Thomas Anders w Kielcach
-
ttdziewiec
- Członek TAFC Polska
Re: Thomas Anders w Kielcach
Dziękuję Wam za pomoc w znalezieniu noclegów.
Do zobaczenia na koncercie:)
Renata (ttdziewiec)
Do zobaczenia na koncercie:)
Renata (ttdziewiec)
- edmund1974
- Członek TAFC Polska
Dziękuję Ci kolego Malediwy za info. Na PW wysłałem Ci wiadomość w ww. sprawie. Pozdrawiam!
You Can Win, If You Want.
- malgorzata
- Członek TAFC Polska
ZWRACAM SIĘ O POMOC !!!! -jeśli to jeszcze jest możliwe.Otóż w ostatniej chwili dowiedziałam się,że nie będę miała czym dojechać do Kielc (samochód się zepsuł).Mam 4 bilety w miejscach FAN CLUBU na jutro - jeśli ktoś mi może pomóc to proszę o kontakt na meila - sara13@vp.pl -z góry BARDZO DZIĘKUJĘ!!!! Mieszkam na trasie Bochnia-Brzesko-Tarnów 
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
MODERN TALKING FOREVER!!!
- Malediwy
A czy ktoś może wie w którym hotelu będzie mieszkał Thomas?
Spokojem można kamień ugotować...
- Paradise
- Kontakt:
witajcie ja tez się wybieram z mężem i siorką,ale martwi mnie fakt,że jak wejde to nie będę mogła wyjść z sektora za przeproszeniem siku? Jest nas troje więc ma kto pilnowac miejsca a jak sobie wyobrażacie czekanie od np.17 do konca czyli wg.planu koło 23 bez w-c? to chyba jakieś chore by było....
i jeszcze jesli ktoś wie,podpowiedzcie czy jest tam blisko parking,gdzie trzeba go szukac ,co najlepiej wklepac w gps?pozdrawiam wszystkich
i jeszcze jesli ktoś wie,podpowiedzcie czy jest tam blisko parking,gdzie trzeba go szukac ,co najlepiej wklepac w gps?pozdrawiam wszystkich
"You can win if You want..."
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Najbardziej trafiony komentarz w tym artykule :Powrót zespołu w latach 90tych sprawił,że w duszach dojrzałych już pań powróciły sentymentalne wspomnienia,a młodsze pokolenie odkryło na nowo przeboje Modern Talking.
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Mam dokładnie ten sam problemParadise pisze:witajcie ja tez się wybieram z mężem i siorką,ale martwi mnie fakt,że jak wejde to nie będę mogła wyjść z sektora za przeproszeniem siku? Jest nas troje więc ma kto pilnowac miejsca a jak sobie wyobrażacie czekanie od np.17 do konca czyli wg.planu koło 23 bez w-c? to chyba jakieś chore by było....
- Paradise
- Kontakt:
i jeszcze zapytanko,mam ich tyle ,bo niestety nie mogę być tam o 17,nad czym ubolewam niezmiernie,ale czy miejsc w sektorze Fan jest lyle ile wydanych na ten sektor biletów? czy ktos pilnuje do jakiego sektoru sie siada,chodzi mi ,czy jesli dotre później to i tak znajde miejsce w tym sektorze?
ufff,dobrze,że nie tylko ja mam potrzeby hihi,jak coś nie będę osamotniona w szukaniu wuceta,haha,
ufff,dobrze,że nie tylko ja mam potrzeby hihi,jak coś nie będę osamotniona w szukaniu wuceta,haha,
Ostatnio zmieniony sob wrz 11, 2010 23:33 przez Adi, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Do dodania informacji używamy opcji EDYTUJ ;) Rzadkim gościom wybaczamy ale warto na przyszłość stosować się do regulaminu ;)
Powód: Do dodania informacji używamy opcji EDYTUJ ;) Rzadkim gościom wybaczamy ale warto na przyszłość stosować się do regulaminu ;)
"You can win if You want..."
- MiReK
- Członek TAFC Polska
Kielce,aleja Legionów 35Paradise pisze:co najlepiej wklepac w gps?
-
MJackson
Wątpię czy uda mi się teraz napisać coś sensownego ale spróbuję puki jeszcze wszystko pamiętam 
Siedziałam po lewej stronie sceny w 4 rzędzie z prawego końca. Czyli krótko mówiąc miałam dobre miejsca
Przede mną stała jedna z Pań z dowodem z trudnym do wymówienia przez Thomasa nazwiskiem. Oczywiście wszystkie akcje wypaliły
Gdy tylko Thomas pozwolił podejść pod scenę pobiegłam szybko i udało mi się ustawić w 1 rzędzie prawie dokładnie przed mikrofonem
Po drugim krzyknięciu I Love You usłyszał mnie i puścił całusa... Chyba jedna z najwspanialszych chwil w moim życiu
Od tamtego momentu banan nie schodzi mi z twarzy
Siedziałam po lewej stronie sceny w 4 rzędzie z prawego końca. Czyli krótko mówiąc miałam dobre miejsca
Przede mną stała jedna z Pań z dowodem z trudnym do wymówienia przez Thomasa nazwiskiem. Oczywiście wszystkie akcje wypaliły
Gdy tylko Thomas pozwolił podejść pod scenę pobiegłam szybko i udało mi się ustawić w 1 rzędzie prawie dokładnie przed mikrofonem
Po drugim krzyknięciu I Love You usłyszał mnie i puścił całusa... Chyba jedna z najwspanialszych chwil w moim życiu
Od tamtego momentu banan nie schodzi mi z twarzy
- betiq_
- Członek TAFC Polska
Witajcie,właśnie dotarłam do domu,a mieszkam w Piotrkowie Trybunalskim,koncert przeszedł moje najśmielsze oczekiwania,udało mi się znaleźć w grupie która załapała się na zdjęcia z Thomasem i oczywiście zdobyłam autograf.Thomas przeuroczy,uśmiechnięty,zabawny, bardzo serdeczny i ten uścisk dłoni,którego nie zapomnę do końca życia.
Chciałam pochwalić i podziękować Fan clubowi za świetną organizację,nikt nikogo nie szukał, wszyscy wiedzieli co maja robić i myślę,że te róże zrobiły duże wrażenie na Thomasie.Pozdrawiam wszystkich serdecznie,a w szczególności Patryka bo włożył w przygotowanie tego koncertu masę pracy.
Chciałam pochwalić i podziękować Fan clubowi za świetną organizację,nikt nikogo nie szukał, wszyscy wiedzieli co maja robić i myślę,że te róże zrobiły duże wrażenie na Thomasie.Pozdrawiam wszystkich serdecznie,a w szczególności Patryka bo włożył w przygotowanie tego koncertu masę pracy.
- Provocator72
Witam Serdecznie. dzięki możliwości przebywania w sektorze "Fan" udało mi się zrobić ok 200 zdjęć Thomasa. nie które z nich są rewelacyjne. Koncert w Kielcach był super wydarzeniem. Szkoda tylko, że tak mizernie wypadł zespół TK09- cóż Pan "kas" nieźle zapowiadał gwiazdę wieczoru, ale sam występ? Sorki to moje zdanie ! Pozdrawiam Wszystkich.
-
ttdziewiec
- Członek TAFC Polska
Koncert był REWELACYJNY!!!!!! Już nie mogę się doczekać drugiego:):)
- MisterMT
- Kontakt:
Koncert był boski szkoda tylko ze nikt nie chciał mnie wpuścić do sektora fanów.Nikogo z Szefostwa fanklub nie chcieli poprosić. to żenujące mam mały niesmak.
Modern Talking to co kocham najbardziej !!!!!!
- Joanna91
Ja również byłam na wczorajszym koncercie i muszę przyznać, że to było istne szaleństwo
Siedziałam w lewym sektorze (od strony publiczności), w drugim rzędzie, a gdy koncert się rozpoczął, stałam wraz z Darią i Sarą przy samym banerze TA Fan Club Polska
czyli praktycznie najbliżej jak tylko to było możliwe. Z naszych "fanowych akcji" najbardziej podobały mi się zimne ognie podczas piosenki "Give me peace on earth", które wyglądały po prostu niesamowicie. W dodatku wtedy Thomas usiadł na boku sceny przy naszym sektorze. Ludzie byli wzruszeni, niektórzy nawet płakali
Mniej więcej w połowie koncertu gitarzysta Thomasa zachęcił publiczność do wyjścia z sektorów i podejścia pod scenę. Możliwość bycia tak blisko Thomasa podczas koncertu jest dla mnie wrażeniem nie do opisana.
Jednak nie będę ukrywać, że jest mi przykro, ponieważ nie miałam możliwości spotkania się z Thomasem przed koncertem. Pojechałam tam nastawiona na to, że tym razem, jako członkini Fan Clubu będę miała okazję uczestniczenia w spotkaniu, jednak tak się nie stało. Pani siedząca przed koncertem obok mnie, również zdenerwowała się z tego powodu, oddała Patrykowi swój identyfikator i "podziękowała za współpracę". Mam nadzieję, że następnym razem, jeżeli będzie taka możliwość, nie ominie mnie ta przyjemność, bo czuję się okropnie z myślą, że na spotkanie poszli tylko "wybrani", nawet nie wiem na czym polegała selekcja.
No cóż, życzę równie udanej zabawy tym, którzy jeszcze dziś będą na koncercie, pozdrawiam wszystkich fanów, a w szczególności osoby z lewego sektora, które dały czadu
THOMAS, DZIĘKUJĘ CI ZA TEN REWELACYJNY KONCERT! JESTEŚ WSPANIAŁY :*
Jednak nie będę ukrywać, że jest mi przykro, ponieważ nie miałam możliwości spotkania się z Thomasem przed koncertem. Pojechałam tam nastawiona na to, że tym razem, jako członkini Fan Clubu będę miała okazję uczestniczenia w spotkaniu, jednak tak się nie stało. Pani siedząca przed koncertem obok mnie, również zdenerwowała się z tego powodu, oddała Patrykowi swój identyfikator i "podziękowała za współpracę". Mam nadzieję, że następnym razem, jeżeli będzie taka możliwość, nie ominie mnie ta przyjemność, bo czuję się okropnie z myślą, że na spotkanie poszli tylko "wybrani", nawet nie wiem na czym polegała selekcja.
No cóż, życzę równie udanej zabawy tym, którzy jeszcze dziś będą na koncercie, pozdrawiam wszystkich fanów, a w szczególności osoby z lewego sektora, które dały czadu
THOMAS, DZIĘKUJĘ CI ZA TEN REWELACYJNY KONCERT! JESTEŚ WSPANIAŁY :*
Ostatnio zmieniony ndz wrz 12, 2010 10:03 przez Joanna91, łącznie zmieniany 1 raz.
"Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty."