Thomas w Bełchatowie - 16.08.2009
-
MJay
- Użytkownik nieaktywny
Re: Thomas w Bełchatowie - 16.08.2009
Takie sobie te fotki,biorąc pod uwagę to że byliście za barierką...
Screw you guys, I'm going home!
- Mateusz
Teraz ja napisze dwa słowa - żałuję bardzo że mnie tam nie bylo, zważywszy na fakt że mieszkam 60 km od Bełchatowa, siła wyższa zadecydowała niesty. Odnośnie śpiewania do kotleta - kazdy medal ma dwie strony, z jednej byc moze nie było to miejsce dla Thomasa, z drugiej natomiast gdyby odmówił oznaczało by to ze jest lepsza i gorsza publicznosć, że Thomas "gwiazdorzy", że gardzi koncertami w mniejszych miejscowościach, na pewno pojawiłyby się takie głosy. Mysle że górę bierze jednak możliwośc zobaczenia go na żywo z zespołem i to zupełnie za darmo, zdobycia autografu czy zrobienia zdjęcia. Wywiad - rewelacja, mógłby byc faktycznie ze 3 razy dłuższy, byłby to prawdopodobnie najlepszy wywiad z Thomasem jaki mu się ostatnio przydarzył, bo kto ma ochotę odpowiadać milion razy na takie same nudne pytania , tutaj musiał troche pomyslec nad odpowiedziami. Następnym razem postaram sie pojawić też na koncercie, gdziekolwiek by nie był, i skoro tak wiele osób z forum bywa na takowych, to fajnie byłoby sie spotkac gdzieś przed koncertem i wyruszyć tam całe ekipą, co kilkanascie glów to nie jedna. pozdrawiam.
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
T. Prachett
- IndependentGirl
@Mateusz, bardzo fajnie to napisałeś. Mogę się pod tym podpisać
Różnica polega na tym, że ja mogę żałować tylko tego, że nie udało mi się tak blisko dostać do Thomasa i zdobyć autografu, bo na koncercie byłam i nie żałuję. Na następny też postaram się dojechać.
Nie wiem jaka atmosfera panowała z tyłu, ale z przodu było naprawdę gorąco
Nie wiem jaka atmosfera panowała z tyłu, ale z przodu było naprawdę gorąco

- Gasolina91
Ha, bo ty tam szalałaś ;DIndependentGirl pisze: Nie wiem jaka atmosfera panowała z tyłu, ale z przodu było naprawdę gorąco
Point Of No Return
- rut
Pojęcia nie mam do kogo teraz mam się zwrócić czy do Arka czy do 33ccd o to czy by mi nie sprzedał kilku zdjęć t. zn. 2 lub 3 zdjęcia Thomasa i te 2 zdjęci Nicka . Wszystkie koszty pokryję z góry tylko muszę wiedzieć gdzie wysłać pieniążki . Ja to rozumiem że to jest kłopot dla wysyłającego no nie da się ukryć ponieważ nie jest to takie chop siup . Najpierw do fotografa potem na pocztę i.t.d. Zależy mi na tym za bardzo więc nie dopuszczam do siebie złych myśli że o tych zdjęciach mogę tylko sobie pomarzyć .Dziękuję Monika
Pozdrawiam rut
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Autorem zdjęć jest 33ccd, więc wszelkie tego typu pytania trzeba kierować do niego, najlepiej chyba przez PW.
Jak piszesz tak cię widzą.
- rut
A jak mam to zrobić nigdy się w ten sposób nie kontaktowałam ?
Pozdrawiam rut
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Jak pisałem wcześniej - przez PW, pod każdym jego postem masz przycisk o tej treści, klikasz i wysyłasz wiadomość.
- rut
- Krzychoo
Re: Pytania do Thomasa / Dietera
Całkowicie się zgadzam z riccardo1989. Wywiad kompletnie nieudany. Jest wile pytan które o wiele bardziej interesuje fanów. Thomas wyraźnie byl zakłopotany a wrecz zniecierpliwiony. Nastepnym razem zróbcie to poprostu lepiej
- IndependentGirl
Nie tylko jaGasolina91 pisze:Ha, bo ty tam szalałaś ;DIndependentGirl pisze: Nie wiem jaka atmosfera panowała z tyłu, ale z przodu było naprawdę gorąco
Jak na końcu perkusista rzucił pałeczkami, to bym wylądowała na ziemi tak się wszyscy rzucili

-
Ninio
Nierozumiem jednego... Thomas probuje wystartowac z kariera solo,szuka miejsca dla siebie a pozniej przyjezdza na koncert i spiewa wylacznie piosenki Modern Talking (na zyczenie dopiero zaspiewal cos swojego). w jaki sposob On chce sie wypromowac jako solowy artysta? Pokazac sie jako Thomas Anders a nie "czesc Modern Talking"? W taki sposob nigdy niewyplynie. Powinien zwabiac ludzi na koncerty piosenkami Modern Talking ale wyskakiwac tez z repertuarem wlasnym i probowac go wypromowac.
-
riccardo1989
Mnie też to denerwuje że za dużo śpiewa piosenek MT, a później mówi, że tylko z MT jest kojarzony...
Moim zdaniem zaraz po udanym występie w Sopocie 2008 Thomas powinien spróbować wydać w Polsce taką składanke "the best" z Jego solowymi piosenkami.
Moim zdaniem zaraz po udanym występie w Sopocie 2008 Thomas powinien spróbować wydać w Polsce taką składanke "the best" z Jego solowymi piosenkami.
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Program jest opracowany z góry, te dwie solowe piosenki były w planie, Thomas nie śpiewał ich na życzenie (rekwizyt do King Of Love stał na scenie od samego początku). A dlaczego nie śpiewa ich więcej? Bo organizator chce przeboje Modern Talking, a nie piosenki Thomasa Andersa. To niestety nie Thomas może tu stawiać żądania...Ninio pisze:Nierozumiem jednego... Thomas probuje wystartowac z kariera solo,szuka miejsca dla siebie a pozniej przyjezdza na koncert i spiewa wylacznie piosenki Modern Talking (na zyczenie dopiero zaspiewal cos swojego). w jaki sposob On chce sie wypromowac jako solowy artysta? Pokazac sie jako Thomas Anders a nie "czesc Modern Talking"? W taki sposob nigdy niewyplynie. Powinien zwabiac ludzi na koncerty piosenkami Modern Talking ale wyskakiwac tez z repertuarem wlasnym i probowac go wypromowac.
-
Ninio
No wlasnie...i dlatego wydaje mi sie ,ze pozostanie On na zawsze "czescia Modern Talking" a jako Thomas anders niezaistnieje,ja w kazdym razie w to niewierze. Najpopularniejszy solo byl chyba gdy na Vivie lecial "King of love" ale trwalo to krotko.
- Skyliner89MT
i często też leciał na Vive jego pierwszy singiel po drugim rozpadzie Modern Talking "Independent Girl". Kiedy go usłyszałem pierwszy raz byłem pozytywnie zaskoczony
.
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING