Modern Talking w mediach
- użytkownik #1463
Re: Modern Talking w mediach
Dziś w RMF FM rano ok 6.30 puścili Geronimo's Cadillac.
- Adrian77
- Kontakt:
Wczoraj ok. 16:50 na RMF Party było Heartbreak Hotel - C.C. Catch, a dzisiaj o 8:48 było Brother Louie - Modern Talking.
http://facebook.com/Heaven.Of.System
Adrian77
Adrian77
-
polaczek892
- Członek TAFC Polska
A to ciekawe bo wczoraj rano w muzycznym radiu leciało "Why Do You Cry" Thomasa Andersa
.
Tak się złożyło, że w busie to usłyszałam jak weszłam.
Tak się złożyło, że w busie to usłyszałam jak weszłam.
- Romantic Warrior
na VH1 Polska właśnie leci:
dość często można na tym kanale spotkać teledyski MT
dość często można na tym kanale spotkać teledyski MT
- Maro_D
Ten utwór zanotował ostatnio sporą stratę w liście BEST CHART na kanale STARS TV 
Głosujemy narodzie, czas leci nieubłaganie! Szczegóły tutaj: http://starstv.eu/best-chart.php
Aha, sugerowałbym głosować jednak na 5 utworów, a nie na 1...ale przecież w liście jest i C.C. Catch, i Fancy, Sandra wysoko notowana, a i proponują Savaga...a może ktoś woli Metallicę?
Głosujemy narodzie, czas leci nieubłaganie! Szczegóły tutaj: http://starstv.eu/best-chart.php
Aha, sugerowałbym głosować jednak na 5 utworów, a nie na 1...ale przecież w liście jest i C.C. Catch, i Fancy, Sandra wysoko notowana, a i proponują Savaga...a może ktoś woli Metallicę?
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań
- Gasolina91
Też udało mi sie parę razy na VH1 upolować teledyski Modern Talking 
Point Of No Return
- Ann
- Członek TAFC Polska
Przed chwilą w radiu VOX FM puścili "YMHYMS" i przerwali w połowie piosenki
To radio po mału schodzi na psy 
MY DREAMS COME TRUE 
-
polaczek892
- Członek TAFC Polska
Ann pisze:Przed chwilą w radiu VOX FM puścili "YMHYMS" i przerwali w połowie piosenkiTo radio po mału schodzi na psy
Ja też tak myślę, że to radio na psy schodzi
Chociaż i tak tego radia nie słucham.
- Evaalex
[/quote]shoker191 pisze:Przeglądałem sobie nagrania z modernami i znalazłem taki zabawny filmikMożliwe że większość już widziała a jeśli nie to wrzucam teraz
shoker191 pisze:Właśnie też jestem ciekaw co DOKŁADNIE Thomas powiedział , może ktoś nam przetłumaczy ?:)
Czesc Wam
Majac troche wolnego czasu pomyslalam ze Wam opowiem co mniejwiecej Thomas w tym wywiadze powwiedzial
Jak sam filmik pokazuje wywiad jest poswiecony cd Anders Fahrenkrog Two
Thomas w nim opowiada jak doszlo do wspolpracy z Uwe.
Presenter pyta sie czy Uwe z Thomasem w sprawie nagrania wspolnego Cd sam w kontak telefoniczny wyzsdl. Thomas jak zawsze musilal swoj chumor w rozmowe wprowadzc Twoerdzac ze Dieter do niego zadzwonil z pytaniem Czy by z Uwe plyty nie nagral. Ha ha ha!!!
Opowiedzial tez jak naprawde do wspolpracy dosuzlo. Zaczelo sie to przypadkowym spotkaniem na lotnisku we Frankfurccie.Pod czas ktorego Uwe Thomasowi zaoferowal wspolprace artystyczna.
Pare tygodni puzniej spotkali sie w studiu. W tedy jeszcze nie bylo zaplanowane ze benda partnerami na scenie. Uwe spelnial ial funkcje producenta.
Thomas powiedzial ze techik od tonu stwierdzil ze tak dobrze ze soba harmonizuja ze to jest az denerwujace. Z tego powodu maja razem na scene wyjsc.
Powiedzial tez ze mail oferte 3 Milionow Euro za wystemp z Diterem ktora zostala przez niego odrzucana
Na pytanie jak to robi ze jego glos wciaz jest taki jak przed laty Odpowiendzial Nie pale papierosow.
Pozdrowienia z pod granicy niemiecko holenderskiej przesyla evaalex
- MTalkingusia28
Cudownie, że przetłumaczyłaś ową rozmowę Eva.
Teraz juz przynajmniej coś wiadomo. Oczywiście Thomas zawsze humorystycznie lubi odpowiadać na pytania.
A gdyby Thomas palił to nie miałby teraz takiego wspaniałego głosu jak zwykle. Dobrze, że Thomas dba o swoje zdrowie.
A gdyby Thomas palił to nie miałby teraz takiego wspaniałego głosu jak zwykle. Dobrze, że Thomas dba o swoje zdrowie.
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
- Evaalex
W gazecie fanklubowej odpowiediala mi ale troche inaczej pytanie czy pali papierosy.Odpowiedzial ze zapali czasem ale sam w domu papierosow nie ma.MTalkingusia28 pisze:Cudownie, że przetłumaczyłaś ową rozmowę Eva.Teraz juz przynajmniej coś wiadomo. Oczywiście Thomas zawsze humorystycznie lubi odpowiadać na pytania.
![]()
Widzialam go kiedys palacego papierosa. Byl dosyc zdenerwowany. Zalorze sie ze to byl jeden na uspokojenie, ktorgo od kogos dostal. Alkohol tez pike bardzo zako. Kiedys powiedzial ze raczej pije czasem winko do dobrago posilku. Siedzialam kiedys po wystepie w jekims programi w tej samej restauracji co Thomas. Slyszalam co zamawial. Po wypiciu drugiego piwa bylo slychac jego rozmowe dosyc daleko od jego stolika. Moja kolezanka na to ten nasz Thomas to raczej dozej ilosci alkoholu nie znosi. Ja zeby byc tak pod pita musze o wiele wiecej wypic. Thomas pil jakas mieszank piwa z napojami.
Pozdrowienia z pod granicy niemiecko holenderskij przesyla Evaalex
- shoker191
- Członek TAFC Polska
Świetnie że przetłumaczyłaś , fajnie że Thomas ma już troche dystansu do Dietera w koncu minęło tyle lat. Ale że Thomas nawet czasem pali to jestem zaskoczony bo myślałem że jego gardło i głos to święty artefakt 
Good Guys Only Win In Movies
Everyone has their Bohlen
Everyone has their Bohlen
- Evaalex
Hey Shokershoker191 pisze:Świetnie że przetłumaczyłaś , fajnie że Thomas ma już troche dystansu do Dietera w koncu minęło tyle lat. Ale że Thomas nawet czasem pali to jestem zaskoczony bo myślałem że jego gardło i głos to święty artefakt
Pytanie jest jak czesto sie zdarze paleni u Thomasa. Raz w miesiacu napewno na struny glosowe nie zaszkodzi. Mi odpowioedzial od czasu do czasu. to moze znaczyc tez raz w roku.
- MTalkingusia28
W sumie to mnie też trochę zdziwiło, że czasem sobie zapali. Ale jeśli nie pali nałogowo to tym lepiej dla niego. Nawet jeśli sobie zapali raz na pół roku czy 2 razy na rok to nic się takiego nie dzieje. Najgorzej, gdy ktoś nie zna umiaru i potem wpada w nałóg a potem nie umie z niego się wydostać. To jest najgorsze. A Thomas jest tylko człowiekiem, więc nawet nie powinno nas to dziwić, jeśli zapali sobie od czasu do czasu jak to Eva napisała. Oczywiście wszystko jest dla ludzi ale w umiarze. Także alkohol. Thomas jest inteligentny i sobie nie zniszczy zdrowia alkoholem, papierosami czy czymkolwiek innym. Najlepiej, gdy ktoś ma silną wolę, nieprawdaż? Wtedy nie wpadnie w nałóg. 
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
- Evaalex
Jestem rgo zdanie zeZhomas dokladzie zdaje sobie z tego sprewe ze jego glos jest jego majatkiem.Z tego powodu pielegnuja go pozadnie.MTalkingusia28 pisze:W sumie to mnie też trochę zdziwiło, że czasem sobie zapali. Ale jeśli nie pali nałogowo to tym lepiej dla niego. Nawet jeśli sobie zapali raz na pół roku czy 2 razy na rok to nic się takiego nie dzieje. Najgorzej, gdy ktoś nie zna umiaru i potem wpada w nałóg a potem nie umie z niego się wydostać. To jest najgorsze. A Thomas jest tylko człowiekiem, więc nawet nie powinno nas to dziwić, jeśli zapali sobie od czasu do czasu jak to Eva napisała. Oczywiście wszystko jest dla ludzi ale w umiarze. Także alkohol. Thomas jest inteligentny i sobie nie zniszczy zdrowia alkoholem, papierosami czy czymkolwiek innym. Najlepiej, gdy ktoś ma silną wolę, nieprawdaż? Wtedy nie wpadnie w nałóg.
- bibigmbh
Thomas Anders będzie gościem w programie Fernsehgarten (ZDF) 23 czerwca br.
http://www.bibigmbh.cba.pl
e-mail: bibigmbh@wp.pl
@BibiGmbH
http://www.bezdomnechrupki.flog.pl
---
You Can Win If You Want
e-mail: bibigmbh@wp.pl
@BibiGmbH
http://www.bezdomnechrupki.flog.pl
---
You Can Win If You Want