Thomas w Bełchatowie - 16.08.2009

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
MJay
Użytkownik nieaktywny

Re: Thomas w Bełchatowie - 16.08.2009

Post autor: MJay »

Takie sobie te fotki,biorąc pod uwagę to że byliście za barierką...
Screw you guys, I'm going home!
Awatar użytkownika
Mateusz

Post autor: Mateusz »

Teraz ja napisze dwa słowa - żałuję bardzo że mnie tam nie bylo, zważywszy na fakt że mieszkam 60 km od Bełchatowa, siła wyższa zadecydowała niesty. Odnośnie śpiewania do kotleta - kazdy medal ma dwie strony, z jednej byc moze nie było to miejsce dla Thomasa, z drugiej natomiast gdyby odmówił oznaczało by to ze jest lepsza i gorsza publicznosć, że Thomas "gwiazdorzy", że gardzi koncertami w mniejszych miejscowościach, na pewno pojawiłyby się takie głosy. Mysle że górę bierze jednak możliwośc zobaczenia go na żywo z zespołem i to zupełnie za darmo, zdobycia autografu czy zrobienia zdjęcia. Wywiad - rewelacja, mógłby byc faktycznie ze 3 razy dłuższy, byłby to prawdopodobnie najlepszy wywiad z Thomasem jaki mu się ostatnio przydarzył, bo kto ma ochotę odpowiadać milion razy na takie same nudne pytania , tutaj musiał troche pomyslec nad odpowiedziami. Następnym razem postaram sie pojawić też na koncercie, gdziekolwiek by nie był, i skoro tak wiele osób z forum bywa na takowych, to fajnie byłoby sie spotkac gdzieś przed koncertem i wyruszyć tam całe ekipą, co kilkanascie glów to nie jedna. pozdrawiam.
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
Awatar użytkownika
IndependentGirl

Post autor: IndependentGirl »

@Mateusz, bardzo fajnie to napisałeś. Mogę się pod tym podpisać :) Różnica polega na tym, że ja mogę żałować tylko tego, że nie udało mi się tak blisko dostać do Thomasa i zdobyć autografu, bo na koncercie byłam i nie żałuję. Na następny też postaram się dojechać.
Nie wiem jaka atmosfera panowała z tyłu, ale z przodu było naprawdę gorąco ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

IndependentGirl pisze: Nie wiem jaka atmosfera panowała z tyłu, ale z przodu było naprawdę gorąco ;)
Ha, bo ty tam szalałaś ;D :wink:
Point Of No Return
Awatar użytkownika
rut

Post autor: rut »

Pojęcia nie mam do kogo teraz mam się zwrócić czy do Arka czy do 33ccd o to czy by mi nie sprzedał kilku zdjęć t. zn. 2 lub 3 zdjęcia Thomasa i te 2 zdjęci Nicka . Wszystkie koszty pokryję z góry tylko muszę wiedzieć gdzie wysłać pieniążki . Ja to rozumiem że to jest kłopot dla wysyłającego no nie da się ukryć ponieważ nie jest to takie chop siup . Najpierw do fotografa potem na pocztę i.t.d. Zależy mi na tym za bardzo więc nie dopuszczam do siebie złych myśli że o tych zdjęciach mogę tylko sobie pomarzyć .Dziękuję Monika
Pozdrawiam rut
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Autorem zdjęć jest 33ccd, więc wszelkie tego typu pytania trzeba kierować do niego, najlepiej chyba przez PW.
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
rut

A jak mam to zrobić nigdy się w ten sposób nie kontaktowałam ?
Pozdrawiam rut
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Jak pisałem wcześniej - przez PW, pod każdym jego postem masz przycisk o tej treści, klikasz i wysyłasz wiadomość.
Awatar użytkownika
rut

Dziękuję CI Arku za pomoc .
Pozdrawiam rut
Awatar użytkownika
Krzychoo

Re: Pytania do Thomasa / Dietera

Post autor: Krzychoo »

Całkowicie się zgadzam z riccardo1989. Wywiad kompletnie nieudany. Jest wile pytan które o wiele bardziej interesuje fanów. Thomas wyraźnie byl zakłopotany a wrecz zniecierpliwiony. Nastepnym razem zróbcie to poprostu lepiej
Awatar użytkownika
IndependentGirl

Post autor: IndependentGirl »

Gasolina91 pisze:
IndependentGirl pisze: Nie wiem jaka atmosfera panowała z tyłu, ale z przodu było naprawdę gorąco ;)
Ha, bo ty tam szalałaś ;D :wink:
Nie tylko ja :D cały przód szalał :)
Jak na końcu perkusista rzucił pałeczkami, to bym wylądowała na ziemi tak się wszyscy rzucili :lol: Mojej siostry chłopak miał je już w ręce, ale słabo schwycił bo ktoś z tyłu mu je wydarł :evil: :wink:
Obrazek
Ninio

Post autor: Ninio »

Nierozumiem jednego... Thomas probuje wystartowac z kariera solo,szuka miejsca dla siebie a pozniej przyjezdza na koncert i spiewa wylacznie piosenki Modern Talking (na zyczenie dopiero zaspiewal cos swojego). w jaki sposob On chce sie wypromowac jako solowy artysta? Pokazac sie jako Thomas Anders a nie "czesc Modern Talking"? W taki sposob nigdy niewyplynie. Powinien zwabiac ludzi na koncerty piosenkami Modern Talking ale wyskakiwac tez z repertuarem wlasnym i probowac go wypromowac.
riccardo1989

Post autor: riccardo1989 »

Mnie też to denerwuje że za dużo śpiewa piosenek MT, a później mówi, że tylko z MT jest kojarzony...

Moim zdaniem zaraz po udanym występie w Sopocie 2008 Thomas powinien spróbować wydać w Polsce taką składanke "the best" z Jego solowymi piosenkami.
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Ninio pisze:Nierozumiem jednego... Thomas probuje wystartowac z kariera solo,szuka miejsca dla siebie a pozniej przyjezdza na koncert i spiewa wylacznie piosenki Modern Talking (na zyczenie dopiero zaspiewal cos swojego). w jaki sposob On chce sie wypromowac jako solowy artysta? Pokazac sie jako Thomas Anders a nie "czesc Modern Talking"? W taki sposob nigdy niewyplynie. Powinien zwabiac ludzi na koncerty piosenkami Modern Talking ale wyskakiwac tez z repertuarem wlasnym i probowac go wypromowac.
Program jest opracowany z góry, te dwie solowe piosenki były w planie, Thomas nie śpiewał ich na życzenie (rekwizyt do King Of Love stał na scenie od samego początku). A dlaczego nie śpiewa ich więcej? Bo organizator chce przeboje Modern Talking, a nie piosenki Thomasa Andersa. To niestety nie Thomas może tu stawiać żądania...
Ninio

Post autor: Ninio »

No wlasnie...i dlatego wydaje mi sie ,ze pozostanie On na zawsze "czescia Modern Talking" a jako Thomas anders niezaistnieje,ja w kazdym razie w to niewierze. Najpopularniejszy solo byl chyba gdy na Vivie lecial "King of love" ale trwalo to krotko.
Awatar użytkownika
Skyliner89MT

Post autor: Skyliner89MT »

i często też leciał na Vive jego pierwszy singiel po drugim rozpadzie Modern Talking "Independent Girl". Kiedy go usłyszałem pierwszy raz byłem pozytywnie zaskoczony :D .
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
ODPOWIEDZ