Koncerty - kwestie organizacyjne

Tutaj umieszczamy wszystkie newsy dotyczące Thomasa i jego muzyki.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Re: Koncerty - kwestie organizacyjne

Post autor: JoannaIzabella »

betiq_ pisze:Jednak fajnie by było gdyby wyciągnął jakąś walentynkę i zaprosił jej autora na scenę.
OOOO!!!!! No, to byłoby suuuuuper..... Tylko nie jestem pewna, czy widmo "Marii" nadal nie straszy.... :(
agnieszka12345 pisze:Ale bukiet róż w kształcie serca nie może zabraknąć....
:) :) :)
Awatar użytkownika
Fanka MT

Post autor: Fanka MT »

33ccd pisze:Tu mi nie chodziło o ty by Tomek to czytał!!!!. Ma być to koncert Walentynkowy, to może dostać Walentynki. Były Andrzejki dostali czapki - wzieli je do domu? Czy Tomek zbiera kwiaty ze sceny by je zabrać?
Tak naprawdę to mnie to nie interesuje. Ja jako facet nie będę mu dawal Walentynek. Dziewczyny chcecie to się wykażcie.
Dokładnie :!: Tutaj chodzi o ten walentynkowy akcent, a nie o to, co się z tym dalej stanie :!: Wydaje mi się, że żeńska część naszego fan-clubu może coś przygotować i zostanie to odebrane w jak najbardziej pozytywnym świetle :!:
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"

Dziękuję...

Thomas Anders Fan-Club Polska! ;)
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

Fanka MT pisze:Świetny pomysł z tymi szalikami! Thomasowi to na pewno nie ujdzie uwadze :lol: :lol:
Obrazek - coś takiego, tyle, że zamiast rożków - serduszka :)

Wyglądałoby to bardzo efektownie, zwłaszcza, że pewnie będzie ciemno, a wszędzie tylko mnóstwo czerwonych serduszek :D
Szal bialy ubiore z wielka hecia ,ale serduszka na glowie to dlamnie dziecinada.Musze powiedziec ze jerzdze na koncerety od swojego 16 roku zycia i nigdy takiech codow nie wyrabialam.
Awatar użytkownika
betiq_
Członek TAFC Polska

Post autor: betiq_ »

Przyznam szczerze,że te serduszka to dla mnie też dziecinada, jestem za szalikami i walentynkę też mogę zrobić.
Awatar użytkownika
agnieszka12345
Kontakt:

Post autor: agnieszka12345 »

Ja jestem za szalikami i pięknym bukietem róż w kształcie serca :wink:
Awatar użytkownika
nebula4

Post autor: nebula4 »

Szaliczki i bukiet-super! rozki na glowie nie za bardzo mi sie podobaja :)
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Ehhhhhh, niedługo Andrzejki.... Mówi to Wam coś??? ;)))

A jeśli chodzi o Katowice, to jakoś ucichło w kwestii organizacji... Wiemy, na czym stoimy? Aha, szaliki zacznę wysyłać na początku grudnia, bo jeszcze wciąż spływają pojedyncze zamówienia.
Awatar użytkownika
betiq_
Członek TAFC Polska

Post autor: betiq_ »

Oczywiście,Zielona ona..... Góra!!!Pozdrawiam wszystkie osoby które nocowały w hotelu!!!
Awatar użytkownika
Fanka MT

Post autor: Fanka MT »

JoannaIzabella pisze:Ehhhhhh, niedługo Andrzejki.... Mówi to Wam coś??? ;)))

A jeśli chodzi o Katowice, to jakoś ucichło w kwestii organizacji... Wiemy, na czym stoimy? Aha, szaliki zacznę wysyłać na początku grudnia, bo jeszcze wciąż spływają pojedyncze zamówienia.
No to ile się zebrało szalikowców?? :) Rzeczywiście, koncert za 69 dni, a temat ucichł... Może komuś przyszło coś ciekawego do głowy? :)
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"

Dziękuję...

Thomas Anders Fan-Club Polska! ;)
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Moi znajomi wiedzą,że na sektor Fan maja zabrać ze sobą białe szaliki lub apaszki.Biada im jak któryś się pojawi bez ;).
Awatar użytkownika
agnieszka12345
Kontakt:

Post autor: agnieszka12345 »

Oj tak zdecydowanie fani mają zabrać ze sobą białe szaliki lub apaszki :wink:
Najgorzej jak ktoś ich nie założy :) :) :) :)
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Wysyłkę szalików zaczynam od środy :) Natomiast Daria ma rację:
Fanka MT pisze:koncert za 69 dni, a temat ucichł... Może komuś przyszło coś ciekawego do głowy? :)
Awatar użytkownika
nebula4

Dostalam dzis bilecik :D, szaliczek mam przygotowany :D ...coz mam jeszcze uczynic??? :wink:
Awatar użytkownika
ludka5
Członek TAFC Polska

Post autor: ludka5 »

atlantyda ;o) pisze:a myślałam tez o białych lub o pomarańczowych/łososiowych-oczywiście z nadrukiem fanclubowym-może Thomas jak dostanie w prezencie taki szalik to w nim wystąpi?!
Z tymi szalikami to dobry pomysł jestem -ZA.A jeszcze lepiej by było gdyby miały inicjały TA.
Jeśli nigdy nie zobaczę słońca
Jeśli nigdy nie podasz mi pomocnej dłoni
Jeśli nigdy nie zobaczę jak śmieją się dzieci
Mój świat jest skończony, jeśli nie spróbujemy
Awatar użytkownika
ludka5
Członek TAFC Polska

Post autor: ludka5 »

JoannaIzabella pisze:
Agata pisze:Jeśli mowa o książce kucharskiej, to rzeczywiście tylko ta stworzona przez fanów mogłaby naprawdę zaskoczyć.
Hehe, no właśnie :)

Słuchajcie, wiem, że co kawałek wspominam o tych szalikach, ale obiecywałam podsumowania, więc czasem muszę pomarudzić. Jedno małe info. Zamówionych jest 55 szalików, za 17 jeszcze nie wpłynęły pieniążki. Wobec czego (no i ostatnia szansa dla "maruderów" ;p ) czekam na wpłaty od tych osób, które zamówiły a jeszcze nie wpłaciły oraz na ewentualne nowe zamówienia do końca listopada. W pierwszym tygodniu grudnia zacznę wysyłać do tych z Was, którzy chcieli z wysyłką. Pozostali odbiorą w Katowicach.

A tak poza tym w kwestiach organizacyjnych - to jak w końcu będzie wyglądała FanAction? Co robimy poza szalikami...? Tuby strzelające serduszkami też będą. Róże jak zawsze :) i te zimne ognie (o ile naprawdę pozwolą w pomieszczeniu zamkniętym..)
A co do bukietu dla Thomasa... Może podpytać w katowickich czy innych kwiaciarniach, czy nie mają takiego drucianego stelażu do bukietu w kształcie serca? Wtedy moglibyśmy ułożyć róże właśnie w takim kształcie. Byłoby walentynkowo ;) To taki drut, do niego przymocowuje się kwiaty stanowiące zewnętrzną ramkę, pozostałe do środka i jest bukiet w wybranym kształcie.
Witam Ja odnosnie tych szalików czy mozna jeszcze zamówic,jestem tu od niedawna a dokłanie kilka dni.I :D mam pytanie jaki kolor jest szalika i jaka cena? :D
Jeśli nigdy nie zobaczę słońca
Jeśli nigdy nie podasz mi pomocnej dłoni
Jeśli nigdy nie zobaczę jak śmieją się dzieci
Mój świat jest skończony, jeśli nie spróbujemy
Awatar użytkownika
nebula4

Wedlug mnie z tymi inicjalami na szalikach to takie troszke kombinowanie jest....przeciez Thomas zauwazy szaliki na pewno a z bliska im sie przypatrywal nie bedzie zeby dopatrzec sie tam-swoich inicjalow! Przeciez wiadomo bo taki jest cel,ze ubieramy te szaliczki dla niego zeby podkreslic nasza integracje z nim :D i to wydaje mi sie ma klase i jest poprostu bardzo mile...Poza tym kto bedzie oddawal szalik do specjalnego wyszywania, bo to latwo zepsuc,pozaciagac szalik a wtedy w ogole moze stracic fason :( Nie tracmy energii na "przedobrzanie"-takie jest moje odczucie :)
ODPOWIEDZ