Modern Talking w mediach

Thomas i Dieter w mediach oraz najciekawsze klipy z YouTube i pokrewnych serwisów.
Awatar użytkownika
użytkownik #1463

Re: Modern Talking w mediach

Post autor: użytkownik #1463 »

Dziś w RMF FM rano ok 6.30 puścili Geronimo's Cadillac.
Awatar użytkownika
Adrian77
Kontakt:

Post autor: Adrian77 »

Wczoraj ok. 16:50 na RMF Party było Heartbreak Hotel - C.C. Catch, a dzisiaj o 8:48 było Brother Louie - Modern Talking.
polaczek892
Członek TAFC Polska

Post autor: polaczek892 »

A to ciekawe bo wczoraj rano w muzycznym radiu leciało "Why Do You Cry" Thomasa Andersa :) .
Tak się złożyło, że w busie to usłyszałam jak weszłam.
Awatar użytkownika
Romantic Warrior

Post autor: Romantic Warrior »

na VH1 Polska właśnie leci:

dość często można na tym kanale spotkać teledyski MT :-)
Awatar użytkownika
Maro_D

Post autor: Maro_D »

Ten utwór zanotował ostatnio sporą stratę w liście BEST CHART na kanale STARS TV :(
Głosujemy narodzie, czas leci nieubłaganie! Szczegóły tutaj: http://starstv.eu/best-chart.php
Aha, sugerowałbym głosować jednak na 5 utworów, a nie na 1...ale przecież w liście jest i C.C. Catch, i Fancy, Sandra wysoko notowana, a i proponują Savaga...a może ktoś woli Metallicę? :)
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

Też udało mi sie parę razy na VH1 upolować teledyski Modern Talking :)
Point Of No Return
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Post autor: Ann »

Przed chwilą w radiu VOX FM puścili "YMHYMS" i przerwali w połowie piosenki :evil: To radio po mału schodzi na psy :evil:
MY DREAMS COME TRUE :D
polaczek892
Członek TAFC Polska

Post autor: polaczek892 »

Ann pisze:Przed chwilą w radiu VOX FM puścili "YMHYMS" i przerwali w połowie piosenki :evil: To radio po mału schodzi na psy :evil:

Ja też tak myślę, że to radio na psy schodzi :evil: .
Chociaż i tak tego radia nie słucham.
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

shoker191 pisze:Przeglądałem sobie nagrania z modernami i znalazłem taki zabawny filmik :P Możliwe że większość już widziała a jeśli nie to wrzucam teraz :)
[/quote]

shoker191 pisze:Właśnie też jestem ciekaw co DOKŁADNIE Thomas powiedział , może ktoś nam przetłumaczy ?:)

Czesc Wam
Majac troche wolnego czasu pomyslalam ze Wam opowiem co mniejwiecej Thomas w tym wywiadze powwiedzial

Jak sam filmik pokazuje wywiad jest poswiecony cd Anders Fahrenkrog Two
Thomas w nim opowiada jak doszlo do wspolpracy z Uwe.
Presenter pyta sie czy Uwe z Thomasem w sprawie nagrania wspolnego Cd sam w kontak telefoniczny wyzsdl. Thomas jak zawsze musilal swoj chumor w rozmowe wprowadzc Twoerdzac ze Dieter do niego zadzwonil z pytaniem Czy by z Uwe plyty nie nagral. Ha ha ha!!!
Opowiedzial tez jak naprawde do wspolpracy dosuzlo. Zaczelo sie to przypadkowym spotkaniem na lotnisku we Frankfurccie.Pod czas ktorego Uwe Thomasowi zaoferowal wspolprace artystyczna.
Pare tygodni puzniej spotkali sie w studiu. W tedy jeszcze nie bylo zaplanowane ze benda partnerami na scenie. Uwe spelnial ial funkcje producenta.
Thomas powiedzial ze techik od tonu stwierdzil ze tak dobrze ze soba harmonizuja ze to jest az denerwujace. Z tego powodu maja razem na scene wyjsc.
Powiedzial tez ze mail oferte 3 Milionow Euro za wystemp z Diterem ktora zostala przez niego odrzucana
Na pytanie jak to robi ze jego glos wciaz jest taki jak przed laty Odpowiendzial Nie pale papierosow.

Pozdrowienia z pod granicy niemiecko holenderskiej przesyla evaalex
Awatar użytkownika
MTalkingusia28

Post autor: MTalkingusia28 »

Cudownie, że przetłumaczyłaś ową rozmowę Eva. :D Teraz juz przynajmniej coś wiadomo. Oczywiście Thomas zawsze humorystycznie lubi odpowiadać na pytania. :wink:
A gdyby Thomas palił to nie miałby teraz takiego wspaniałego głosu jak zwykle. Dobrze, że Thomas dba o swoje zdrowie. :wink:
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *

ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR

POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
Awatar użytkownika
Evaalex

MTalkingusia28 pisze:Cudownie, że przetłumaczyłaś ową rozmowę Eva. :D Teraz juz przynajmniej coś wiadomo. Oczywiście Thomas zawsze humorystycznie lubi odpowiadać na pytania. :wink:
A gdyby Thomas palił to nie miałby teraz takiego wspaniałego głosu jak zwykle. Dobrze, że Thomas dba o swoje zdrowie. :wink:
W gazecie fanklubowej odpowiediala mi ale troche inaczej pytanie czy pali papierosy.Odpowiedzial ze zapali czasem ale sam w domu papierosow nie ma.
Widzialam go kiedys palacego papierosa. Byl dosyc zdenerwowany. Zalorze sie ze to byl jeden na uspokojenie, ktorgo od kogos dostal. Alkohol tez pike bardzo zako. Kiedys powiedzial ze raczej pije czasem winko do dobrago posilku. Siedzialam kiedys po wystepie w jekims programi w tej samej restauracji co Thomas. Slyszalam co zamawial. Po wypiciu drugiego piwa bylo slychac jego rozmowe dosyc daleko od jego stolika. Moja kolezanka na to ten nasz Thomas to raczej dozej ilosci alkoholu nie znosi. Ja zeby byc tak pod pita musze o wiele wiecej wypic. Thomas pil jakas mieszank piwa z napojami.

Pozdrowienia z pod granicy niemiecko holenderskij przesyla Evaalex
Awatar użytkownika
shoker191
Członek TAFC Polska

Post autor: shoker191 »

Świetnie że przetłumaczyłaś , fajnie że Thomas ma już troche dystansu do Dietera w koncu minęło tyle lat. Ale że Thomas nawet czasem pali to jestem zaskoczony bo myślałem że jego gardło i głos to święty artefakt :D
Good Guys Only Win In Movies

Everyone has their Bohlen
Awatar użytkownika
Evaalex

shoker191 pisze:Świetnie że przetłumaczyłaś , fajnie że Thomas ma już troche dystansu do Dietera w koncu minęło tyle lat. Ale że Thomas nawet czasem pali to jestem zaskoczony bo myślałem że jego gardło i głos to święty artefakt :D
Hey Shoker
Pytanie jest jak czesto sie zdarze paleni u Thomasa. Raz w miesiacu napewno na struny glosowe nie zaszkodzi. Mi odpowioedzial od czasu do czasu. to moze znaczyc tez raz w roku.
Awatar użytkownika
MTalkingusia28

Post autor: MTalkingusia28 »

W sumie to mnie też trochę zdziwiło, że czasem sobie zapali. Ale jeśli nie pali nałogowo to tym lepiej dla niego. Nawet jeśli sobie zapali raz na pół roku czy 2 razy na rok to nic się takiego nie dzieje. Najgorzej, gdy ktoś nie zna umiaru i potem wpada w nałóg a potem nie umie z niego się wydostać. To jest najgorsze. A Thomas jest tylko człowiekiem, więc nawet nie powinno nas to dziwić, jeśli zapali sobie od czasu do czasu jak to Eva napisała. Oczywiście wszystko jest dla ludzi ale w umiarze. Także alkohol. Thomas jest inteligentny i sobie nie zniszczy zdrowia alkoholem, papierosami czy czymkolwiek innym. Najlepiej, gdy ktoś ma silną wolę, nieprawdaż? Wtedy nie wpadnie w nałóg. :mrgreen:
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *

ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR

POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
Awatar użytkownika
Evaalex

MTalkingusia28 pisze:W sumie to mnie też trochę zdziwiło, że czasem sobie zapali. Ale jeśli nie pali nałogowo to tym lepiej dla niego. Nawet jeśli sobie zapali raz na pół roku czy 2 razy na rok to nic się takiego nie dzieje. Najgorzej, gdy ktoś nie zna umiaru i potem wpada w nałóg a potem nie umie z niego się wydostać. To jest najgorsze. A Thomas jest tylko człowiekiem, więc nawet nie powinno nas to dziwić, jeśli zapali sobie od czasu do czasu jak to Eva napisała. Oczywiście wszystko jest dla ludzi ale w umiarze. Także alkohol. Thomas jest inteligentny i sobie nie zniszczy zdrowia alkoholem, papierosami czy czymkolwiek innym. Najlepiej, gdy ktoś ma silną wolę, nieprawdaż? Wtedy nie wpadnie w nałóg. :mrgreen:
Jestem rgo zdanie zeZhomas dokladzie zdaje sobie z tego sprewe ze jego glos jest jego majatkiem.Z tego powodu pielegnuja go pozadnie.
Awatar użytkownika
bibigmbh

Post autor: bibigmbh »

Thomas Anders będzie gościem w programie Fernsehgarten (ZDF) 23 czerwca br.
ODPOWIEDZ