Witam ja na twoim miejscu bym zabrał różne anomalia sie zdarzają w sobotę -5 a w niedziele +18 i będziesz żałować że nie wziełaś kostoumu pozdrawiam do zobaczenia w GdańskuDorkaWawa pisze:Super, że pogoda w Gdańsku się poprawia, bo właśnie się zastanawiam, czy brać kostium i krem z filtrem
16.03.2013 Gdańsk Ergo Arena - Thomas Anders LIVE
- siara1971
- Członek TAFC Polska
Re: 16.03.2013 Gdańsk Ergo Arena - Thomas Anders LIVE
- Monia82
- Członek TAFC Polska
Z morzem nigdy nic nie wiadomo, potrafi zaskoczyć, ja tylko mam nadzieje, że mnie o 6 rano nie zwieje z mola 
- anna 22.10
Czy mogę się przyłączyć jeszcze do Afterparty ? Miło byłoby poznać wszystkich bliżej .
- siara1971
- Członek TAFC Polska
Witam myśle że nie ma żadnego problemu dopisz się do listy i super pozdrawiamanna 22.10 pisze:Czy mogę się przyłączyć jeszcze do Afterparty ? Miło byłoby poznać wszystkich bliżej .
AFTERPARTY KLUB KOSMOS
Naddel + 1 osoba
siara1971
hanoczka36
torciktola + 1 osoba
Monia82
JoannaIzabella
KarinaMaria
Husku
rafknaf +1 osoba ( może + 4 osoby)
DorkaWawa
AngelOfDarkness
Grendel
Maksia21+1 osoba
tatiana
piotreczek27 + 1 0s0ba
domi88
- anna 22.10
Naddel + 1 osoba
siara1971
hanoczka36
torciktola + 1 osoba
Monia82
JoannaIzabella
KarinaMaria
Husku
DorkaWawa
AngelOfDarkness
Grendel
Maksia21+1 osoba
tatiana
piotreczek27 + 1 0s0ba
domi88
Anna 22.10
Do zobaczenia!
siara1971
hanoczka36
torciktola + 1 osoba
Monia82
JoannaIzabella
KarinaMaria
Husku
DorkaWawa
AngelOfDarkness
Grendel
Maksia21+1 osoba
tatiana
piotreczek27 + 1 0s0ba
domi88
Anna 22.10
Do zobaczenia!
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
Czy osoby z TAFCPL tu wpisane na After Party nie są w większosci zainteresowane spotkaniem przed koncetem?????? Czy nie czytaja innych tematów!
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
- Ann
- Członek TAFC Polska
Mnie niestety nie będzie na koncercie Thomasa w Gdańsku,w Ergo Arenie
,ale wszystkim którzy się tam wybierają życzę udanego koncertu 
MY DREAMS COME TRUE 
- Monia82
- Członek TAFC Polska
Ja myślę, że co innego jest problemem, ostatnio na ten temat przecież ostra dyskusja była33ccd pisze:Czy osoby z TAFCPL tu wpisane na After Party nie są w większosci zainteresowane spotkaniem przed koncetem?????? Czy nie czytaja innych tematów!
- JoannaIzabella
No wiecie, w sumie to w Sopocie jest bardzo fajny aquapark... ;p Jakby ktoś zostając do niedzieli chciał się popluskaćsiara1971 pisze:Witam ja na twoim miejscu bym zabrał różne anomalia sie zdarzają w sobotę -5 a w niedziele +18 i będziesz żałować że nie wziełaś kostoumu pozdrawiam do zobaczenia w GdańskuDorkaWawa pisze:Super, że pogoda w Gdańsku się poprawia, bo właśnie się zastanawiam, czy brać kostium i krem z filtrem
- DorkaWawa
- Członek TAFC Polska
33ccd, niektórzy czytają inne tematy, są zainteresowani i wpisali się na listę 
Don’t Give Up!
- Monia82
- Członek TAFC Polska
Asiu, ja zostaję nawet do poniedziałku
Ino kasy brak na pluskanie 
Dorka, dlatego Patryk napisał, że osoby w większości wpisane na A, nie są zainteresowane? Nie liczy już nas, wpisanych.
Dorka, dlatego Patryk napisał, że osoby w większości wpisane na A, nie są zainteresowane? Nie liczy już nas, wpisanych.
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
FAN ACTION KLASYCZNE. JEŚLI MOŻECIE TO PROSZĘ O WYDRUKOWANIE TEGO INFO, POCIĘCIE I POMOC W ROZDANIU PRZED KONCERTEM.
SEKTOR FAN - Informacja FAN ACTION
Organizator przypomina o zakazie używania aparatów z obiektywami i wszystkich rodzajów kamer video. W aparatach compaktowych prosi się nie używać lamp błyskowych.
Podczas koncertu planowane są:
- Wszystko co świeci uruchamiamy na wolnej piosence GIVE ME PACE ON EARTH / może wcześniej być zagrana inna wolna piosenka, lecz my czekamy na tą właściwą /
- balony małe i wielkie idą do góry jak zobaczycie wielkie balony nad tyłem widowni. Prawdopodobnie to będzie :Jet Airliner + Atlantis Is Calling.
- Na piosence finałowej You're My Heart, You're My Soul jak Thomas wyjdzie zza kulis i zacznie najpierw opowiadać o tej piosence, a potem ŚPIEWAĆ bez podkładu muzycznego czyli ACAPELLA to rzucamy białymi różami na scenę, a nie w Thomasa. DOPIERO JAK ZACZNIE ŚPIEWAC!!! Proszę o powstrzymanie emocji i nie rzucanie róż wcześniej!!!
PO PRZECZYTANIU TEJ INFORMACJI PODAJ KARTKĘ SĄSIADOWI KOŁÓ KTÓREGO STOISZ!!! DBAMY O EKOLOGIĘ!!!!
SEKTOR FAN - Informacja FAN ACTION
Organizator przypomina o zakazie używania aparatów z obiektywami i wszystkich rodzajów kamer video. W aparatach compaktowych prosi się nie używać lamp błyskowych.
Podczas koncertu planowane są:
- Wszystko co świeci uruchamiamy na wolnej piosence GIVE ME PACE ON EARTH / może wcześniej być zagrana inna wolna piosenka, lecz my czekamy na tą właściwą /
- balony małe i wielkie idą do góry jak zobaczycie wielkie balony nad tyłem widowni. Prawdopodobnie to będzie :Jet Airliner + Atlantis Is Calling.
- Na piosence finałowej You're My Heart, You're My Soul jak Thomas wyjdzie zza kulis i zacznie najpierw opowiadać o tej piosence, a potem ŚPIEWAĆ bez podkładu muzycznego czyli ACAPELLA to rzucamy białymi różami na scenę, a nie w Thomasa. DOPIERO JAK ZACZNIE ŚPIEWAC!!! Proszę o powstrzymanie emocji i nie rzucanie róż wcześniej!!!
PO PRZECZYTANIU TEJ INFORMACJI PODAJ KARTKĘ SĄSIADOWI KOŁÓ KTÓREGO STOISZ!!! DBAMY O EKOLOGIĘ!!!!
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
- JoannaIzabella
Stan na chwilę obecną... Trochę śniegu jest.. http://www.trojmiasto.pl/kamery/kamera.php?id=92Monia82 pisze:Z morzem nigdy nic nie wiadomo, potrafi zaskoczyć, ja tylko mam nadzieje, że mnie o 6 rano nie zwieje z mola
A tu plaża w Gdańsku: http://www.trojmiasto.pl/kamery/kamera.php?id=114
- AT-omka
- Kontakt:
fajnie tym co mają blisko i jutro tam będą
życzę wszystkim wpaniałych wrażeń z koncertu i udanego spotkania po
życzę wszystkim wpaniałych wrażeń z koncertu i udanego spotkania po
-
AngelOfDarkness
W Gdańsku dzisiaj cały dzień zimno, było sporo słońca przez co chłód tak nie doskwierał ale chmury w każdej chwili może zasłonić słoneczko i wtedy bubu
Jak ktoś ma ochotę na jakieś spacery po plaży, gdzie zawsze jest jeszcze zimniej to stanowczo zalecam jakieś cieplejsze ciuszki
To będzie dla mnie pierwszy koncert Thomasa, tak wyszło że z powodu dziur w budżecie odpuszczałam wyjazdy do innych miast, mam nadzieję że będzie bomba
O koncercie mówi się trochą na mieście m.in. czekając w kolejce w Carrefour Express słyszałam rozmowę dwóch pań, które się wybierają trochę pohasać, chwilę zagadałam jak się dowiedziały, że będę pod samą sceną w mistrzowskim sektorze pokiwały głowami z ogromnym uznaniem
Wiadomo Thomas gwiazda wieczoru ale mam nadzieję, że Bad Boys Blue również rozpali publiczność no i mnie od środka, to także będzie pierwszy raz jak moje uszy posłuchają live (mam nadzieję, że live
) "You're a Woman" czy "Pretty Young Girl'. A co do Savage'a to miałam go już okazję zobaczyć w akcji na pewno da czadu więc jak Thomas z ekipą wyjdą na scenę to moje łapki i nożki nie będą zmarznięte
Pozdrawiam serdecznie wszystkich, do zobaczenia jutro
To będzie dla mnie pierwszy koncert Thomasa, tak wyszło że z powodu dziur w budżecie odpuszczałam wyjazdy do innych miast, mam nadzieję że będzie bomba
O koncercie mówi się trochą na mieście m.in. czekając w kolejce w Carrefour Express słyszałam rozmowę dwóch pań, które się wybierają trochę pohasać, chwilę zagadałam jak się dowiedziały, że będę pod samą sceną w mistrzowskim sektorze pokiwały głowami z ogromnym uznaniem
Wiadomo Thomas gwiazda wieczoru ale mam nadzieję, że Bad Boys Blue również rozpali publiczność no i mnie od środka, to także będzie pierwszy raz jak moje uszy posłuchają live (mam nadzieję, że live
Pozdrawiam serdecznie wszystkich, do zobaczenia jutro
Ostatnio zmieniony pt mar 15, 2013 21:27 przez AngelOfDarkness, łącznie zmieniany 1 raz.
wir leben nur einmal
- AT-omka
- Kontakt:
nie przejmuj się 
ja z powodu budżetu ostatni koncert zaliczyłam w Katowickim Spodku , ale licze na kolejne gdzieś bliżej mnie
bo do Gdańska mam daleko
koszty prawie takie jak do Koblenz he he

ja z powodu budżetu ostatni koncert zaliczyłam w Katowickim Spodku , ale licze na kolejne gdzieś bliżej mnie
bo do Gdańska mam daleko