Hmmm, powrót dinozaurów ? Nikt nie byłby tym zainteresowany ?? A TVN 24 ? Cały dzień na czerwonym pasku by to wyświetlali
Pozostałaby jeszcze kwestia kto urządzi Park Jurajski ale to już temat drugoplanowy.
A tak na poważnie - łatwiej byłoby chyba Dieterowi przygotować nowy materiał na jakaś jubileuszową płytkę, niż zagrać 10 koncertów z Thomasem

Mogli się Panowie spotkać, zakopać topór wojenny, ale to nie oznacza że staną się sobie nagle tak bliscy, że wytrzymają razem taką długą trasę. Thomas może dałby radę ( w końcu daje 70 koncertów rocznie ) ale Dieter musiałby poćwiczyć

)
A czego realnego oczekiwałbym na jubileusz MT ? Życzyłbym sobie pięknego wydania VIDEO przedstawiającego karierę MT od zalążku po ostatni koncert. Koniecznie na Blueray, choć z polskimi napisami (wywiady, jakieś archiwalne materiały z niemieckiej telewizji), marzeniem byłoby np. jakieś "szpiegowskie" nagranie ze studia jak Panowie pracowali razem nad nagraniem. Taki mix informacji z teledyskami i fragmentami z koncertu. Koniec płytki widzę taki: Obaj Panowie razem, uśmiechnięci, oznajmiają tajemniczo: "Nigdy nie będzie końca Modern Talking"
Myślę że każdy z nas nabył by sobie taką pamiątkę, to jest realne, we współpracy z RTL, przy zaangażowaniu odpowiedzialnych za stronę techniczną projektu, wydanie powinno być na całym świecie, z napisami w wielu językach (nie wyłącznie po angielsku czy niemiecku).
Tak - wiem, wiem... nierealne, awykonalne, banalne i nie podchodzi nawet z ketchupem