Fan Club Party 2011 Thomas Anders-Weekend
- michal.czeslaw
Re: Fan Club Party 2011 Thomas Anders-Weekend
Jeszcze trzy dni i będę w Koblencji!Trochę się pochorowałam,ale nawet na leżąco dotrę na miejsce.Pozdrawiam milutko fanów,którzy nie mogą pojechać,a resztę spotkam na miejscu.Do miłego zobaczenia!
-
usunięte konto #1786
- Użytkownik nieaktywny
Jak to dobrze że to już w ten weekend ta Koblencja
Co niektórzy pojadą, popłaczą się ze wzruszenia, wrócą i jakiś czas będzie spokój 
Gdyby mi stary dał Peugeota na weekend, to w sumie mógłbym jechać, ale chyba tylko po to by popatrzeć jak co niektóre fanki biorą owe Fan Party na zbyt poważnie i tak to wszystko przeżywają. Z jednej strony to piękne, a z drugiej trochę niebezpieczne
(z całym szacunkiem)
Ale szkoda mi paliwa i czasu, zdecydowanie wolę włączyć w piątek Radio Złote Przeboje i posłuchać starego DOBREGO MT (kto wie, może tym razem zagrają coś innego czego nigdy nie grali
)
Gdyby mi stary dał Peugeota na weekend, to w sumie mógłbym jechać, ale chyba tylko po to by popatrzeć jak co niektóre fanki biorą owe Fan Party na zbyt poważnie i tak to wszystko przeżywają. Z jednej strony to piękne, a z drugiej trochę niebezpieczne
Ale szkoda mi paliwa i czasu, zdecydowanie wolę włączyć w piątek Radio Złote Przeboje i posłuchać starego DOBREGO MT (kto wie, może tym razem zagrają coś innego czego nigdy nie grali
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Myślę, że w tej sytuacji lepiej, że stary nie da Ci tego Peugeota - bo po co się denerwować? Lepiej usiąść, posłuchać radia i się zrelaksować. Kto wie, może przy okazji pojawi się nawet wena na jakieś ciekawsze posty? 
Ja nie wybieram się na imprezę (inne obowiązki, poza tym koszty) i najbardziej żałuję, że ominie mnie występ na Nurburgringu. FC party w końcu i tak kiedyś odwiedzę, a koncert na torze może się już nie powtórzyć.
Ja nie wybieram się na imprezę (inne obowiązki, poza tym koszty) i najbardziej żałuję, że ominie mnie występ na Nurburgringu. FC party w końcu i tak kiedyś odwiedzę, a koncert na torze może się już nie powtórzyć.
Jak piszesz tak cię widzą.
-
usunięte konto #1786
- Użytkownik nieaktywny
No może jeszcze nie da, ale za rok to kto wie...ArCrack pisze:Myślę, że w tej sytuacji lepiej, że stary nie da Ci tego Peugeota - bo po co się denerwować? Lepiej usiąść, posłuchać radia i się zrelaksować. Kto wie, może przy okazji pojawi się nawet wena na jakieś ciekawsze posty?
Radia oczywiście posłucham, a wena na pisanie ciekawszych postów hm.... myślę że nie tylko mi taka wena by się przydała. Jak ja napiszę, to przynajmniej jest ciekawie, oryginalnie a są tacy co tylko cytują i jednym wyrazem piszą że "podzielają zdanie powyżej" albo coś w tym rodzaju...
No cóż adminie, szkoda że Ciebie tam nie będzie...
W ogóle znam parę fajnych osób co też tam jadą i życzę im również udanej zabawy w Koblenz
-
Husku
- Członek TAFC Polska
Uff.
Jeszcze tylko ostatnie przygotowania i wychodzę z domu. O 13.40 mam samolot.
Mam nadzieję, że odnajdę naszą ekipę w tłumie na FCP. Chyba nie będzie problemu, bo niektórzy będą krzyczeć jak najgłośniej "Thomas, Thomas" ( a będzie to Bydgoszcz
).
W każdym razie do zobaczenia! Nie mogę się doczekać soboty!
Jeszcze tylko ostatnie przygotowania i wychodzę z domu. O 13.40 mam samolot.
Mam nadzieję, że odnajdę naszą ekipę w tłumie na FCP. Chyba nie będzie problemu, bo niektórzy będą krzyczeć jak najgłośniej "Thomas, Thomas" ( a będzie to Bydgoszcz
W każdym razie do zobaczenia! Nie mogę się doczekać soboty!
- betiq_
- Członek TAFC Polska
Krzysiubydzia jak już wcześniej pisałam z nazwy to nie wiadomo czy Ty to on czy ona,mam pytanie po co Ty w ogóle wchodzisz na forum i psujesz ludziom nerwy wypisując te swoje bzdury?Nie chcesz to nie jedź,nie chcesz to nie słuchaj i zastanów się nad sobą czego Ty w ogóle chcesz?Co przynajmniej jest ciekawie?z czym niby?
Ostatnio zmieniony śr lut 02, 2011 11:41 przez Atlantis, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Rzeczywiście, Krzysztof to w Polsce kobiece imię.
Powód: Rzeczywiście, Krzysztof to w Polsce kobiece imię.
-
usunięte konto #1786
- Użytkownik nieaktywny
Betiq, bardzo mi przykro, ale z władzami mundurowymi rozmawiam TYLKO na komisariacie (ewentualnie podczas kontroli drogowej, tudzież w innych wyjątkowo zaistniałych sytuacjach), dlatego jeśli możesz to bardzo proszę - DARUJ sobie pisanie w stronę mojej osobybetiq_ pisze:Krzysiubydzia jak już wcześniej pisałam z nazwy to nie wiadomo czy Ty to on czy ona,mam pytanie po co Ty w ogóle wchodzisz na forum i psujesz ludziom nerwy wypisując te swoje bzdury?Nie chcesz to nie jedź,nie chcesz to nie słuchaj i zastanów się nad sobą czego Ty w ogóle chcesz?Co przynajmniej jest ciekawie?z czym niby?
A zdjęcia z TAFCP chętnie obejrzę Ciach!
Ostatnio zmieniony śr lut 02, 2011 11:32 przez Atlantis, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Nic nas nie obchodzi czyich zdjęć nie będziesz oglądał.
Powód: Nic nas nie obchodzi czyich zdjęć nie będziesz oglądał.
- Atlantis
Darujcie sobie proszę to przedszkole. Mówię o tym już któryś raz, ale widzę, że do co niektórych to kompletnie nie dociera. Następnym razem posypią się bany.
Koniec ogłoszenia.
Koniec ogłoszenia.
See the stars, they're shining bright Everything's alright tonight
- Evaalex
Tu link pod ktorym napewno dowiecie sie jaka pogoda bedzie w Koblenz-Wszystko jest tak narysowanwe ze tylko trzeb przeczytac liczbe stopni. Kratka z Pogode Wetter znajduje sie po prawej stronie ekranu
http://www.antenne-koblenz.de/
dzis- heute
jutro morgen
pojutrze übermorgen
http://www.antenne-koblenz.de/
dzis- heute
jutro morgen
pojutrze übermorgen
- Ann
- Członek TAFC Polska
Ja niestety nie jadę na Fan Party,ani na koncert,który ma się odbyć dzień później ale tym co jadą życzę udanej zabawy 
MY DREAMS COME TRUE 
- Evaalex
http://wetter.msn.com/hourly.aspx?wealo ... ast:hourly
-tu tez mozna pogode zobaczyc
sonnig söloneczna
teilweise bewolkt zachmurzenuze z przejacnieniami
bewelkt zachmozenie male
Wolkig zachmozenie doze
regnerisz daszczowo
Zycze wszystkim szerokiej dorgi i dobrej pogody po drodze
Ja sama jutro on 12.15 sie w droge udaje. Tak ze o 14.14 godz w Koblenz bende
-tu tez mozna pogode zobaczyc
sonnig söloneczna
teilweise bewolkt zachmurzenuze z przejacnieniami
bewelkt zachmozenie male
Wolkig zachmozenie doze
regnerisz daszczowo
Zycze wszystkim szerokiej dorgi i dobrej pogody po drodze
Ja sama jutro on 12.15 sie w droge udaje. Tak ze o 14.14 godz w Koblenz bende
Ostatnio zmieniony czw lut 03, 2011 15:00 przez ArCrack, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Połączyłem napisane w przeciągu 20 minut posty w jeden - następnym razem będzie ostrzeżenie!
Powód: Połączyłem napisane w przeciągu 20 minut posty w jeden - następnym razem będzie ostrzeżenie!
- karuus
Właśnie skończyłam się pakować! Jutro o 4 pobudka, o 5 zaczynam podróż..
Życzę wszystkim pomyślności, udanej podróży
do zobaczenie
Życzę wszystkim pomyślności, udanej podróży
do zobaczenie
You can win if you want.!
- betiq_
- Członek TAFC Polska
Witam ,życzę wszystkim udającym się na FCP szczęśliwej podróży,fantastycznej zabawy,niezapomnianych wrażeń i oczywiście proszę o relację.Pozdrawiam cieplutko.
- Agata
Również życzę wszystkim wybierającym się na party szerokiej drogi! Do zobaczenia na miejscu.
- Fanka MT
No cóż, wraz z ekipą z Bydgoszczy ruszamy w stronę Koblenz około 17
Oj, będzie się działo! Pozdrowionka i do zobaczenia ! 
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
-
thomas1100
- Członek TAFC Polska
Ja także życzęwszystki bardzo miłego spędzenia czasu podczas tego weekendu. Pozdrawiam wszystkich fanów.