Andrzejkowe tournee Thomasa po Polsce - 2012
- aragorn
- Członek TAFC Polska
Re: Andrzejkowe tournee Thomasa po Polsce - 2012
koleżanka to chyba pierwszy raz zamówiła i trochę nie w temacie ,spokojnie czytać, notować i co tam trzeba.

That's the only thing i really know.......
- aragorn
- Członek TAFC Polska
w W-wie to chyba jest sporo thomasoholików?

That's the only thing i really know.......
-
FAN90
Dziękuję ślicznie za informacjęatlantyda ;o) pisze:Do FAN90 :
Tak wpisz ile sztuk biletów zamawiasz na koncert w Krakowie i tylko w tej rubryce.Potem czekaj na e-mail zwrotny od Fan Clubu.
-
Molca
dużo z Was wybiera się na poznański koncert??? chłody zbliżają się dużymi krokami ale wierzę że na koncercie będzie mega gorrrąącooo!!!
- JoannaIzabella
Ja z Kariną będziemy na pewno! 
- fredka
- Członek TAFC Polska
Ja wybieram się do Wrocławia i Poznania na pewno. Koncerty jak zawsze beda z pewnoscią odlotowe.Molca pisze:dużo z Was wybiera się na poznański koncert??? chłody zbliżają się dużymi krokami ale wierzę że na koncercie będzie mega gorrrąącooo!!!
"Nie ten, który upada, jest przegranym, ale ten, który się nie podnosi"
- michal.czeslaw
Nie może być inaczejfredka pisze:. Koncerty jak zawsze beda z pewnoscią odlotowe.
-
Molca
Super, do zobaczenia:) Nigdy jeszcze nie byłam na koncercie Thomasa ale marzyłam o tym już jako nastolatka. I wreszcie moje marzenie się spełni. Uwielbiam koncerty, byłam na innych gwiazdach, zawsze jest taka magiczna podniecająca atmosfera 
- Evaalex
Ja sie wybieram do Krakowa i Wroclawia. Cieszyla bym sie jak by mi ktos mogl mi pomocy udzielic w sprawie tanich noclegow. Przejazd z Krakowa do Wroclawia juz zalatwiomy W aucie mijej kolezanki zktora mnie z Krakowa do Wroclawia wiozla bedzie jest jeszcze jedno miejsce wolne.
Najpierw ale pojade do Katowic, gdzie bede 3 noce u kolezanki mojego ojca do ktorej zawsze mowilam ciociu nocowac.Z synem tej kolezanki wychowalam sie. W Katowicach i Zabrzu spotkam sie z wieloma fankami, ktore znam z naszej klasy i facebooka i zrobie sobie zakupy. Przejazd z Zabrza do Krakowa mam tez prawie pewny z fanka ktora mnie ostatnia z autobusu odebrala.
Nie mam jeszcze biletu na autobus do polski.
Najpierw ale pojade do Katowic, gdzie bede 3 noce u kolezanki mojego ojca do ktorej zawsze mowilam ciociu nocowac.Z synem tej kolezanki wychowalam sie. W Katowicach i Zabrzu spotkam sie z wieloma fankami, ktore znam z naszej klasy i facebooka i zrobie sobie zakupy. Przejazd z Zabrza do Krakowa mam tez prawie pewny z fanka ktora mnie ostatnia z autobusu odebrala.
Nie mam jeszcze biletu na autobus do polski.
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
Po wekendzie podam info w sprawie noclegu, ale muszę wiedzieć ile osób jest zainteresowanych. 5-10 cyzy 15! Koszty w przedziale 45-55zł os. Odległość od hali 5-8 minut pieszo.
W akademikcha jest tak że płaci się za cały pokuj, więc należy dobierać się w pary
Najtaniej wychodzi studio / 2 pokoje po 2 os + łazienka to koszt okoł 180zł za całość/
Czekam na info od zainteresowanych do jutra / niedziela /
W akademikcha jest tak że płaci się za cały pokuj, więc należy dobierać się w pary
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
- Evaalex
Jak ma byc taniej to bym chetnie z wieloma osobami pokoj podzielila.33ccd pisze:Po wekendzie podam info w sprawie noclegu, ale muszę wiedzieć ile osób jest zainteresowanych. 5-10 cyzy 15! Koszty w przedziale 45-55zł os. Odległość od hali 5-8 minut pieszo.
W akademikcha jest tak że płaci się za cały pokuj, więc należy dobierać się w pary![]()
Najtaniej wychodzi studio / 2 pokoje po 2 os + łazienka to koszt okoł 180zł za całość/
Osoby zainteresowane
evaalex
-
Molca
Chciałabym zabrać ze sobą na koncert moją Mamę, która też jest wielbicielką Thomasa, ale ona obawia się że będzie większość młodzieży, a ona jest 50+. Sama już nie jestem nastolatką ale nie wiem jak mam ją przekonać... 
- michal.czeslaw
Niech się mama nie obawia.Nie będzie sama.Jest nas więcej "dojrzałej młodzieży"A tak na marginesie zabawa z młodymi fanami jest świetna i zapomina się ile ma się lat.Zapraszamy serdecznie mamę do naszego grona i życzymy pysznej zabawyMolca pisze: Sama już nie jestem nastolatką ale nie wiem jak mam ją przekonać...
- Evaalex
[quote="Molca"]Chciałabym zabrać ze sobą na koncert moją Mamę, która też jest wielbicielką Thomasa, ale ona obawia się że będzie większość młodzieży, a ona jest 50+. Sama już nie jestem nastolatką ale nie wiem jak mam ją przekonać...
[/qu
Niemartw sie poblicznosc Thomasa jest w wiekszosci miedzy 30-45 rokie zycia. Sa tez nastolatki i fani ktory juz sa po 50 roku zycia
Niemartw sie poblicznosc Thomasa jest w wiekszosci miedzy 30-45 rokie zycia. Sa tez nastolatki i fani ktory juz sa po 50 roku zycia
-
Molca
Chyba muszę jej przeczytać Wasze odpowiedzi
może ją namówię 
Byłyśmy już razem m.in na koncertach George`a Michaela, Madonny czy Erosa Ramazzotti i za każdym razem bawiłyśmy się wyśmienicie
Muszę ją przekonać
bo zapowiada się fantastico!
Byłyśmy już razem m.in na koncertach George`a Michaela, Madonny czy Erosa Ramazzotti i za każdym razem bawiłyśmy się wyśmienicie
Muszę ją przekonać
- agata_00000
agata_00000 i dieErdbeere91 mam tylko nadzieję że już tym razem dotrą do nas bilety
, a nie że będą czekać na mnie na poczcie i potem zostaną odesłane z powrotem 
` Witchqueen of Eldorado...