Majowe koncerty Thomasa - Nędza, Września
- michal.czeslaw
Re: Majowe koncerty Thomasa - Nędza, Września
Jedziemy z Leszna na koncert T.A do Wrześni- mamy jedno wolne miejsce w samochodzie
-
bulwa1977
pytanko mam czy ten koncert bedzie mozna obejrzec na zywo?
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
Tak jeśli tam przyjedziesz. TV tego nie nagrywa.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
-
bulwa1977
tak tak napewno bedzie to piekne przerzycie dla ludzi co tam beda
mi sie nie uda tam dojechac dziecko mi zachorowalo jak na zlosc!
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
A od czego są takie wynalazki jak dziadki,babcie,ciocie i wujkowie?bulwa1977 pisze:tak tak napewno bedzie to piekne przerzycie dla ludzi co tam bedami sie nie uda tam dojechac dziecko mi zachorowalo jak na zlosc!
Moje siostry wiedzą gdzie dzieci podrzucić jak jest taka potrzeba
Pomyśl o tym,puki jeszcze czas.
-
organizer
właśńie zakończył się pierwszydzień imprezy w Nędzy, rano już tradycyjnie fatalna pogoda, a potem już super , dzisiaj było ok.7 tyś ludzi myslę ,że jutro będzie (raczej dzisiaj) dwukrotnie więcej, bez obaw pogoda zarezerwowana, bez opadów.
- IndependentGirl
Życzę wszystkim udanej zabawy w Nędzy
Ja niestety tam się nie pojawię, ale za to będę we Wrześni 

- Gasolina91
no i dobrej pogody, bo ranek jakiś taki pochmurny...IndependentGirl pisze:Życzę wszystkim udanej zabawy w Nędzy
Point Of No Return
- FMike
Również życzę udanej zabawy i fajnych przeżyć...czekamy na relacje
.
"...I'm A Rough Boy..."
-
alunia13
Rówież udanej zabawy życzę i pogody przede wszystkim!
Mam nadzieje, że we Wrześni się chociaż z niektórymi z Was spotkam
Mam nadzieje, że we Wrześni się chociaż z niektórymi z Was spotkam
"You can win, If You want..."
-
warcnet
Jak zobaczysz pod sceną takiego gościa co na plecach na czerwonej kurtce będzie miał 2 litery M, to wołaj TomkaIndependentGirl pisze:Życzę wszystkim udanej zabawy w NędzyJa niestety tam się nie pojawię, ale za to będę we Wrześni
Na pewno się odezwę
- IndependentGirl
Ok, jak Cię zobaczę to będę wołaćwarcnet pisze:Jak zobaczysz pod sceną takiego gościa co na plecach na czerwonej kurtce będzie miał 2 litery M, to wołaj TomkaIndependentGirl pisze:Życzę wszystkim udanej zabawy w NędzyJa niestety tam się nie pojawię, ale za to będę we Wrześni
Na pewno się odezwę
A tak ogólnie to pogoda zapowiada się nieciekawie. Cały dzień ma padać deszcz

- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Parę minut po godz.1 wróciłam z Nędzy.
Na szczęście nie padało,ale było dosyć chłodnawo.
Moja króciutka relacja z koncertu i spotkania z Thomasem:
Przyjazd Thomasa opóźnił się o prawie godzinę,ale było warto,przemarznięta na kość,nie mogłam się już doczekać...ale dostaliśmy w końcu sygnał,że Thomas przyjechał.Dzięki organizatorom każdy fanklubowicz (z identyfikatorem)mógł na kilka sekund wejść do pokoju w którym Thomas podpisywał zdjęcia lub okładki płyt i mogliśmy sobie zrobić z naszym Idolem zdjęcie (tu Wielkie Podziękowania dla Partyka-Pozdrawiam).
Niesamowite przeżycie stanąć obok swojego Idola tak blisko.Podałam Thomasowi rękę na przywitanie,aż trudno opisać jakie to wspaniałe uczucie.Każdy przeżywał to po swojemu....te kilka sekund było cudowne.
Potem wróciliśmy na stadion...PKmodern i 33ccd stanęli na głowie,abyśmy mogli wejść przed scenę,stanąć przed barierkami / nie za. (Dziękuję).
Jeszcze kilka minut...
Z niecierpliwością czekałam ,aż koncert się zacznie...w końcu wyszli muzycy wiadome więc było,że zaraz zobaczymy Thomasa,serce waliło mi jak młot.
Zaczęło się po 21:20 od piosenki You Are Not Alone,no i poleciało .Nie pamiętam wszystkich tytułów,ani kolejności,ale Thomas zaśpiewał (na żywo) min.Why Do You Cry? , China In Cher Eyes, Soldier, King Of Love,Brother Louie,Cheri Cheri Lady,Sexy Sexy Lover,Give Me Peace On Earth,Maria....You're My Heart,You're My Soul.
W tym wszystkim Thomas miał wspaniały kontakt z publicznością,a publiczność z Thomasem.Miedzy utworami przedstawił zespół,ale nie przedstawił siebie (?) -no w sumie nie trzeba,ale zrobił to Rob,basista grupy Thomasa
ale...wszystko co dobre szybko się kończy...
Na pamiątkę mam,kilka zdjęć zrobionych komórką.
Jeżeli ktoś się jeszcze zastanawia nad jutrzejszym koncertem we Wrześni,to nie ma nad czym.Będzie wspaniale!

Na szczęście nie padało,ale było dosyć chłodnawo.
Moja króciutka relacja z koncertu i spotkania z Thomasem:
Przyjazd Thomasa opóźnił się o prawie godzinę,ale było warto,przemarznięta na kość,nie mogłam się już doczekać...ale dostaliśmy w końcu sygnał,że Thomas przyjechał.Dzięki organizatorom każdy fanklubowicz (z identyfikatorem)mógł na kilka sekund wejść do pokoju w którym Thomas podpisywał zdjęcia lub okładki płyt i mogliśmy sobie zrobić z naszym Idolem zdjęcie (tu Wielkie Podziękowania dla Partyka-Pozdrawiam).
Niesamowite przeżycie stanąć obok swojego Idola tak blisko.Podałam Thomasowi rękę na przywitanie,aż trudno opisać jakie to wspaniałe uczucie.Każdy przeżywał to po swojemu....te kilka sekund było cudowne.
Potem wróciliśmy na stadion...PKmodern i 33ccd stanęli na głowie,abyśmy mogli wejść przed scenę,stanąć przed barierkami / nie za. (Dziękuję).
Jeszcze kilka minut...
Z niecierpliwością czekałam ,aż koncert się zacznie...w końcu wyszli muzycy wiadome więc było,że zaraz zobaczymy Thomasa,serce waliło mi jak młot.
Zaczęło się po 21:20 od piosenki You Are Not Alone,no i poleciało .Nie pamiętam wszystkich tytułów,ani kolejności,ale Thomas zaśpiewał (na żywo) min.Why Do You Cry? , China In Cher Eyes, Soldier, King Of Love,Brother Louie,Cheri Cheri Lady,Sexy Sexy Lover,Give Me Peace On Earth,Maria....You're My Heart,You're My Soul.
W tym wszystkim Thomas miał wspaniały kontakt z publicznością,a publiczność z Thomasem.Miedzy utworami przedstawił zespół,ale nie przedstawił siebie (?) -no w sumie nie trzeba,ale zrobił to Rob,basista grupy Thomasa
ale...wszystko co dobre szybko się kończy...
Na pamiątkę mam,kilka zdjęć zrobionych komórką.
Jeżeli ktoś się jeszcze zastanawia nad jutrzejszym koncertem we Wrześni,to nie ma nad czym.Będzie wspaniale!

- Evaalex
Dzien Dobry Wam
Mam jedno pytanie. Mozna bylo robic nagranie Video na koznercie? Jak ktos jakies dobrej jakosci nagrania ma cieszyla bym sie jak by mi je skopiowal. Ja mam duzo materialu ktory moge w zamian dac.Vwele nagran ktore sa na stronie polskiego fanclubu jest z moich kassetvideo ktore na spotkaniu fanclubu ludziom z fanclubu dalam
Mam jedno pytanie. Mozna bylo robic nagranie Video na koznercie? Jak ktos jakies dobrej jakosci nagrania ma cieszyla bym sie jak by mi je skopiowal. Ja mam duzo materialu ktory moge w zamian dac.Vwele nagran ktore sa na stronie polskiego fanclubu jest z moich kassetvideo ktore na spotkaniu fanclubu ludziom z fanclubu dalam
- FMike
Planowałem jechać do Wrześni, niestety z przyczyn osobistych nic z tego nie będzie...wielka szkoda.
"...I'm A Rough Boy..."
-
cryptom
Witam,
ja wybieram się do Wrześni dzisiaj na koncert T.A.
mam z domu ok 30 km 
Ale najlepiej media w wlkp. opisują ten koncert ! przeczytajcie sami: http://wielkopolska.naszemiasto.pl/arty ... ,id,t.html
Przez takie wiadomości niektórzy myślą że naprawde będzie całe M.T.
Pozdrawiam
cryptom
ja wybieram się do Wrześni dzisiaj na koncert T.A.
Ale najlepiej media w wlkp. opisują ten koncert ! przeczytajcie sami: http://wielkopolska.naszemiasto.pl/arty ... ,id,t.html
Przez takie wiadomości niektórzy myślą że naprawde będzie całe M.T.
Pozdrawiam
cryptom
NIE DLA PiS-uaru