Thomas pogodził sie z Dieterem!

Dyskusja wyłącznie na temat Modern Talking.
ODPOWIEDZ
MadameX

Re: Thomas pogodził sie z Dieterem!

Post autor: MadameX »

Dieter potwierdził pojawienie się propozycji 10 koncertów w Rosji i trasy w Niemczech.Miałby za to dostać 20 milionów.Propozycję odrzucił.Stwierdził,że powrót MT nie ma sensu i byłby jak powrót dinozaurów,nikomu niepotrzebny.Powiedział też ,że ma wystarczająco pieniędzy,że teraz robi już tylko to co mu sprawia radość i przyjemność.

Jednak Dieter nie próżnuje i czas wolny przeznacza swojej rodzinie-ma dwójkę malutkich dzieci -3-letnią Amelie i niespełna rocznego Maxa.Zresztą obecnie Carina zajmuje się też budżetem domowym ,więc ma sporo wolnego czasu tylko dla swojej rodziny.Ciekawe co na to Ci ,którzy twierdzili,że Dieter nie jest rodzinnym człowiekiem :D

Cały artykuł tutaj :
http://www.promiflash.de/news/?article= ... -sagt-nein
Awatar użytkownika
weidung
Członek TAFC Polska

Post autor: weidung »

A ja tam czuję pod skórą, że w przyszłym roku obaj panowie wystąpią z okazji rocznicy Modern Talking. Na pewno nie będzie to comeback, jak w 1998 roku, ale jeden wspólny koncert np. w Berlinie byłby mega wydarzeniem. :)
Awatar użytkownika
shoker191
Członek TAFC Polska

Post autor: shoker191 »

Jezu ile ja bym dał żeby wystąpili nawet tak okazjonalnie , np na rocznice powstania.
Cały czas żyję tą nadzieją że jeszcze zobaczymy ich występ i ze jednak Dieter " nie uratuje świata przed katastrofą" ..:)
Good Guys Only Win In Movies

Everyone has their Bohlen
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Post autor: Pkmodern »

Ja od samej informacji Thomasa o pogodzeniu się z Dieterem byłem na NIE odnośnie kolejnego powrotu Modern Talking. Przecież Dieter już ma swoje lata i naprawdę nie chciałbym oglądać na scenie takiego "dziadziusia". Natomiast nie miałbym nic przeciwko temu aby Thomas zaśpiewał jakieś piosenki skomponowane przez Dietera - tak jak to miało miejsce w początkach muzycznej kariery Thomasa...
MODERN TALKING FOREVER!!!
Awatar użytkownika
agnieszka12345
Kontakt:

Post autor: agnieszka12345 »

Cieszy mnie wiadomość, że nie będzie kolejnego powrotu Modern Talking i też tak myślałam, że nie będzie się reaktywował 8)
Awatar użytkownika
Laila

Post autor: Laila »

Pkmodern mówisz że Dieter ma swoje lata, a Thomas to co niby lepszy między nimi jest tylko 9 lat różnicy.
Awatar użytkownika
aleksandra227
Członek TAFC Polska

Post autor: aleksandra227 »

Ja tam wolę jak jest teraz...

Thomas śpiewa super i daje czadu na koncertach i dla mnie jest też git :D
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
Awatar użytkownika
Pkmodern

Post autor: Pkmodern »

Laila pisze:Pkmodern mówisz że Dieter ma swoje lata, a Thomas to co niby lepszy między nimi jest tylko 9 lat różnicy.
Dla mnie to AŻ 9 lat różnicy...
MODERN TALKING FOREVER!!!
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Post autor: michal.czeslaw »

Pkmodern pisze:
Dla mnie to AŻ 9 lat różnicy...
Masz rację,po pięćdziesiątce,to rzeczywiście AŻ.... :lol:
Awatar użytkownika
Laila

Post autor: Laila »

Nie ważnie ile mają lat ważne na ile się czują
Awatar użytkownika
33ccd
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

Ja osobiscie byłbym za jubileuszową jednorazową trasą po Europie :)
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
shoker191
Członek TAFC Polska

Post autor: shoker191 »

Na to nie mamy szans , obstawiałbym jednorazowy koncert z okazji jubileuszu .
Good Guys Only Win In Movies

Everyone has their Bohlen
Awatar użytkownika
Didi&Thomas

Post autor: Didi&Thomas »

Hmmm, powrót dinozaurów ? Nikt nie byłby tym zainteresowany ?? A TVN 24 ? Cały dzień na czerwonym pasku by to wyświetlali :lol:
Pozostałaby jeszcze kwestia kto urządzi Park Jurajski ale to już temat drugoplanowy.
A tak na poważnie - łatwiej byłoby chyba Dieterowi przygotować nowy materiał na jakaś jubileuszową płytkę, niż zagrać 10 koncertów z Thomasem 8) Mogli się Panowie spotkać, zakopać topór wojenny, ale to nie oznacza że staną się sobie nagle tak bliscy, że wytrzymają razem taką długą trasę. Thomas może dałby radę ( w końcu daje 70 koncertów rocznie ) ale Dieter musiałby poćwiczyć ;))
A czego realnego oczekiwałbym na jubileusz MT ? Życzyłbym sobie pięknego wydania VIDEO przedstawiającego karierę MT od zalążku po ostatni koncert. Koniecznie na Blueray, choć z polskimi napisami (wywiady, jakieś archiwalne materiały z niemieckiej telewizji), marzeniem byłoby np. jakieś "szpiegowskie" nagranie ze studia jak Panowie pracowali razem nad nagraniem. Taki mix informacji z teledyskami i fragmentami z koncertu. Koniec płytki widzę taki: Obaj Panowie razem, uśmiechnięci, oznajmiają tajemniczo: "Nigdy nie będzie końca Modern Talking" 8)
Myślę że każdy z nas nabył by sobie taką pamiątkę, to jest realne, we współpracy z RTL, przy zaangażowaniu odpowiedzialnych za stronę techniczną projektu, wydanie powinno być na całym świecie, z napisami w wielu językach (nie wyłącznie po angielsku czy niemiecku).
Tak - wiem, wiem... nierealne, awykonalne, banalne i nie podchodzi nawet z ketchupem :lol:
"Don`t let me down, take my hand
Now and forever, be my friend...
"
Awatar użytkownika
marco
Członek TAFC Polska

Post autor: marco »

Didi&Thomas
Zgadzam się całkowicie z Tym co napisał Didi&Thomas, było by naprawdę super gdyby ktoś zrealizował coś takiego i na pewno niezła kasa była by z tego :D :D
sq9tm
Kontakt:

Post autor: sq9tm »

W każdej plotce jest trochę prawdy. Jeśli byłby nawet powrót Modern Talking to na pewno nikt się o tym wcześniej nie dowie. Nie sądzę aby Dieter mający sto pomysłów na minute wytrzymał nie pisząc piosenek i nic nie robiąc.
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

Didi&Thomas pisze: A tak na poważnie - łatwiej byłoby chyba Dieterowi przygotować nowy materiał na jakaś jubileuszową płytkę, niż zagrać 10 koncertów z Thomasem
Założę się, że ma na pewno pare(naście) piosenek, które były przeznaczone dla Modern Talking zanim zaczął się początek drugiego końca...
Point Of No Return
ODPOWIEDZ