Filmy
- karuus
Re: Filmy
Z ostatnio oglądanych filmów zdecydowanie przypadły mi do gustu; "Incepcja", "Shutter Island", 2 świetne role Dicaprio
poza tym polska komedia "Kołysanka" też jest niezła.. Aktualnie wybieram się do kina na "salę samobójców" 
You can win if you want.!
- kate
Też mam ochotę to zobaczyć. Te wszystkie spoilery bardzo mnie zaintrygowały.karuus pisze:Aktualnie wybieram się do kina na "salę samobójców"
Give me peace on earth-Please try
We stil have dreams-Dreams about Modern Talking
It's your smile-Dieter's smile
Run to you- I run to Thomas
I love them For always and ever
We stil have dreams-Dreams about Modern Talking
It's your smile-Dieter's smile
Run to you- I run to Thomas
I love them For always and ever
-
polaczek892
- Członek TAFC Polska
A ja dwa tygodnie temu byłam na kinowej wersji "Smerfów" oczywiście w polskim dubbingu i w trakcie oglądania tego filmu normalnie nie mogłam powstrzymać się od śmiechu jak ten Gargamel narozrabiał ganiając za smerfami.
Naprawdę polecam
.
Naprawdę polecam
- Fanka MT
Jejciu, ja już nie pamiętam, kiedy ostatnio byłam w kinie... Chyba bodajże na "Agent XXL",ale części trzeciej
Polecam! Uśmiałam się przy tym po pachy 
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
- Gasolina91
W zeszłym tygodniu byłam na "Johnny English - Reaktywacja".
Polecam ten film
Trzeba mózg zostawić w domu i iść do kina. Kupa śmiechu i dobrej zabawy
Wszyscy śmiali się z Atkinsona nawet wtedy kiedy nic specjalnego nie wyrabiał, wystarczyło, że zrobił głupią minę i cała sala w śmiech
Polecam ten film
Wszyscy śmiali się z Atkinsona nawet wtedy kiedy nic specjalnego nie wyrabiał, wystarczyło, że zrobił głupią minę i cała sala w śmiech
Point Of No Return
-
polaczek892
- Członek TAFC Polska
Gasolina91 pisze:W zeszłym tygodniu byłam na "Johnny English - Reaktywacja".
Polecam ten filmTrzeba mózg zostawić w domu i iść do kina. Kupa śmiechu i dobrej zabawy
![]()
A no tak fajny ten Rowan Atkinson normalnie potrafi rozbawić widzów do łez.
Jak ja nie raz oglądam ten sitcom pt:"Jaś Fasola" to nie mogę się od śmiechu powstrzymać
- Gasolina91
Ostatnio byłam na filmie "Listy do M." - fajna komedia romantyczna. Bardzo mi się podobał, śmieszny, lekki film.
Polecam
Polecam
Point Of No Return
- edmund1974
- Członek TAFC Polska
Witam.Gasolina91 pisze:Ostatnio byłam na filmie "Listy do M." - fajna komedia romantyczna. Bardzo mi się podobał, śmieszny, lekki film.
Polecam
Ja przedwczoraj bylem z zona wlasnie na tym filmie. Musze szczerze przyznac, ze mile mnie ta produkcja zaskoczyla. To najlepszy polski film, jaki ogladalem w ciagu ostatnich kilku lat. Nie do konca sie moge zgodzic, ze jest to komedia romantyczna i dodatkowo “lekka”. Owszem jest ten film naprawde zabawny, ale zawiera rowniez elementy do pewnej zadumy nad miloscia, nad samotnoscia.
Zgadzam sie z okresleniem pewnego krytyka filmowego, ktory okreslil "Listy do M." jako film "slodko-gorzki"...
Krotko mowiac flim bardzo mi sie podobal. Obawialem sie, ze moze to byc rzeczywiscie kolejna glupia polska komedia romantyczna a okazalo sie, ze to cieply, miejscami zabawny, miejscami wzruszajacy film.
Pozdrawiam.
You Can Win, If You Want.
- Gasolina91
Zgadzam się z Tobą, Edmundzie, że jest to jeden z lepszych polskich filmów.
Na pewno zaopatrzę się w DVD z tym filmem, wiem, że będę do niego często wracać.
Na pewno zaopatrzę się w DVD z tym filmem, wiem, że będę do niego często wracać.
Point Of No Return
- Gasolina91
W zeszłym tygodniu w TVP2 leciał film "Rozważna i romantyczna". Już kiedyś na niego polowałam ale dopiero teraz udało mi się ten film zobaczyć w całości. Wprawdzie wciągnął mnie po ok 15 minutach. Występują: Alan Rickman znany z roli profesora Snape z Harrego Pottera, Kate Winslet, Hugh Grant. No i zobaczyć Dr House ubranego w XVIII-wieczny ciuch to dopiero gratka 
Point Of No Return
- Agata
Niedawno na ekrany polskich kin wszedł film "5 dni wojny", którego główny bohater nazywa się... Thomas Anders.
Film opowiada o wojnie w Osetii Południowej, jaka miała miejsce w 2008 r. między Gruzją a Rosją.
http://www.wszczecinie.pl/recenzje,woje ... 20251.html
http://5dniwojny.pl/
Film opowiada o wojnie w Osetii Południowej, jaka miała miejsce w 2008 r. między Gruzją a Rosją.
http://www.wszczecinie.pl/recenzje,woje ... 20251.html
http://5dniwojny.pl/
- Gasolina91
Wczoraj, późnym wieczorem byłam na filmie "Bogowie".
Świetny film, mocne sceny (jak dla mnie) dot. ludzkiego ciała i narządów ale w końcu to film o kardiochirurgii i przeszczepach.
Rewelacyjne, żartobliwe teksty i dialogi. Krytyczne momenty a za chwilę dużo śmiechu - lubię takie zwroty akcji.
No i miło zaskoczona byłam, że w filmie pokazano i była mowa o Koksowni "Jadwiga" w Zabrzu gdzie przez rok odbywałam staż.
Na prawdę warto się wybrać do kina, świetni aktorzy a Pan Kot przeszedł samego siebie, brawo!
Świetny film, mocne sceny (jak dla mnie) dot. ludzkiego ciała i narządów ale w końcu to film o kardiochirurgii i przeszczepach.
Rewelacyjne, żartobliwe teksty i dialogi. Krytyczne momenty a za chwilę dużo śmiechu - lubię takie zwroty akcji.
No i miło zaskoczona byłam, że w filmie pokazano i była mowa o Koksowni "Jadwiga" w Zabrzu gdzie przez rok odbywałam staż.
Na prawdę warto się wybrać do kina, świetni aktorzy a Pan Kot przeszedł samego siebie, brawo!
Point Of No Return