiego takiego spotkania może już nie być.
My i tak mamy sporo prazy związanej z koncertem w Spodku, dlatego może trochę własnej inicjatywy...
MODERN TALKING FOREVER!!!
- sebciu1974
- Kontakt:
No pewnie że możemy tylko to nie ja napisałem że Patryk ma coś załatwić. Myślałem że to już jest z nim uzgodnione.
Mona Lisa pytanie do Ciebie.
Zrobiłaś rezerwację ale co z opłatami za rezerwację? Musimy to wiedzieć bo dalej nie ruszymy ze sprawą.
Mona Lisa pytanie do Ciebie.
Zrobiłaś rezerwację ale co z opłatami za rezerwację? Musimy to wiedzieć bo dalej nie ruszymy ze sprawą.
- MiReK
- Członek TAFC Polska
Napisz proszę czy wpłacałaś zadatek,czy trzeba wpłacić i ile.Podaj też z kim się kontaktowałaś.Mona Lisa pisze:Rezerwacja jest zrobiona na 50 osob czyli cały dól.
Jeśli nie wpłacałaś kasy,to podam swój nr.konta i trzeba to jak najszybciej załatwić.
Czekam na Twoje info bo czas leci.
Z listy wyliczyłem że chetnych jest 54 osoby.Zobaczymy ile będzie faktycznie po ewentualnej wpłacie.Mona Lisa pisze:Rezerwacja jest zrobiona na 50 osob
Ostatnio zmieniony śr lut 01, 2012 23:09 przez MiReK, łącznie zmieniany 1 raz.
- sebciu1974
- Kontakt:
Jedyna - tylko w tobie siła i ratunek. Dzięki.jedyna pisze:Napisz proszę czy wpłacałaś zadatek,czy trzeba wpłacić i ile.Podaj też z kim się kontaktowałaś.Mona Lisa pisze:Rezerwacja jest zrobiona na 50 osob czyli cały dól.
Jeśli nie wpłacałaś kasy,to podam swój nr.konta i trzeba to jak najszybciej załatwić.
Czekam na Twoje info bo czas leci.
- Fanka MT
Widzę, że na razie spotkanie jest w proszku, ale i tak Wam zazdroszczę, bo wierzę, że jakoś się zgracie - w końcu w grupie siła!
Mam nadzieję, że odbędzie się jeszcze nie jedno takie After Party, w którym będę mogła wziąć udział
Pozdrawiam 
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
- Evaalex
Ja jestem tego zdania , ze jak to spotkanie sie uda maja takie spotkania po kazdym koncercie sie odbywac. I moze nie tylko fanow z forum na nie zapraszac. Moze mozna by bylo na mojej grupie fani polscy na facebooku tez o spotkaniu takim dac znac. Napewno by sie pare osob zglosilo.Dobrze by bylo zeby nie zawsze Ci sami fani w takich spotkaniach udzial brali. W tan sposob poznalo bysie wielu fanow. I moze kiedys w pierwszym zedzie stali by tylko fani ,ktozy sie znaja. To by bylo wielka zecza.Fanka MT pisze:Widzę, że na razie spotkanie jest w proszku, ale i tak Wam zazdroszczę, bo wierzę, że jakoś się zgracie - w końcu w grupie siła!Mam nadzieję, że odbędzie się jeszcze nie jedno takie After Party, w którym będę mogła wziąć udział
Pozdrawiam
Po koncertach w odbywajacych sie w lecie mozna nawet gdzies w poblizu jakas lake znalesc i na niej sobie usiasc i rozmowy prowadzic. Po koncercie w Szczecinie mogli byscie sie przy cieplej pogodzie poprostu na plazy umowic i reflekcje koncertu robic.
- sebciu1974
- Kontakt:
Spokojnie nie rozpedzajmy sie i skoncentrujmy sie na tym spotkaniu narazie, bo inaczej nic z tego nie wyjdzie. Staramy sie ustalic co jest zalatwione a co nie.Evaalex pisze:Ja jestem tego zdania , ze jak to spotkanie sie uda maja takie spotkania po kazdym koncercie sie odbywac. I moze nie tylko fanow z forum na nie zapraszac. Moze mozna by bylo na mojej grupie fani polscy na facebooku tez o spotkaniu takim dac znac. Napewno by sie pare osob zglosilo.Dobrze by bylo zeby nie zawsze Ci sami fani w takich spotkaniach udzial brali. W tan sposob poznalo bysie wielu fanow. I moze kiedys w pierwszym zedzie stali by tylko fani ,ktozy sie znaja. To by bylo wielka zecza.Fanka MT pisze:Widzę, że na razie spotkanie jest w proszku, ale i tak Wam zazdroszczę, bo wierzę, że jakoś się zgracie - w końcu w grupie siła!Mam nadzieję, że odbędzie się jeszcze nie jedno takie After Party, w którym będę mogła wziąć udział
Pozdrawiam
Po koncertach w odbywajacych sie w lecie mozna nawet gdzies w poblizu jakas lake znalesc i na niej sobie usiasc i rozmowy prowadzic. Po koncercie w Szczecinie mogli byscie sie przy cieplej pogodzie poprostu na plazy umowic i reflekcje koncertu robic.
- MiReK
- Członek TAFC Polska
A więc tak,dzwoniłem dzisiaj do Clubu80 (w Siemianowicach jakby ktoś dalej nie wiedział),mamy rezerwacje na 56 osób,na 3 poziomie
http://www.club80.com.pl/siemianowice/oclubie.html
(to jest na dole,wystrój na styl egipski),jeśli weźmiemy jeszcze dodatkowo 8 miejsc,to cały poziom będzie dla nas.Pytanie czy nazbiera się nas 64 osoby?
Koszt rezerwacji na 64 osoby będzie wynosił 500 zł,na 56 osób 450,czyli wychodzi po ok.8 zł.
Nawet jeśli nie nazbiera się te 56 osób,to za tą rezerwację musimy już i tak zapłacić,bo jest dla nas "trzymana".
Tak więc podam Wam mój nr.konta i proszę każdego o wpłatę 8 zł od osoby,w tytule przelewu proszę podać swój nick i ilość osób.Jeśli ilość osób będzie mniejsza niż zadeklarowana na liście która jest w tym temacie,dopłata będzie odpowiednia do ilości osób któe faktycznie się pojawią.Dlatego dobrze byłoby gdybyśmy się zebrali w te 56 osób,a jeszcze lepiej jak będzie nas 64.
Na wpłaty czekam do środy.
Mirosław Klita, mBank 31 1140 2004 0000 3202 7236 1254
http://www.club80.com.pl/siemianowice/oclubie.html
(to jest na dole,wystrój na styl egipski),jeśli weźmiemy jeszcze dodatkowo 8 miejsc,to cały poziom będzie dla nas.Pytanie czy nazbiera się nas 64 osoby?
Koszt rezerwacji na 64 osoby będzie wynosił 500 zł,na 56 osób 450,czyli wychodzi po ok.8 zł.
Nawet jeśli nie nazbiera się te 56 osób,to za tą rezerwację musimy już i tak zapłacić,bo jest dla nas "trzymana".
Tak więc podam Wam mój nr.konta i proszę każdego o wpłatę 8 zł od osoby,w tytule przelewu proszę podać swój nick i ilość osób.Jeśli ilość osób będzie mniejsza niż zadeklarowana na liście która jest w tym temacie,dopłata będzie odpowiednia do ilości osób któe faktycznie się pojawią.Dlatego dobrze byłoby gdybyśmy się zebrali w te 56 osób,a jeszcze lepiej jak będzie nas 64.
Na wpłaty czekam do środy.
Mirosław Klita, mBank 31 1140 2004 0000 3202 7236 1254
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
Mirek jeszcze jedno. Wstęp do C80 kosztować będzie 25zł od osoby.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
- Bolero
- Członek TAFC Polska
Ale z tym wszystkim jest zamięszanie 
Za tydzień koncert a tu czeski film.
Ja wiem tylko tyle że mam bilety na sektor fan
i jedziemy z Krakowa w 4 osoby.
Dalej to nic już nie wiem.
Za tydzień koncert a tu czeski film.
Ja wiem tylko tyle że mam bilety na sektor fan
i jedziemy z Krakowa w 4 osoby.
Dalej to nic już nie wiem.
- MiReK
- Członek TAFC Polska
Jakie zamieszanie? W czym problem? Jasno jest wszystko napisane:rezerwacja wychodzi po 8 zł(pod warunkiem że nazbiera się zadklarowana wcześniej ilość osób),wejście do klubu ,tak jak wspomniał Patryk,25 zł,płacone oczywiście przed samym wejściem.
Jeszcze coś jaśniej trzeba napisać?
- Bolero
- Członek TAFC Polska
Wejdz czasem na top80.pl i wtedy się dowiesz.Bilety miały byc po 20 zł.Jedni za rezerwację mają zapłacic a inni czeski film.Pytałem już dawno czy trzeba coś rezerwowac i nic.Teraz wychodzi że tak>mniejsza z tym.Dam sobie rade.jedyna pisze:Jakie zamieszanie? W czym problem? Jasno jest wszystko napisane:rezerwacja wychodzi po 8 zł(pod warunkiem że nazbiera się zadklarowana wcześniej ilość osób),wejście do klubu ,tak jak wspomniał Patryk,25 zł,płacone oczywiście przed samym wejściem.
Pozdrawiam!