Ja sobie inaczej wyobrażałam jubileuszowy projekt. Jak dla mnie to jakaś dziecinada i zniesmaczenie poniekąd eh mogli by się nieco postarać...
Mam mieszane uczucia, jedynie ten mix jest taki w miare. Ale płytkę mimo to kupię jak napisałam wcześniej
aleksandra227 pisze:No właśnie dlatego się pytam do czego ma nawiązywać ten tandetny kolor "różowy" na wideoklipie i na okładkach jubileuszowego albumu![]()
![]()
Ja sobie inaczej wyobrażałam jubileuszowy projekt. Jak dla mnie to jakaś dziecinada i zniesmaczenie poniekąd eh mogli by się nieco postarać...
Mam mieszane uczucia, jedynie ten mix jest taki w miare. Ale płytkę mimo to kupię jak napisałam wcześniej
Niemieccy fani donoszą o takim zjawisku, ale żadnego zdjęcia tej edycji jeszcze nikt nie opublikował.MiReK pisze:Jest to jakaś potwierdzona wiadomość?ArCrack pisze:, w niemieckim Realu i Kauflandzie widziano "30" w specjalnej wersji z bonusowym CD "Modern Talking Live in Moskau 1998".

*D.J.-Maciek!* pisze:... a jakie cena tego wydania 3 CD oraz DVD?

Pomysł na video całkiem w porządku. Idealnie się komponuje z designem wydawnictw CD & DVD. Mnie jako starego fana mile łechce dobitne nawiązanie do złotej epoki okładek płyt MT i niepowtarzalnego image kul, szachownic, etc., który wykreował dla duetu Manfred Vormmstein. To jest w tym klipie naprawdę zacny ukłon w stronę najstarszej gwardii i to mi się podoba.Pkmodern pisze:Oto i teledysk:
Chociaż mogli się bardziej postarać...
Wiesz, patrząc na politykę Sony w kwestii wydawnictw na przykładzie Andrei Berg wcale nie zdziwię się jak jeszcze ukaże się kilka wersji "30"...Krisstoff74 pisze: A co mi się nie podoba i to BARDZO?
Ano to, że tego klipu NIE MA w zestawie omawianych w tym wątku 3xDVD. Szok. Nie mam bladego pojęcia jak można było odwalić taki patent? Może tak, że po Brother Louie przyjdzie kolej na Just We Two Mona Lisa, do której też skręcą video i za kilka tygodni wcisną na rynek poszerzoną edycję DVD na której wylądują brakujące obrazki + dla zapchania dziury jakiś wywiad? Może tak być. Już sam fakt, że nagle tutaj wypływa wersja 3CD, daje do myślenia na temat sposobu w jaki po raz enty zaczyna się drenować portfele sentymentalnych fanów. W każdym razie bardzo źle, że nie ma tego video Brother Louie w zestawie DVD.